Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 285
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
А видяхте ли как Ина носеше колието на Гош? Ще видите как ще си вайбнат след няколко епизода, той ще е единственият, който ще успее да й се докаже. Satisfied

# 646
Гош, като вземе да се само хвали с колко жени бил спал. Такива неща се правят, не се говорят. Като се самохвалиш, значи има нещо гнило...

# 647
Аз съм по-бавна и днес гледам съвета, но само искам да кажа, че искам да дадат всики пари и екскурзии на Симеон, с глас се смея на него и харема му. Grinning

# 648
Симеон още едва ходеше от болка, след ритника на Теа. Забелязахте ли, че едва се качваше по стълбите? А като лежеше на дивана, Ирена го пита дали го боли, и той каза "Да, там долу". Това ... защо се неглижира, не знам. Сигурно 2 дни са минали от този ритник и човекът едва ходи.  Най-нелепото е как той я оневинява и неглижира ситуацията. Нямам думи...

# 649
Еее, какво да прави, да легне и да започне да реве ли? За разлика от повечето, Симеон съвсем ясно осъзнава, че Теа е луда и затова не го играе ощипана госпожица

# 650
А видяхте ли как Ина носеше колието на Гош? Ще видите как ще си вайбнат след няколко епизода, той ще е единственият, който ще успее да й се докаже. Satisfied

Не мисля! Или поне не ми се иска! Нека си вайбва с Елена! Един за друг са си! 🤣
Ина трябва да е луда да играе с някой друг…при положение, че Йордан й каза, че винаги би избрал нея! Независимо какви са подбудите й ..екранно време, слава и т.н аз бих играла с него! Тоест бих избрала сигурното! А пък може и докато играят да изгладят различията…знае ли човек?!

# 651
Нищо лично, но смятам, че американските романтични филми са промили мозъка на доста хора, за да смятат, че истинската любов все трябва да е токсична - да има скандали, ревност, изневери, отблъскване, придърпване, драма и накрая - happy end.

# 652
Йордан е поредното доказателство, че мъжете търчат след жени, които ги отблъскват. Когато говори със Стиляна, се вижда, че е добър и умен мъж, но с Ина изглежда като човек с умствени дефицити.
Ина ми е изключително неприятна, включително безумното и облекло на церемонията. На тази жена явно и прави удоволствие да мачка и унижава, за да си доказва собствената стойност. Като причинява болка на Йордан и Стиляна, нейната собствена намалява ли?

# 653
американските романтични филми са промили мозъка на доста хора
Е хайде сега... Ако всичко е цветя и рози, няма интрига и хър-мър, тогава защо да правят филм? Иначе и германските са така (на Розамунде Пилхер и от сорта).
А цялото това предаване е просто сценарий. Неделчо добре си върши работата. Нали не си мислите, че ще излязат реални двойки след снимките? Просто приятелчета, като от тези, дето бяха в Брадъра, Фермата, ИВ и всички подобни формати.

# 654
  • Варна
Не можеш да твърдиш толкова категорично, че няма да станат двойки. Онзи ден се прибрах от София и там видях Красимира и Димитър от Фермата 5,още са заедно.

# 655
Между другото, има статии в клюкарски сайтове за клипа на Ина към песента "Мeow" от октомври месец 2023 г., в които пише, че към този момент е омъжена за някакъв рапър. Доста скоро. Simple Smile

# 656
  • София
Това бе един от най-интересните епизоди дотук.
Накрая между другото не останах изненадан, защото съм гледал прекалено много риалити формати и как така няма пък веднъж да се случи някой много важен/ценен кадър да си замине рано, рано... Все нещо се случва, някакъв ''нечуван обрат'' и той остава... Айде, моля ви се. Този филм сле го гледалИ!
За мен на Симеон му бе подсказано да избере Ина, защото нейното оставане в къщата гарантира рейтинг заради Йордан и не само. Отделно Ирена и Арина са безинтересни, а и не могат да се изказват, за Арина разбираемо.
На Симеон обаче и малко подшушване му е било достатъчно, защото той очевидно си харесва Теа, а и знае, че като прави шоу и неочаквани ходове няма начин, 'Боговете на любовта' да не го държат вътре достатъчно дълго... Както например чуха молитвите на Гош и Елена. Това също бе ясно, че ще се случи, дори и без тези молби, ама пък стана готин, ''ироничен монтаж'' Тук плюс от мен.

