Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 365
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
  • софия
Хареса ми подкаста с Теа.
Натиснаха я и нея да си "признае", че не е бил случаен ритник. Не стана.
Запознала се е с Гош преди снимките, уговорили се да си "пазят гърба", ако останат без мач, по синхрони да казват хубави неща един за друг. Почувствала се е предадена от Гош, виждала, че той търси скандал с нея.
До последно не е вярвала изцяло на Симеон. Съмнявала се, че само тя го харесва истински, а той играе стратегически.
Говори в сегашно време за чувствата си към Симето. Хмм Grinning

# 496
Неделчо умишлено не е включил в монтажа един момент, защото му се сторило скучно, а се оказва ключов.
Коцето признава, че не му е гадно, защото има приятелка. Веднага след това Симеон си е изпял всичките стратегии (част от него градени с Елена), с идеята, че спира да играе стратегически и ще си играе с Теа. Та оттам знаят за Елена и явно заради това Ивайло не я харесва.

# 497
  • България
Ох, Неселчо какъв сценарист и велик стратег е!

# 498
Най-ценното: подариха на Теа вибратор. Очаквах да им издълбае очните ябълки с него, но се оказа, че не е драматургически достойно за епизода
JoySmiling ImpSatisfied

# 499
Пффф. И те много изпростяха вече.

# 500
Стилияна кога е била пияна отново, освен на 1-вата церемония....?
Аз ли нещо съм изпуснала? Защо в коментарите я третират като алкохоличка?

# 501
Стилияна кога е била пияна отново, освен на 1-вата церемония....?
Аз ли нещо съм изпуснала? Защо в коментарите я третират като алкохоличка?
После доста често си беше пияна също, то си и личи. Освен това участници го казаха, вчера пък тя сама си каза, че много се е напила, така че си е абсолютна пияница.

Между другото, преди време се коментираше, че всички са с връзки и така са влезнали и някой се чудеше за Йоан, та се сетих - ами той има фотосесия с Ивка Бейбе от преди, така че ето и той е познат на продукцията.

# 502
Стиляна нали и на вчерашния епизод, докато беше на синхрон и обясняваше, че харесва Данчо, пак беше пияна.

# 503
То освен, че не е изкусителка, не е и приятна за гледане. Поне физически стройни и приемливи да ги избираха всички, а тя е ниска и трътлеста. За изказа и да не говорим, не тече ясна мисъл там или аз поне срещам трудности да я разбера.
И говори на мега неприятен диалект. Плюс.. че гледа злобно. "Аз съм приятелката на Симеон", вика. Хаха, кога се самопровъзгласи за такава?
Данчо отдавна ми е ясен, че мускулите му са само за декорация. Това важи и за Йоан. Не ги търсите в игри за издръжливост, особено за Йордан зависи това, защото е и по-едър.
Ама Йордан направи 70+ лицеви опори. Колко от другите мъже ще ги направят?

# 504
То освен, че не е изкусителка, не е и приятна за гледане. Поне физически стройни и приемливи да ги избираха всички, а тя е ниска и трътлеста. За изказа и да не говорим, не тече ясна мисъл там или аз поне срещам трудности да я разбера.
И говори на мега неприятен диалект. Плюс.. че гледа злобно. "Аз съм приятелката на Симеон", вика. Хаха, кога се самопровъзгласи за такава?
Данчо отдавна ми е ясен, че мускулите му са само за декорация. Това важи и за Йоан. Не ги търсите в игри за издръжливост, особено за Йордан зависи това, защото е и по-едър.
Ама Йордан направи 70+ лицеви опори. Колко от другите мъже ще ги направят?
Но и мотивацията на Йордан да направи 70 лицеви опори беше друга!

# 505
  • София
Не се знае, не са правили упражение за лицеви опори. Това са спекулации, кой-колко би направил.
Аз с голяма лекота си правя 50 ей така от раз и това изобщо не е кой знае какъв критерий между другото. Въпрос на тренинг е и нормална издръжливост.

# 506
В момента гледам/слушам подкаста с Теа. Над час логорея! А на Неделчо да му им гащите XXXL (Добре, че си държи краката един връз друг, да не му виждаме камбанките) Grinning Grinning Grinning
Прави впечатление обаче... един разказ на Теа как като е спала, Коцето се опитал да я целуне и тя го е ударила.
Мишо обаче казва "този момент сме го пропуснали". Ами вие и много други моменти сте пропуснали. Което значи, че няма как да сте навсякъде. И защо тогава казваш, че е "пълна лъжа" (3 пъти и то натъртено) когато Коцето разказа как Теа е счупила чаша в него? Това, че не си видял нещо, не означава, че е "пълна лъжа", Мише. И както стана ясно, ето един малък случай на УДАР от страна на Теа към Коцето, който е убягнал на продукцията!
Ирена е неориентирана. Вчера уж харесваше Йоан, днес опита да играе с Гош, накрая на вечерта се пишеше гадже на Симеон. ?!?!?! Кой я набеди за изкусителка? В поведението й виждам една недооценена жена, ниско самочувствие и липса на мисъл.
Ама наистина никаква мисъл. Карикатура отвсякъде.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 22:44 от diziler

# 507
  • Варна
Защо се подиграват с Тея ?

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 00:30 от AnMary

# 508
За ритника Теа разказва как "Симеон беше на грешното място в грешното време". И пак се прави на жертва: ходила на психолог, ходила на църква, ходила на не знам какво....  Всички други са виновни, но не и тя.
Но и мотивацията на Йордан да направи 70 лицеви опори беше друга!
Ама какво значи "мотивация"? Ако няма силата да ги направи тези лицеви, няма да ги направи, въпреки мотивацията. Той тежи над 100 кг, не всеки може да направи 71 лицеви опори на такива килограми.
На мен като телосложение Йоан повече ми харесва. Микеле поне посвирва на пиано, Йоан може само пиле да сготви. Страшен напън за едното нищо.
Той не само, че го готви, а го и яде. А както знаем, у нас пилетата ги блъскат яко с хормони (най-вече естроген) и ето от какво му растат гърдите на Йоан. Плюс резултата от фитнеса, разбира се. Комбинацията е видна.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 23:55 от diziler

# 509
  • София
Аз що пилешко съм изяла, ама не ми порастнаха гърдите.

Общи условия

Активация на акаунт