Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 287
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
Коментирали ли сте тук Неделчо и Ния? Някъде бяха писали, че са се разделили? Дали затова не води?
Лайфа не можах да го изгледам, но поведението на Теа не е адекватно. Дано наистина потърси помощ.
Симо се държи много добре, евала за спокойствието. Не вярвам обаче да са я изгонили.
Тези новите са абсолютно ненужни.

# 61
Това за Неделчо и Ния не знам дали е вярно, но явно предният път като Неделчо коментираше вместо Ния... не е било инцидентно. Днес Мишо каза "За жалост Неделчо няма да може да е с мен" или нещо от сорта. Тоест все едно се подразбира, че вече трябва да е той.. по дифолт. А щом Неделчо го няма, защо Ния не е с Мишо?
Има нещо гнило в Копенхаген... Grinning

# 62
В подкаста с Георги казаха, че вече Неделчо ще е водещ с Мишето.

# 63
Две възможни причини:
-Разделили са се с Нидиелчу
-Зрителите не я харесват и я хейтят в коментарите

(Зрителите и Мишето не го искат, ама ни го натрапват. А и както каза той "няма как да ме махнат от собственото ми предаване", хахаха)

# 64
Според мен - зрителите харесват Ния, но Мишето  си е продуцент и си се тика сам..

Мое мнение: може би на Туджаров това не му е допаднало, не че не му харесва формата или че не дава  всичко от себе си. Има нещо в Мишето, което не ми допадна и на мен, но ще видим занапред как ще е.

# 65
Ния не е лоша, но нещо са се скарали или й е дошло в повече нервите покрай тоя и оня, и хейта от зрителите, това показва как не трябва да сте залепени с партньора.

# 66
Аз не знам какво обръщате внимание какво коментирал Едис. Уж голям стратег от Сървайвър, пък тук разсъжденията му са брутално повърхностни и плоски. И защо пак гост е човек, който е част от продукцията, бил е на терен и със сигурност знае как са се развили нещата, няма нужда да го слушам два часа да се прави на ударен. Да си бяха викнали само Камелия.

# 67
Мое мнение: може би на Туджаров това не му е допаднало, не че не му харесва формата или че не дава  всичко от себе си.
Ми просто му е писнало от г*йски номера. А като виждаш с какво самочувствие са Мишо и Едис, как са "всичкознаещи" и "всичкоможещи" (всë и вся, дето има един лаф)... всеки би вдигнал ръце. Като ти тропка  някой с краче и ти говори от послеследна инстанция... нали е продуцент...  как би реагирала? Или да го шамаросаш, или просто един от двамата да си тръгне.

# 68
  • Paris
Аз бях писала в темата преди време, че на последния им епизод в “На среща” с Йоанна те двамата се заяждаха и караха постоянно. Чак ми стана странно. Точно след това тя изчезна.

# 69
Изслушах първия един час.
Знам, че има хора, които не симпатизират на Камелия, но за мен тя трябваше да бъде поканена изначално да води сама подкаста им. Смятам, че абсолютно сложи в малкия си джоб и водещите, и всички гости, които минаха през студиото досега. Има какво да каже, изразява се добре, прави добри анализи и умее да поднася критика. Много ми хареса определението й за Симона. Каза, че за нея тя е типичен пример за генерално удовлетворената жена, защото все още е в професионално търсене, не е наясно със себе си, разочарована е от мъжете и целта й е да си намери удобен мъж с помощта на визията си, който да и донесе комфорт. Но каквото и да направи този мъж, тя вечно ще е неудовлетоврена от него, защото всъщност изпитва неудовлетвореност от себе си и живота си. Мишо допълни, че тя се мисли за лидер и доминираща в къщата, но всъщност е такава само в своите очи. В действителност Николета била единствена от жените, която вдъхвала респект и диктувала какво да се случва.

Това, което не ми харесваше в началото в подкаста, продължава да не ми харесва и сега (явно няма да има промяна в тази насока), а именно - уж коментираме само онова, което е излъчено, ама не баш. Доста време коментираме личните възприятия на Мишо за неща, които зрителите не сме видели. Давам само пример - за разговорите между Ина и Йордан, по повод които всички многократно сме коментирали как той не я изслушва никога, говори през нея и си цикли неговите си неща. Мишо каза: "Това е, защото тя не го изслушва. Ина се показа, като една много властна жена, която иска да стане само на нейното, само както тя каже....Тя постоянно си противоречи."

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 23:04 от Meddyy

# 70
Мишо каза: "Това е, защото тя не го изслушва. Ина се показа, като една много властна жена, която иска да стане само на нейното, само както тя каже....Тя постоянно си противоречи."
Е тука е прав. И аз като зрител съм забелязал как тя постоянно го прекъсва. И че иска да стане нейното .. също е вярно. И че си противоречи е вярно. Дава разнопосочни сигнали. "Хем сърби, хем боли" е положението при нея. Грешката на Йордан е, че изобщо продължава да комуникира с нея. Трябва пълен игнор. Ама не да спи навън, а да си спи в леглото и да не се прави на интересен.

# 71
Моите възприятия от излъченото не бяха такива. Както каза Камелия, не сме видели един път Йордан да стои и да мълчи и да каже "да, разбирам..." и т.н. Дават го само в сцени как спори и говори разпалено и тя му повтаря "Ти не ме слушаш." Но аз нямам за цел пак да дискутираме Ина и Данчо, просто исках да дам един от многото примери.

# 72
  • софия
Съгласна съм за Мишо, доста по-обран е вече, но все още е в ролята на "глас зад кадър".  Именно това, което не искат да присъства във формата им. ( и аз не искам)

# 73
Да, и според мен се отпусна и е по-адекватен последните епизоди.
Надявам се за следващия сезон да изградят хубави профили на участниците, да са многопластови, да успеем да ги опознаем човече.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 23:12 от Meddyy

# 74
  • България
А вие вярвате ли, че Ирена е мамила в играта с Йоан? Според мен не е мамила. Исках да излъчат кадри, за да ни докажат.

Общи условия

Активация на акаунт