Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 369
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Имат доста спонсори. Тъй че. 😁 Освен това предполагам, че семейството на Мишо е с възможности.

# 121
Като любител на конспиративните теории, приемам, че Коце може да си го е измислил на базата на споделенето между участниците. Но не ми се вижда толкова обигран, че да може на момента да скалъпи такава история. За съжаление другият участник в събитията едва ли помни на кого е набивал шамари, кого е замервал с чаши и бутилки и дали е сритала нечии топки.

# 122
Коцето каза, че е имало и други хора пред тоалетната и всъщност... свидетели има. Така че... поне още двама души да са видели как тя мята чаша или бутилка по него..., ако го потвърдят, значи можем спокойно да приемем, че е вярно. На Мишето просто не му изнася и затова първо каза "пълна лъжа", и то с голяма категоричност.  При онзи злополучен подкаст с Коцето... Мишо и Неделчо едва ли са в добри отношения с него, по дефолт го приемат за лъжец и манипулатор, защото реално той излъга тях, продукцията... че влиза необвързан в предаването. Сега и истината да говори, вече не му вярват и всяка дума се подлага на съмнение.

# 123
Като любител на конспиративните теории, приемам, че Коце може да си го е измислил на базата на споделенето между участниците. Но не ми се вижда толкова обигран, че да може на момента да скалъпи такава история.
За Коцето момента на разбирането за проявената агресия към Симеон може да е бил веднага след отпадането на следващия участник /но, тъй като следва да отпаднат 2  жени, може да е станало и след по-следващата елиминация, когато са отпаднали мъже/. А това е било преди някой и друг месец. Имал е време до излъчване на собственото му отпадане да измисли доста версии.
Коцето каза, че е имало и други хора пред тоалетната и всъщност... свидетели има. Така че... поне още двама души да са видели как тя мята чаша или бутилка по него...
Остава да изчакаме следващ подкаст със следващ напуснал и да се надяваме да се повдигне отново темата. Дори той самият да не е бил свидетел, със сигурност свидетелите биха казали и на други хора от къщата, та би трябвало да се е разчуло сред участниците.

# 124
  • софия
Някакъв спомен имам и аз, че са коментирали- парите осигурява Мишо, но
съм останала с впечатление, че не са негови.

Значи разбирам, че участниците чак за бойкотирали продукцията за цигари, пиле и т.н, но с изцепките на Теа не са имали проблем.

А Коцето постфактум удобно се оплаква, понеже вече е ясно, че от Продукцията не са  "скрили" на Теа издънките.

# 125
  • София
За пореден път се убеждавам, че Камелия е чудесен анализатор и мислим еднакво в над 90% от ситуациите.
Браво, страхотно попадение към подкаста и като цяло ако я канят по-често навсякъде ще е само плюс за водещи и продуценти.

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 18:26 от Diavolo

# 126
Аз се чудих дали тя има образованиe, свързано с психология?

# 127
За първи път седя и чакам да качат епизода и те точно днес закъсняват.

# 128
В неделя е епизодът

# 129
Епизодите са в Сряда и Неделя.

# 130
Ох Боже, то днес е събота. Чакам си значи аз от умрял писмо Grinning

# 131
Аз смятам, че ще вземат мерки относно Теа, но тъй, като е заложено в епизода не искат предварително да го разкриват. Няма начин да го излъчат и да му дадат толкова гласност ако не е довело до някакъв обрат в събитията.
Гледах стори  на Теа в инстаграм, която казва как без да иска за малко да остави мъж без възможност да има деца, съжалява за това и моли да и препоръчат добър психолог с който да работи. Личното ми мнение е, че тя нито се е осъзнала, нито съжалява а това е опит да се измъкне от хейта. Ако наистина съжаляваше, вече щеше да е потърсила психолог от момента на напускането на предаването и вероятно даже да се похвали с известен напредък. Така, че аз не вярвам на тъжната и физиономия и детския глас, които прави, когато се чувства виновна.
Относно анкетата за Симона и Николай гласувах, че той я харесва наистина а тя него не. Точно днес гледах от неизлъчваните кадри и имаше разговор между Николай, Ивайло и Йордан където той обясняваше  че колкото и да я харесва не вижда как навън те биха могли да бъдат заедно, живеели в различни градове и тн.
В миналата тема много хора изразиха съмнение, че Елена е излизала за матурите, защото била на 19. Аз знам хора и на по 28, които още не са ги взели. Тя е спортистка възможно е да ги е пропуснала заради състезание или просто да не ги е взела и да се явява тази година. Гледах още едно видео в което казваше, че ще излиза за следващата матура и измърмори нещо от сорта, че след това ще реши какво да прави. Изглежда ми пасивна и някак изгубена, не взима участие в общия тон на къщата може и да поиска да си ходи.

# 132
Аз смятам, че ще вземат мерки относно Теа, но тъй, като е заложено в епизода не искат предварително да го разкриват. Няма начин да го излъчат и да му дадат толкова гласност ако не е довело до някакъв обрат в събитията.
Гледах стори  на Теа в инстаграм, която казва как без да иска за малко да остави мъж без възможност да има деца, съжалява за това и моли да и препоръчат добър психолог с който да работи. Личното ми мнение е, че тя нито се е осъзнала, нито съжалява а това е опит да се измъкне от хейта. Ако наистина съжаляваше, вече щеше да е потърсила психолог от момента на напускането на предаването и вероятно даже да се похвали с известен напредък. Така, че аз не вярвам на тъжната и физиономия и детския глас, които прави, когато се чувства виновна.
Относно анкетата за Симона и Николай гласувах, че той я харесва наистина а тя него не. Точно днес гледах от неизлъчваните кадри и имаше разговор между Николай, Ивайло и Йордан където той обясняваше  че колкото и да я харесва не вижда как навън те биха могли да бъдат заедно, живеели в различни градове и тн.
В миналата тема много хора изразиха съмнение, че Елена е излизала за матурите, защото била на 19. Аз знам хора и на по 28, които още не са ги взели. Тя е спортистка възможно е да ги е пропуснала заради състезание или просто да не ги е взела и да се явява тази година. Гледах още едно видео в което казваше, че ще излиза за следващата матура и измърмори нещо от сорта, че след това ще реши какво да прави. Изглежда ми пасивна и някак изгубена, не взима участие в общия тон на къщата може и да поиска да си ходи.

Абсолютен факт. Ако имаше осъзнаване, щеше вече да е потърсила помощ. Сега прави жалки опити да се изкара пак жертва. Аз имам проблееем, помогнете ми, дайте ми съвет... Фалш и лъжи. Някой по-горе много точно го беше написал: от толкова много актьорски изпълнения, сама вече не знае коя е.

# 133
Ако Теа последва съвета да отиде при Александра Гърдева, личностите в нея може да станат и повече.

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 00:10 от LadyCharming

# 134
  • софия
Симето има стори в ИГ.
Благодари на всички, които са се интересували как е.
Пърхво- Нищо му нямало.
Вторхо-  "Тейчето" не го ритнала нарочно, но ударът го" смазал вътрешно"  - оххх, ужас Sad
Тхрето - Всички сме за психолог. Joy Пхродукцията и те били ненохрмални.

Сладур Grinning

Сори, че не слагам линк, така и не се научих през мобилния.

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 01:12 от freespirit

Общи условия

Активация на акаунт