Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 356
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Е тук за мъже говорим. Като се блъскат с женски хормони.. оредява окосмяването, леко порастват гърдите и т.н. Някой спомена (може би Kokito), че Йоан има някак неестествени зърна, такива едни издути.. знам ли.
Смесвам го и с шегата, донякъде. Разбира се, че от фитнеса си стимулира растежа на гръдните мускули, но това е различно от гинекомастия и разни подобни.
Че пилетата ги блъскат яко с хормони, не е тайна на никого.
Теа разбрала от приятелка за кастинга за ДиК.  Интересно.
Понеже аз съм почти убедена, че в НадкасТ ѝ споменаха за предаването.
Естествено, че лъже като дърт ром. От Надкаст са я поканили, тя им е приятелка, гостувала  им е неведнъж в Надкаст, още от Ергенско време.

# 511
  • България
Теа дава съвети в Инстаграм как да задържиш мъжа до себе си: не го ритайте в слабините. Ако случайно го ритнете го цункайте. Ако избяга от вас, го ритнете. Как си прави маркетинг на гърба на агресия....

# 512
Ужасно същество. И най-вече вредно. За себе си и за околните.

# 513
  • София
Много оригинално от Теа, няма що.

# 514
Теа дава съвети в Инстаграм как да задържиш мъжа до себе си: не го ритайте в слабините. Ако случайно го ритнете го цункайте. Ако избяга от вас, го ритнете. Как си прави маркетинг на гърба на агресия....
Същинска Диона..

# 515
  • софия
Е, само се закачат. Зад гърба 'и Данчо и Симето "реагират" на всеки от "съветите". Смешно беше Grinning Но наистина не е съвсем уместно след реалния случай. Hands V

# 516
  • България
Не е пръскане с вода в морето, а насилие, което може да има трайни последици. Не е подходящо за шега.

Самата тя каза, че вече е известна и пример за подражание. Щом смята така, нека се държи на място. Нарича на галено Симеон "боклук". С поведението си абсолютно олицетворение на думата.

# 517
  • софия
Не е пръскане с вода в морето, а насилие, което може да има трайни последици. Не е подходящо за шега.
............
Да, не е подходящо Hands V

# 518

пакетът на Йоанчо нещо го нямаше никакъв
Що за изказване? И това ли трябва да се коментира?

Двойни стандарти. Ако ние обсъждаме на коя колко и е пълен сутиена ще ни изгонят с камъни;)

# 519
# 520
Аз си пуснах новото видео на Кукушев и си припомних, че в предния епизод Йоан разказваше на синхрон как иска да подготви специална изненада за Ирена. И тази сюжетна линия изчезна в небитието. Да не би онази сцена със Стиляна да е била предназначена за Ирена? Започвам да я разбирам, и аз щях да се мачна със Симеон, за да мога да се измъкна.

# 521
Това звучи доста логично, да, ама аз останах с впечатлението, че изненадата ще е от Макарон? Обаче може да съм си го измислила, а да не са утонявали.

# 522
Не, не е било за Ирена, сега чух, че Йоан първо се разбирал да разиграва сценката с Николета, което щеше да ми е още по-криндж. Grinning

# 523
  • България
Да си запише сценката и да си я качи в Онлифенса. Grinning

# 524
Аз видях под видеа и под нейни снимки (на Николета) няколко коментара, че има онлифенс и се чудих дали е истина?

Общи условия

Активация на акаунт