Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 384
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
  • Paris
Е какъв е смисълът да върнат Теа? 🙄 Хм… Може пък наистина да е Арина.

# 361
Арина се връща. Няколко пъти издадоха. Какво очаквате от Мишо Мозъка?!
Иначе побъркват всички участници да пазят тайна и ги заплашват с клаузи от договорите им.

# 362
Какво очаквате от брата на Нора Недкова? Grinning

# 363
А мислите ли, че Ния и Неделчо са разделени? Ния не следва инстаграм акаунта на диви и красиви + Мишо и е изтрила снимките с Неделчо? Вижда ми се странно и изведнъж Неделчо да почна да води подкаста с Мишо

# 364
  • софия
Добре, Теа води в анкетата за изгонване, ама трябва да я "заместим" .

Ирена и ....?

Зависи и кой от момчетата ще остане без гривна, де... ама Арина пак със Симето ли да е?
Двойки, които "виждам" към момента
Ники и Симона
 Данчо и Стиляна
Николета и Ивайло

Симето би могъл и с Елена да играе, но вероятно ще предпочете Арина (ако се връща).

Николета към момента има трима кандидати Joy Ивайло, Йоан и Гош.
Гледа ми се - кой от мъжете ще е пръв с гривната към Николета и ще " прецака" другите Joy
Оффф, дано до гривните завъртят нещо по-така, че ми бяга съспенса.... Grinning

# 365
О,Арина! Наистина ли ще се връща?! Много скучна женичка...  Изобщо не ми липсва . Как с нея- така и без нея.А и тя с кой акъл ще се връща в шоу след смъртен случай в семейството?! Освен ако по договор не търпи неустойки ,но чак пък толкова...

# 366
Арина и Ивайло няма ли да стане? И двамата са муднички, ама добряци. Grinning

Е, сега, смъртен случай не означава, че трябва да спреш да живееш. Всички се връщаме и на работа, и продължаваме с живота си, не е извършила престъпление.

# 367
  • софия
Аз нищо не видях от Арина, не мога да кажа каква е. И колкото и цинично да звучи, животът продължава. По добре така, отколкото да се затвори в къщи и да се отдаде на размисли и тъга. Ще видим как ще се разджуркат.

# 368
Ами аз не бих могла да правя шоу ако душата ми плаче. Ясно е,че живота продължава.Не мога обаче да правя паралел между любовно риалити и работа.

# 369
Понеже Теа е изгонена, така жените се изравняват с мъжете, затова запълват мястото на Теа с вече напуснала. Иначе при следващите номинации трябва да е изгонена само една. Те си гледат бройката и половете да не са по равно.

# 370
Минали са поне 10 дни от случилото се, а и не знаем дали се завръща за постоянно или влиза за малко. Не мисля, че трябва да я съдим преди да видим епизода.

Аз се сещам кой ми е най-големият проблем с предаването:
Реално начинът да спечелиш не е да си намериш половинката и да сте в най-добри отношения, а има и елемент на късмет. Да речем, че Иванчо и Марийка са перфектна двойка, много се харесват и разбират, обаче Иванчо не може да стреля с лък, губи играта, остава без гривна и Марийка е аут. На следващата игра пък няма кой да го спаси него и той си тръгва. Това за мен не е обмислено и е било само плод на идеята за стратегическа игра, но се бие с любовната тематика.

# 371
  • софия
Ами аз не бих могла да правя шоу ако душата ми плаче. Ясно е,че живота продължава.Не мога обаче да правя паралел между любовно риалити и работа.
За това сме различни. От твоята призма е така. От моята иначе. Аз не бих съдила младо момиче, че не е се е затворило в къщи, а продължава напред след смърт на близък. Всеки има избор как да продължи и няма правилно и неправилно в този случай.

# 372
  • София
Според мен е съвсем възможно да са се разделили Неделчо и Ния.

# 373
И Ния да влезе ,като участник Trollface

# 374
  • софия
Според мен е съвсем възможно да са се разделили Неделчо и Ния.
Тази неделя не излезе и епизод от " На среща"

Общи условия

Активация на акаунт