Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 476
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
Теа да се лекува, мъж психиатър и трябва. Ако беше го ритнала неволно щеше да тръгне след него, да види как е и да се извини. Абсолютно неадекватна е. Симона и тя, мъж не можело да бие жена, но обратното е допустимо. Ники да внимава да не го ступа.

# 181
  • София
Теа какви сцени прави, реве без сълзи за пореден път. Уж твърди, че е виновна, но пред Гош чухме истинското ѝ мнение.

Гош не ме изненадва, че имал проблеми с агресията. Бил работил над това, но явно недостатъчно. Не е нормално това чупене на чаша без дори да погледне в каква посока.

# 182
И последно да кажа - евала на Йордан и Стиляна, че избягаха от тоя психодиспансер и се позабавляваха, че съвсем щяхме да забравим каква е темата на предаването.

# 183
  • Stockholm
Минавам само да кажа, че Гош е сладур и  не бих искала да го изхвърлят( не съм изгледала епизода още). Теа- бордърлайн,  Йоан- интригант, Симона- пълно разочарование.

# 184
Не мисля, че Теа е генерално лош човек, но няма граница и лимит на действията, които върши под въздействие на своите емоции. Някак не може да се контролира.  Какви са тия шамарчета за шоу? Никога не съм удряла шамари и не приемам за нормално някой пред мен да го прави и причинява на друг. В ситуацията ми стана грозно, когато някой каза "ние всички се смяхме". Това, че тълпа от хора се присмиват не означава, че потърпешвия не се чувства зле и унизен. Непрекъснато наблюдавам в училищата подобни сцени как някой унижава или обижда друг и останалите просто стоят и се забавляват. Рядко някой се намесва и подава ръка за помощ. Подкрепям отстраняването на Теа, а монолога как все не и вървяло е жалък. От поредно реалити я гонят заради липса на контрол и твърде високо его и тя не се чувства виновна.
Гош така или иначе не го харесвам заради целият му медиен образ, гледала съм го в други реалитита и поведението му показва също доста проблем. Обидите към Теа и поведението след това даже не желая да коментирам. Изключително грозно. Но е факт, че продукцията доста неща не показва вероятно и по- фрапиращи.

# 185
Изгледах епизода и недоумявам, как Теа е одобрена на кастинг в 2 формата. Как е минала под радара на психолози, редактори,  продуценти. Всички пияни като нея ли са били, че са я допуснали. Никой ли не видя, че е не просто емоционално нестабилна, а направо психо .

# 186
  • софия
Епизодът кратък, но за сметка на това силен. Не знам дали бих издържала повече време да гледам. Даже ми дойде в повече.
 Теа дано има капацитета да разбере, че проблемът е в нея и да започне да го решава. Едновременно ме ужасява и ме кара да я съжалявам.
 Гош не е изкарал и 24 часа и започна да си показва магариите.
Симона и Йоан, двете страни на една и съща монета, ходещи карикатури. Даже не ми се коментира тезата и, че щом било от жена агресията, не било същото. Безумна е цялата и теория и после след счупването на чашата "макактакабе". Ми, то същото бе, Симонче. Представи си, че Теа я е хвърлила и ще ти олекне.
 Йоан, този човек и в най-напрегнатите моменти е пародиен. Не мога да повярвам, че изобщо съществува подобен персонаж. И май разбрах, защо има проблем с мисловната дейност. Капацитетът на самотната му мозъчна клетка е насочен единствено към това, кой трицепс, бицепс или премрежен поглед да покаже по възможно най-сексапилен според неговите представи начин.
 И колко беше възмутен: Той можеше да ми среже крака?!?!?! Симона: имаше и 4 жени. Йоан: да ми среже крака и имаше и 4 жени. Нимоа, хора. 😀

# 187
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Адмирации за продукцията, че изгониха Теа, браво! Обаче... наистина не трябваше да го правят този другарски съвет, какво има за умуване тук - има агресия, значи чао. Трябваше твърдо и категорично да я изритат и точка! А те я оставиха да се разправя с този и онзи, да се напъва да се изкара невинна жертва и да вменява вина на всеки, който й се изпречи пред погледа.
По никакъв начин не й личеше, че съжалява за стореното или пък че осъзнава, че това е огромен проблем.
"Може би не е добре да се прави така" Anguished Тя всъщност дори не го приема като грешка и изобщо не намира вина в себе си, след като има наглостта да обвини Гош, че заради него я били изгонили. Направо съм в потрес!
Извинението беше поредният актьорски етюд, просто роля, защото видя, че поведението й се осъжда и защото знае, че така се прави по принцип. Но не го чувстваше и не го мислеше.
Същото мога да кажа и за сторито й с търсенето уж на помощ. Да, търси помощ, докато си оправя косата и се оглежда в камерата дали изглежда достатъчно сладко.
Това просто е болен мозък и се надявам да я кенсълират от всякакви формати занапред.
"Аз съм емоционална" е баси каруцарското извинение! Че тя утре може да убие човек, защото е много емоционална. Луда кукувица!

Втрещена съм обаче и от реакциите на болшинството участници, с изключение на Гош и Стиляна. Особено неадекватна беше Симона, а изказването й в светлината на това, че била завършила право, я прави още по-тъпа и плашеща в моите очи.
Общо взето епизодът ми остави доста горчив привкус заради трибуната, дадена на Теа да си развива етюдите на болното си съзнание, вместо да я изхвърлят категорично и еднозначно на момента.

# 188
Това истерично същество как рева накрая, че съжалява... ама защо съжалява? Че си тръгва от предаването! А не, че съжалява за това, което е направила, че прояви агресия към трима души в това предаване. А кой знае извън него каква е в живота. Пълен егоизъм. Жената гледа себе си. Направо е за психиатрия!
Който има проблеми, да ходи да се лекува, а не да обикаля формати. Никой не е длъжен да понася такова поведение спрямо себе си.
Ама разбира се!
Мръсната ла*нарка как вменява вина на всички. Абсолютно животно.
ТОЧНО!

# 189
  • софия
Аз съм ок с това, че я оставиха да говори. Това повдига още доста въпроси около държанието и. Тя наистина не съжалява и е убедена, че другите са и виновни. Най-малкото, ако може да се види тя отстрани. Пред всички каза това, което се очакваше, че съжалявала и после пак старата песен на нов глас. Мен ме потресе най-много едно нещо. Обръщайки се към Симеон, уж започна с това, че се моли да не му е докарала безплодие и в следващата секунда пак обърна на жал по нея си. Как щяла цял живот да се измъчва от това. Фокусът и отива към някой друг буквално за секунди и то за да го изиграе пред зрителя, но повече не може и обръща огледалото към себе си. Страшно е положението. Не знам какво се е случвало с душата и, докато е растяла, но наистина има нужда от много работа, ако иска да е щастлива и пълноценна. Пожелавам и го.

# 190
Аз запомних и тези реплики:
Гош: "Тя ме нарече нещастник!"
Симона: "Ами тя така си говори."
Без коментар.

# 191
Що толкова кратък епизод? Май не са смогнали с монтажа? Предният епизод завърши с трейлър за този, в който се виждаше как доктор преглежда Симеон.  Такова нещо сега в епизода нямаше.

Интересно защо "преди 3 дни" когато Теа е удряла Йоан с колан не го излъчиха в някой от предните епизоди, цялата сцена ни беше спестена? А сега като се разсмърдя история с насилието, изведнъж се бръкнаха, да ровят за тези кадри, след като Йоан каза пред Ивка, че Теа го е ударила с колан?
Продукцията... още много хляб има да ядете за подбора и монтажа.

# 192
И в продуцентите на има нещо сбъркано.
Да припомня:
Продуцентите яхнаха ракетата на Арина - може
Коцето яхнал Теа - не може
Това не оневинява подмолното държание на Коцето.
Гошко поне отиде и каза: подписал съм договор с тях, хванах се на хорото да поиграя.

Фарсът Теа - може

Rage

Да се дава сцена на такива болни мозъци е просто просто. Не съм доволна.
Нито за гледания, нито за пари.
Не съм доволна да се поощряват ненормални хора.
Не съм доволна да се изкарва нормално.
Не съм доволна да има толерантност към насилие.
Не съм доволна!

# 193
Най-лошото в тази ситуация е, че ще трябва да гледаме Теа отново в подкаста. Cold Sweat

# 194
Тея е изпята песен вече .

Никой ли не забеляза Йордан и Стиляна във ваната? Дали ще стане нещо там …

Общи условия

Активация на акаунт