Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 439
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Офф, ама то на Йордан се обръщате с Даньо. Аз докат схвана Grinning
Мислех си, че пишете за някакъв прочут биг брадърски кадър, който е бил всеобщ любимец, а имало информация да е посягал, но е бил оправдаван и едва ли не двоен аршин в Бг мама... Ама се учудих, че не съм го чувал, защото въпреки, че съм гледал само сезон 1 и някои моменти от другите сезони, то ги знам 'героите' и 'злодеите' и щях да съм чувал името от обща култура най-малкото. А и сравнително скоро в общата ТВ тема в Спамочата нали направихме обзор с анкети за всички риалити формати, та преговорихме подробно всички Биг и Вип брадърски сезони.
А то за наш Данчо идело реч. Е, кога пък да е бил всеобщ любимец? 😁😉 Нз, все тая.
А за проява на насилие? Може би се има предвид блъскането в стената. Да, червен флаг е, ама ако се ограничи само с това няма проблеми. Но внимание към жената до него, какъв си взима, че той пие яко химия и тази енергия трябва да избие някъде. Опасни типове са това. Не стига, че си вреди на сърцето и черния дроб, а и няма да има никаква издръжливост с подобни тренировки. Ама да си се оправя.

# 301
Доколкото знам форматът ББ е провокиран от експеримент на военните – какво би се случило на изолирана група в бомбоубежище.

Този тип формати задават основни правила от гледна точка на продуцента, но оставят групата да се саморегулира – сами определят границите във взаимоотношенията. Ясно е, че те си правят сметката, че след време пак ще се засекат в някой и друг формат или събитие и няма как да са откровени във взаимоотношенията, просто защото всеки си плете кошницата.

# 302
  • София
Ние и Симеон не видяхме да е изритан и дори той твърдеше, че не е било нарочно.

И не беше само Ина, друг спомена и за счупено нещо, даже и Йордан коментира, че не се е бил виждал толкова избухлив и тн. Не помня точните думи, това беше преди сигурно две седмици.

В това предаване всичко са спекулации и кадри няма, нито от играта разбрахме дали Ирена е мамила, нито от ударите. Не знаем Коцето удрям ли е, Йордан блъскал ли е. Дотук от толкова ситуации само Гош и чашата и Теа с колана видяхме, останалото са преразкази.

# 303
От играчка - плачка...
Интересно ми е дали на подкаста с Тея, Мишо и Неделчо ще покажат такова отношение, както към Коцето или пък Тея си е изпълнила (даже преизпълнила "задачата" си), заради която са я одобрили на кастинга? Не ме интересуват отговорите и оправданията ѝ, а реакцията на обществото. Второ риалити тя показва още по-деградивно поведение (игра без граници или пък не?!), но е факт, че това поведение ѝ донесе популярност и последователи...

# 304
Започнах да си представям ситуацията в къщата, като след 2:00 ч. в долнопробен бар. Grinning

# 305
За удрянето по стените и вратите Ина каза и Йордан не отрече, а почна да се оправдава. И това, че не било насочено към конкретен човек... Контролът със страх също е агресия. Не казвам, че веднага трябва да бъдат изгонени и те, но поне дискусия по постъпката дължат организаторите. Колкото и да не ни се признава, нетът и телевизията също възпитават децата ни, когато родителите нямат необходимият капацитет.

# 306
Дано да няма подкаст с Теа и да не и се дава трибуна на тая!
Изгледах пак скандала, довел до физическото насилие над Симеон. Ами, от начало до края вината е само и единствено на Теа. Гош съвсем спокойно каза, че не съгласен с нейното и на Стиляна гласуване, а Теа рипна и започна на висок тон да обяснява защо била гласувала така, след което абсолютно демонстративно и грубо отряза Гош. Много ясно, че на всеки ще му стане неприятно ако го прекъснат, овикат и му обърнат гръб. Но, това което истински я вбеси беше, че Симеон и каза, че наистина прекъсва, а след това, че се сменя като палачинка. И ритникът беше точно отговор на тези думи. Нищо не я оправдава, нищо!

# 307
Теа е социопат, това според мен. Тя не изпитва каквато и да е емпатия към околните, способна е да съжалява само себе си, тя затова и плаче.

