Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 410
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Правилата на играта са сбирщайн от няколко реалитита. Защо няма игри по двойки, колко знаят един за друг примерно. Нещо с игри тип игри на волята не им се получава.
Сценката с Йоан и Стиляна беше WTF Joy Каква беше целта, Йоан на се покаже по гащи ли?
Стиляна ми е много странна, изглежда добро момиче,което контрастира с вечното й пиянство.
Ирена се опитва да звучи умно, но се получава точно обратното.

# 466
Нещо станаха равни по гледания КнИ и ДиК.

# 467
Преди кое водеше?

# 468
КнИ. Миналият сезон е бил по-популярен към средата и края от сегашния.

# 469
Спирам да гледам предаването аз. Стана страшно скучно и вече много си личи колко аматьорско е направено.

Благодаря на всички за приятната компания. Забавлявайте се и не се връзвайте толкова на смешковците вътре.

# 470
  • София
Аз ще го мъча още, но се надявам да няма следващ сезон. Grinning

# 471
# 472
Ей така, да им е гадно 😁.
Аз пък се надявам да задобряват следващите сезони.

# 473
Съгласна съм за игрите - можеше да се вземе повече от Един за друг, а не от Игрите.

И аз обмислям да си почина малко. Май ще изчакам да се натрупат малко епизоди. Нищо интересно не става - откакто влязоха Гош, Ирена и сега Арина ми стана още по-скучно… не ги харесвам и тримата.

# 474
  • София
Защото за нищо не става. Grinning Мое мнение, разбира се, гледам го още само защото нищо друго не дават.

# 475
Преди кое водеше?

Аз мисля че беше КнИ докато Коцето не “избухна” с подкаста, струва ми се че от тогава ДиК е по-“вайръл”, но с малко

# 476
Някой да ми разсясни какво беше това между Йоан и Стиляна. Сцена от 365 , но защо между тях двамата а не Стиляна и Йордан например ?

# 477
Йордан няма гривна, а на Стиляна ѝ трябва такава, за да остане. И се "предложи" на Йоан, да си я "изработи", както той пожелае.
Сцената е цената на гривна от Йоан за Стиляна.

# 478
Някой да ми разсясни какво беше това между Йоан и Стиляна. Сцена от 365 , но защо между тях двамата а не Стиляна и Йордан например ?
Йордан изгуби гривната си, а Стиляна желае да остане в предаването и предложи на Йоан да направят сцената, която той иска в замяна на това той да я спаси.

# 479

Защото Йоан прилича на италианския актьор, модел и секс символ Michele Moronne, изиграл главна роля в еротичната филмова проредица 365 дни.

ИГ профила на Микеле:
   https://www.instagram.com/iammichelemorroneofficial … 0cWx1MGdzag%3D%3D

Общи условия

Активация на акаунт