Ина не харесва Йордан и никога не би била с него извън предаването в реална връзка. Поне това виждам дотук. А да, държи му сметка и го жегва, защото си знае цената и не би искала да я правят на глупачка заради други жени. Йордан пък става все по-жалък, като и се обяснява. Един опитен играч би направи точно обратното, тя да преследва него, а не той нея. Защото изглежда жалък, а постъпките му са повече от детински. Как една жена с дете ще избере един такъв незрял и свръхемоционален мъж за истинска връзка? Никакъв шанс!

Йоан също се държа незряло, но накрая постъпи правилно, като даде гривната на 'употребената' Стиляна. Последната въпреки всичко ми е симпатична, но в нея виждам много червени флагове и много объркана ценностна система. Притеснява се за мама и тате, ами то се мисли преди дадена сцена, а не след нея. А пък отделно на синхрон каза, че даже и е харесало и не вижда нищо лошо в една подобна еротична фотосесия, стига да нямало секс (хех, дооообреее).
Йоан също като Симо е много интересно попадение и дотук те двамата реално движат шоуто напред.

Срещата между Ивайло и Николета мина много добре. Това е първата среща този сезон, която ми хареса. Добре и естествено им се получи, а и говориха смислени неща за живота извън риалитото... Което нито една друга двойка не засегна като основна тема. А на тях им се получи непринудено и с майтапи на определени моменти, което е признам на добър синхрон между две души...

Гош и Елена са ми интересна двойка. Ще ми е любопитно като ще им се развият нещата. Елена я харесвам много като жена, а и е бивша спортистка, което допълнително ме кара да и симпатизирам. И не виждам да пие и пуши. Скромно момиче, а и мислещо такова. Играе стратегически, което още повече и вдига активите. Просто не желае да се шуми много около нея и да е център на внимание. Гош също държи добро ниво в къщата, а аз го съдя само действията му вътре, а не извън нея. Той влиза с лош хендикап, така че му е още по-трудно според мен.

И за финал да кажа, че и Ивка ми хареса как водеше церемонията, все по-добре и се получават нещата.

# 657
Не можеш да твърдиш толкова категорично, че няма да станат двойки. Онзи ден се прибрах от София и там видях Красимира и Димитър от Фермата 5,още са заедно.
Е... те са известна двойка, че и общо дете имат, мисля.
От 30 души във всеки сезон, все ще се намерят и такива, при които любовта е пламнала Wink

Иначе не го твърдя категорично, просто много намирисва на "всичко е сценарий" поне в Д&K

# 658
  • софия
Моето мнение е, че няма намеса от продукцията за избора на Симо. Според мен беше очеизваден избор. Първо, той си е замаян от Теа, вече му е все тая и може да си разбърква картите, както иска. Колкото изкара, толкова. Второ,  от подкастите с участниците останах с впечатление, че са си били доста задружна банда, които са си изкарвали приятно времето вътре. Ирена и Арина са пришълци с претенции. Защо са му, да му висят на главата и да имат изисквания към него, а да си замине някой от компанията. Още му се радвам на хода, честно казано. Направо превъртя играта.😄

# 659
Някой може ли да ми каже защо Симеон и Йоан има толкова голяма непоносимост един към друг и какъв е конфликта, който са имали? Гледах неизлъчвани кадри след церемонията и имаха разговор двамата, Йоан си мрънкаше в неговия стил а Симеон му говореше много наперено и нагло и каза "Аз от началото на предаването съм ти взел всичките жени, всяка една, която си погледнал".

Общи условия

Активация на акаунт