Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 383
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Разгледах инстаграма на Симеон, някакви курсове направил за всичко общо взето, ще става явно коуч и той, оттам разгледах и на Теа, преди месец някъде е направила игра с часовници, а на Симо бизнеса нали бил с часовнкци, семейната им фирма, адреса на магазина е Варна, явно Теа компенсира за причинените " без да иска" вреди или са двойка и навън, интересно ми е какво е станало с тяхната история. Ето, че се сбъдва желаното от нея, иска да играе, да се смее, да прави секс, да плаче, от всичко по много..

# 136
Така де, на принципа – целта оправдава средствата, Теа и Симеон са готови да забравят болката, само и само да са известни.

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 12:04 от LadyCharming

# 137
  • София
Много интересно. Михаил каза, че Симеон бил много зле тогава и още ходел на профилактични прегледи.

# 138
  • Варна
Гледах подкаста с Камелия и Едис. Много ми хареса. Мишо също за 24-годишен си се държи много адекватно. Бях го гледала само с Неделчо и Коцето. Чудя се дали да рискувам да си поразваля мнението за него като видях и другите подкасти с Ния.

Камелия и Едис също ми харесаха с коментарите си. Тя за коментатор наистина е супер.

# 139
Явно Камелия е от хората, които знаят всичко за живота, но когато се отнася за тях, не знаят какво да правят.

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 13:38 от LadyCharming

# 140
Имат доста спонсори. Тъй че. 😁 Освен това предполагам, че семейството на Мишо е с възможности.

Баща му е с възможностите.

# 141
А Симеон защо го представят като "богатия"?
С какво се занимава? Чак толкова ли се изкарва от тези часовници или има и друго?

Или го сравняват с финансовите възможности на викача в Слънчев бряг.

# 142
Така като гледам, може да се окаже, че Николай изкарва най-мното от аниматор на деца, като виждам цените Grinning

# 143
  • София
Оказа се, че е бил аниматор на едно тържество на класа на дъщеря ми, ама грам не го помня аз, въпреки че бях там. 🤣
Но пък раздаде визитки на всички деца. 😃

# 144
  • Stockholm
Според мен ще подложат на гласуване изхвърлянето на  Теа тази вечер. А Ния я няма, защото сигурно е много заета да прави когнитивно-поведенческа терапия на Теа Joy

# 145
Даже и в най-развратните години на Биг Брадър наказваха биячите...много ще ми е странно да оставят Теа.

# 146
От намеците разбирам, че:
Скрит текст:
ще има гласуване сред участниците и мнозинството ще е за отстраняване на Теа, а тя ще се тръшне как не е честно

Да видим дали си оспойлиха сами голямото събитие.

# 147
Едис май наистина каза, че Ния била като терапевт на всички по време на снимките. Grinning

# 148
  • Варна
Явно Камелия е от хората, които знаят всичко за живота, но когато се отнася за тях, не знаят какво да правят.

Обущарят ходи бос е положението може би при нея.

# 149
  • София
За мен е нормално да понасят критика и не виждам защо трябва да им е пестена - тв продукциите далеч не сме ги жалили повече.

Не виждам и да са вложени чак такива сърце и душа в проекта. За съжаление дотук ми прави впечатление не малка доза мързел (за съжаление Неделчо периодично демонстрира същата незаинтересованост към собствения си проект, каквато демонстрираше и към Ергена), фокус върху печалбата (постоянно на екрана са реклами, огромна част от сцените са там само за да се показва даден продукт), несериозни и не добре обмислени игри и правила. В същото време, от една страна много неща са оставени на самотек, от друга - използват похвати и нагласяват неща, точно както в критикуваните формати. Нахвърлянето върху Константин, който не харесвам и намирам за лъжец, пък беше изключително непрофесионално. Ергенките с мед ги мазаха, собствен "кадър" направиха на нищо. Ще ги поощря, когато имам сериозен повод за това. За момента не съм впечатлена, напротив. Критиката е такава, критика, обоснована. Техен избор дали ще я вземат присърце или не.

Общи условия

Активация на акаунт