Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 393
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Разгледах. Видях, че е татко. Ама нещо няма снимки на майката. 😁

# 481
От гледането на цялото съдържание, което предлагат Диви и красиви разбрах, че на Йоан му е голям мерак да изиграе такава сцена от филма и то от доста време, но не е намерил момиче, което да му се навие. Смятам, че Стиляна разбра, че той няма половинка и не знае на кой да си даде гривната и предложи да направи нещо за него (очевидно никоя друга не желае) за да вземе тя гривната. Честно казано аз не съм против това, стратегия си е за да остане по- дълго в предването, и не го е умолявала а си предложи сделка и явно той я прие. Поне така изглежда. Мисля, че както изглеждат нещата в момента следващата, която ще си ходи е Арина. Нямам мнение изградено за нея, тъй като заради личната и драма така и не разгърнаха образа ѝ.

# 482
Минал и заминал покрай него Simple Smile Нищо общо като излъчване. Уж е хубав, но никакъв чар и нищо мъжкарско не виждам в него.

# 483
  • България
На мен като телосложение Йоан повече ми харесва. Микеле поне посвирва на пиано, Йоан може само пиле да сготви. Страшен напън за едното нищо.

# 484
# 485
Аз мисля, че ще си тръгне Ина на следващата церемония (и слава богу). Николета и Ивайло дано станат двойка, много ги харесвам и заедно и поотделно. Стиляна за мен удари дъното, проби го и сега копае под него. Младо момиче, хубаво, пък да си толкова глупаво същество и да се напиваш постоянно..

# 486
Теа разбрала от приятелка за кастинга за ДиК.
Интересно.
Понеже аз съм почти убедена, че в НадкасТ ѝ споменаха за предаването.

# 487
А,бе, хора, аз ли имам някакви остарели разбирания, но погледнете в подкаста с Тея какво рекламират малоумните продуценти - на преден план дилда и секс играчки. Оня ден някаква рекламира енергиен прах, днес някакви решили, че не е зле да ми сложат 20см дилдо на преден план в "обикновен" клип в мрежата.

# 488
Абсурдно е. Спонсори, спонсори, ама това е адски безвкусно.

# 489

Николета на live в тик ток.Махнала е миглите. Най- хейтена от нашата група,а иначе много положителни коментари получава. В началото е играела стратегически защото е жена на 30г.и е искала да се ориентира преди да вземе решение за мач.
 Това само чух и се махнах...

# 490
Аз я харесвам. Така без миглите е супер. Може да пробва и друг цвят коса. Черният не е баш нейният.

Може да излезе двойка от тях:
https://www.instagram.com/p/C_OOm-cIYZR/?utm_source=ig_web_copy_link

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 19:22 от Alucard

# 491
Изгледах и аз най-сетне вчерашното чудо.
Поредна критика към монтажа (изненада!) - защо не ни се показват сцени?
Ивайло коментира как Елена му паднала в очите, обаче никъде не се обяснява защо, той какво отношение има към всичко това? Елена на синхрон казва,че никой в къщата не я харесвал - това пък защо? Всички са разбрали за схемата, с която искаше да изгони Йоан ли?

Защо Ирена сега е със Симеон? Явно са стоплили от тяхното "спречкване" на яхтата, но това не е показано.

Арина ми се стори,че нарочно иска да подразни Ирина. Ирина може да е всякаква,но се видя,че Симеон не е точно сам. Беше неадекватно да му се мята да го целува и да се държи иронично с Ирина. Последната е много комплексирана, горката. А не е грозно момиче. Аз пък всичко ѝ разбрах. Тя страда от някакви комплекси,че не е оценена,че не е предпочитана. Такива неща. Малко е смешно, малко е тъжно.

За Стиляна, уж трябва да излезе много "сърцата ", поне за пред публиката, а според мен е по-скоро жалка. Тъпо е, че Йордан като че ли не оценява нейния искрен интерес към него. Определено трябва да спре да пие,но и без алкохола не мисля,че е the brightest in the room.

За Йоан вече е коментирано, просто е смешен,но за сметка на това си вярва много.

Николета и Ивайло не ми стоят естествено един до друг и също мисля,че той заслужава повече. Но нека видим....

Относно Гош, момчето е един позьор с твърде голямо самочувствие, но поне говори адекватно. Хареса ми и неговата издържливост на играта. Не бих очаквала такова слабо момче да издържи толкова много.

И последно, за Симеон. И на мен не ми е всенароден любимец. Намирам за гнусно постоянното му търсене на наслада без грам лоялност. И не,не казвайте,че това е просто предаване. Дори в предаване можеш да покажеш що за човек си, а аз не харесвам мъже с чак толкова слаби ангели, прекалено ми идва. В живота има и други неща, не е само наслада, "да си взема max-а" и т.н.

# 492
Много сме критични към Симеон. На него сигурно рядко му се случва да излиза с жени извън семейството си и сега просто е ентусиазиран.

# 493
  • България
Тея сама си противоречи на всяко второ изречение. Аз не й вярвам на една дума. Отишла два пъти на психолог и после се отказала, защото психологът бил във Варна, а тя живее в София. Не съм гледала всичко, но разбрах, че в момента не ходи никъде, а сама се развива чрез книги и информация. Абсолютна смешка!!! Има онлайн платформи и приложения, които постоянно ни рекламират в Ютюб, благодарение на тях можеш да получиш терапия. Както съм казала - не е за психолог работата.

Мишо задобрява в подкаста и почна да й задава правилните въпроси, но Неделчо - страх гони нацията. Неделчо нападаше Коцето за една сериозна лъжа, тука гали агресивна и луда жена с гъше перо. Плюс за Мишо.

# 494
Заболя ме главата.
Масово самоубийство на мозъчни клетки Disappointed
Като цяло, не е за вярване, доста си противоречи.
Теа се запознала с Гош преди предаването и спретнали една схема за баламурниците, които ще им гледат сеира, да се пазят, ако се наложи. Признава го след три месеца, но сипа и в чашката на Коцето Grinning не била чупила чаша в него. Опааа!
Простиха й. Не я намляха като Коцето.

Общи условия

Активация на акаунт