Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 424
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Гош и други неща каза на Теа. Не е само, че прекъсва.
Държа й сметка защо не била гласувала той да ходи на среща с Николета.
До едно време Теа му обясняваше съвсем нормално, обаче той не спря да намила и да повишава тон. И на Теа късия фитил пламна. Провокацията тръгна от него.

# 316
Прекали да ѝ търси сметка, но и много верни неща каза. Тази "дама" вечно намила, не изслушва, крещи, има изблици на агресия. И оправданието е: "ами тя си е такава". Ами досега може и да са били толерантни към нея, но вече и Гош е сред тях и на него определено му дойде в повече. Отделно и той не цвете за мирисане, както и Йордан.

Интересно само мен вече не ме дразни Йоан. Съвсем нормални реакции си има.

# 317
  • София
Именно. Прекали. И на Теа само това й трябваше.
Не казвам, че е трябвало да ходят на пръсти около нея, че да не вземе да си проявява емоционалността.
Казвам само, че и Гош не е стока.
И мен Йоан не ме дразни вече - сигурно му свикнах Simple Smile. Ако има мъж, който да е най-зле вътре, няма кой да бие Гош.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 22:16 от Vivi

# 318
Слушам реакция на Анджела (беше близка с Гош в Къщата на инфлуенсърите) и каза две неща, които може да издават нещо за развитието на предаването
Скрит текст:
Теа и Симо са си заедно и до ден днешен и не са спирали да бъдат от напускането на шоуто. Познава ги и двамата.
Гош и Симо са големи приятели сега, според нея са въртели схеми в предаването.

# 319
Изгледах епизода най-накрая.
Гош и Теа са ми на едно ниво. Да блъскаш чаши и столове (а също и да блъскаш в стени) Е насилие, счита се за тактика за сплашване. Отново се съобразяваш с емоциите на насилника и стъпваш на пръсти около него.

Одобрявам,че махнаха Теа,но съдейки по реакциите на участниците, тя не е загубена кауза. В нея има доброта, наивност и възможност да се подобри . Не смятам,че е изпечена насилничка. Но трябва ли да работи над себе си? Да, определено. Има нужда от много, много, много психотерапия.

Съгласна съм с мнението, че Симона се изложи.

# 320
А пък Симеон беше ритнал Теа, докато още се мразеха, помните ли? Защо не реагираха тогава.

Това, което е казала Анжела и е в спойлер, аз го вярвам.

# 321
Слушам реакция на Анджела (беше близка с Гош в Къщата на инфлуенсърите) и каза две неща, които може да издават нещо за развитието на предаването
Скрит текст:
Теа и Симо са си заедно и до ден днешен и не са спирали да бъдат от напускането на шоуто. Познава ги и двамата.
Аз подозирам, че Теа и Симеон са били заедно още от преди предаването.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 22:59 от Alucard

# 322
Аз имам големи затруднения да си я представя как има нормална връзка.

# 323
  • София
Представяте ли си да започне терапия с Александра от Ергенът? Другата неконтролираща реакциите си вечна жертва…така де - много емоционална Grinning

# 324
Върнах си епизода , да видя с какво е прекалил Гош да търси сметка. Реално той каза само - Аз не съм съгласен с твоя (на Стилияна глас ) и с твоя глас (на Теа). След това тя включи логореят, дръпна дълга реч с ръкомахания и жестикулации със смяна на тембъра (явно си мисли, че е музика за ушите ни) . И в момента в който Гош се опита със съвсем спокоен тон да сподели , че просто е искал да опознае повече Виолета, Теа най демонстративно стана без изобщо да слуша все едно някакво радио и говори и си излезе от стаята. Изклчително невъзпитано. Гош се засегна и пак спокойно зададе въпросът, защо само тя бива изслушвана от всички , а никой няма право дори да и отговори , в това време Симеон взе да му шътка, да не дразни звяра . И Теа изпуши скочи на Симеон, защо мълчал като п.....а , когато този НЕЩАСТНИК си позволява да ме напада . Така, че обидите си започват от нея . Гош си каза неща , които всички тук повтаряме , без да повишава тон. Йоан , пък да не му вземат сигурния гласоподавател (Николета) веднага настръхна. Колко е смешен алфата, като имитира мъж Joy

# 325
Скрит текст:
Аз подозирам, че Теа и Симеон са били заедно още от преди предаването.
Аз съм на същото мнение и отначало забешязах кпмвнтари на Симеон, които нямат логика, но бяха все за Теа. Първо каза, че е селска пръчка ли каква била на Арина, без да е говорил даже с Теа, после спомена, че се е чудел дали не е спал с нея навън, ама да не помни добре, после от нищото се награбват и се мляскат, обиждат се на кг с всякакви реплики, не че е невъзможно да се залепят един за друг моментално, но нещо ме гложди отначало с тях двамата, ако са решили да вкарат интриги и сексове и сълзи, предобриха само накрая..

# 326
Не мисля, че са били двойка, те са от различни градове. Симеон каза, че се чудел откъде му е позната и после се е сетил - от Ергенът.

# 327
Симо защо направо не си тръгна с Теа? Нали целта е да намериш любовта, значи си я е постигнал, да си я взима и води вкъщи.

# 328
Същото като: Теа за какво ги чакаше новите мъже, като си е намерила мястото и си е свила любовно гнезденце?
Laughing

# 329
За мен травмите от детството на Теа не са само от сцените на домашно насилие, а най-вече от липсата на внимание, докато е била дете. Личи си, че може да говори и има някакъв интелектуален потенциал – ако в семейството го бяха развили, картинката щеше да е друга.

В този ред на мисли не ми се иска тя да има каквото и да било общо с човек като Симеон – селски бек, гларус, нито на визия го докарва, а още по-малко на интелект. Диалекта мога да го преглътна, но дъвченето на думи ме побърква. Когато всичките му изяви се изчерпват с елементарни свалки и жалостно очакване „светилото“ в къщата да го задържи в играта, целта да е в центъра на събитията на всяка цена, ами как да бъде харесван?

Общи условия

Активация на акаунт