Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 421
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
За жалост нямам любима двойка, то реално истинска двойка няма. Както каза Елена, търсим любовта сред група стратези...Няма как да се каже по-добре.
Симпатизирам на Елена и Ивайло.Според мен Ивайло никак не е привлечен от Николета . Даже изглежда леко притеснен от срещата, защото тя явно му е навита. Не успях да схвана защо Ивайло е разочарован от Елена ...Симеон е забавен, голям е образ и все в заплетени ситуации. Със сигурност внася колорит.
Ирена никак не ми е симпатична. Жалко, че май никаква любов не се очертава да пламне...

# 436
Как се връзвате на Гош... Не го ли слушате как говори, всяка реплика я вади от торбата с клишетата. Но ще се усети, че от играчка, ще стане плачка и Елена може да се увлече, та както бързо се сближиха, така бързо очаквам отдръпване между двамата. Освен това, Елена не е много харесвана от останалите, не се вписва в компанията им. Ина е завързала по-трайни отношения и дори да няма партньор, смятам, че останалите ще измислят нещо, за да я задържат в играта, ако виждат, че го иска.

И аз не виждам взаимност при Ивайло и Николета.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 07:45 от Meddyy

# 437
# 438
Надписът на шапката е важен, и на мен ми направи впечатление. Grinning

# 439
Надписът на шапката е важен, и на мен ми направи впечатление. Grinning
Абсолютно, иначе момичето е готино, не е грозна в никакъв случай, но като видях шапката избухнах, някак си ми се видя неочаквано 😂

# 440
  • София
Мога само да си мечтая за такова самочувствие! Ако имаше и трети ред “Brain of a neurosurgeon” щях да падна Grinning

# 441
Мога само да си мечтая за такова самочувствие! Ако имаше и трети ред “Brain of a neurosurgeon” щях да падна Grinning

хахахахах това беше добро, евала 😂

Мисля че просто е видяла шапката и се е изкефила, не че го мисли толкова, но все пак “ревах” като видях това 😂 😂 😂

Вашата идея може би трябва да я патентовате да не я откраднат Pause jeans примерно 😂

# 442
  • София
Докато великите монтажисти не се научат да подбират какво трябва да се покаже, така ще има да се чудим за 100 неща как са се случили. Да идва подкастът на Мишо да внесе яснота. Laughing
Дано Симеон да не я избере тази Ирена, ужасна е.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 09:22 от sea.sea

# 443
Как се връзвате на Гош... Не го ли слушате как говори, всяка реплика я вади от торбата с клишетата.
Ами разбира се. Хем клише до клише, хем за пред камерата, хем това му е още първи ден в къщата. Тук някои хора се прехласват вече по него, но само до няколко дни ще си покаже рогата, сигурен съм.
Докато великите монтажисти не се научат да подбират какво трябва да се покаже, така ще има да се чудим за 100 неща как са се случили. Да идва подкастът на Мишо да внесе яснота. Laughing
Абсолютно. А Мишо ще внесе яснота за 5 епизода напред Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 444
Аз Николета нещо не мога да я харесам, усещам се, че е по повърхностни причини (получавам уртикария от миглите и перманентната ѝ очна линия, която е на половината клепач). Съжалявам, че го казвам, рядко ми се случва, но е така.
Ивайло за сметка на това ми е сред най-симпатичните чисто като хора (с Николай се бият за първото място) и някак си не ме кефят като двойка.

На мен нищо не ми дойде изненадващо, а наистина гледам с половин око. Може би просто у нас се е наложил форматът на разказвач/водещи с анонси/надписи в ляв ъгъл и не можем да гледаме по-суровото представяне на историите.

# 445
  • София
Едно е да няма разказвач, съвсем друго да се появяват разни сцени, за които хал хабер си нямаме как се е стигнало дотам изобщо. Grinning

# 446
Аз затова съм ЗА.. да има Войс овър (диктор), който да навързва кадрите. Както е в Къщата на инфлуенсърите. Без да досажда, без да е много. Не да ни обяснява нещо, което виждаме, а диктор, който с 1 изречение да разказва нещо, което не сме видели, така се пести и време. Те не ги осъзнават тези неща, защото са си в екипа и са видели всичко на място. Не осъзнават, че зрителите недоумяват някои неща. Насипни кадри, без връзка между тях.

# 447
  • София
E, как, Неделчо няколко пъти повтори как съвсем умишлено няма диктор. Къде е Ния-Косара да ни припомни, че ще свикнем... Pensive

# 448
Жива да не бях!!! 🤣😂😱 Ако заявките на Неделчо са били за достоверност на показваното, тотален провал претърпя. Пейкинги ала Ергена (издекламират си репликите и айде да ходим при другите), сценки с куца режисура, монтаж оттук-оттам, жалка история.
Примата на епизода беше пак Симеон. 😁 Екшънът си го обича. Колкото ми беше неприятен в началото, толкова повече го харесвам с всеки епизод. Да, слаб ангел или добър стратег, не бих си го пожелала за зет, но как отиграва ситуациите много ме кефи. Не позволи Арина да го прегърне, но пък веднага проведе разговор с нея, а можеше да угоди на Ирена и да я неглижира. Деликатен и точен е извън интимните отношения.
Ирена беше направо жалка с претенциите си за гадже едва ли не. Много кринджав образ откъдето и да погледнеш.
Гош и Елена взаимно се лъжат, никакъв шанс от тая трънка да изскочи заек.
Дожаля ми за Стиляна, но не мога да я оправдая. Висока цена е готова да плати за мижава полза.
"Най-секси момата" по собствена преценка 🙄 Николета ми е все по-неприятна. Прави се на умна и арабия, но не е. Жадна е за внимание и доста лековерно го приема. Ивайло за сега се очертава като точен, но не го виждам с Николета.
Йоан, ах Йоан, ще замълча.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 11:39 от usmihni_mi_se

# 449
Обаче ме кефи как противният на мнозина в първите епизоди Симеон неусетно стана всеобщ любимец... откритието на сезона е това момче. 😄

Общи условия

Активация на акаунт