Но, нейното е клиничен случай, дори не ми е смешно или тъжно, или ме ядосва. По-скоро ме дразнят продукциите - толкова ли свършиха дивите селянки, че е нужно да вкарваме такива хора? Психо теста е бил тип “отивам за един подпис”.

Симона ме изнерви най-много. С какво самочувствие говореше глупости, направо се изумих. Някой по-нагоре спомена, че е юрист, за мен не е, просто поредната завършила право, такива с лопата да ги ринеш.

# 308
И Николай спомена за блъскането на  Йордан, но явно разбра, че не е редно и започна да  странни от скандалите. Случва се човек да изпусне нервите си и да прояви някаква форма на агресия, особено когато е по-млад, но когато си признаеш грешката, това показва, че има някаква надежда.Теа нито веднъж не си е признавала, че е сгрешила за каквото и да било, в две риалитита, за мен е безнадежден случай.

# 309
Да и аз помня, че при скандала между Йордан и Николай се говореше и за счупено нещо. А Симона каза на Гош “никой не е правил така”. Цялата ситуация е абсурдна.
Не съм съгласна, че на никого не трябва да се прощава. Да счупиш чаша или удариш стена е изблик на агресия, но не наранява никого. Да удариш шамар, да биеш с колан и да изриташ някого в слабините не са със същата тежест, а с много по-голяма и това трябва да се накаже.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 15:18 от Clouded

# 310
  • София
За удрянето по стените и вратите Ина каза и Йордан не отрече, а почна да се оправдава. И това, че не било насочено към конкретен човек... Контролът със страх също е агресия. Не казвам, че веднага трябва да бъдат изгонени и те, но поне дискусия по постъпката дължат организаторите. Колкото и да не ни се признава, нетът и телевизията също възпитават децата ни, когато родителите нямат необходимият капацитет.
Контрол със страх, да, никой не отрича, но нашата теза е друга. Тъй като не виждаме кадри всички спекулираме. За мен страх няма, не мисля, че Ина смята, че той ще ѝ посегне или нещо такова. Нея я вълнува, че не е стабилна половинка, че е манипулатор и тн, твърде полярни емоции. Ако бяха навън, щеше да е от хората, които при скандал излизат на разходка, тренират и тн. Изкарват си емоциите по някакъв начин. Аз не бих била с човек, на който му трябват до такава степен външни фактори, за да се успокоява. Предпочитам спокойствието. Иначе не мисля, че вътре някой се страхува от него, снижава си напрежението с тези изблици, не защото ще ходи да набие някого, а да се почувства той по-добре. И все пак, както написах по-рано, това абсолютно не е редно и заслужава предупреждение, но и вече толкова епизоди не е споменавано. Може би се е осъзнал, че е тъпотия. Не мисля, че трябва да гонят някого за ударена стена, ако няма сплашване. Докато Теа правилно си замина.

# 311
# 312
Теа заслужено си понесе последствията. Жал ми е за нея, вярвам й за тежкото детство и това че е счупена, след като от ранна възраст е израснала в отровна среда.
Продукцията си реагира на време.
Но за Гош не разбирам хората, които го оправдават. Преди минути той заема най-твърдата позиция относно това, че Теа трябва да си понесе последствията след агресията, а малко след това се изравнява с нейното ниво - крещи, събаря и чупи чаша в близост до краката на присъстващите (не само Йоан).
Поздравявам Йоан, че го конфронтира, въпреки че отново показа, че мисли само за себе си като изтъкваше възмущение само за опасността божествените му крака да бъдат наранени.
Мисля че Йордан не е толкова опасен, колкото го изкарват - има си самообладание човека и като го дават в повечето случаи с този поглед на теленце и спокоен тон, си го затвърждавам.
Просто израза му на увлечението по Ина е в стил 5 клас - ще те удавя, ще ти дръпна плитката и т.н

# 313
Аз въобще не съм сигурна за това, което Теа обяснява. В Чакалкаст версията беше, че в училище са я тормозели, защото е много красива и тя ги биела, и майка ѝ всеки ден била при директора.

# 314
Теа е чисто луда. Агресира след като Гош й каза, че прекъсва. Това нормален човек ли е? Няма реална представа за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт