Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 347
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
В крайна сметка Гош и Теа са се познавали и "наговорили" още преди предаването, Гош е познавал и Йоан, Йордан е бил препоръчан от Любомира (На Ицака), Симеон и Ирена се познават, Гош и Стиляна също в крайна сметка се губи ефекта на първото впечатление и безпристрасното запознанство, но все пак на мен предаването ми харесва много и с нетърпение чакам да видя как ще надградят следващите сезони.

# 526
Бие още повече на фалш. Не, че човек наистина очаква любов. Ама не можаха ли да вземат хора от кастингите. Все 10 човека са се явили. Надявам се...
Всеки би бил по-подходящ от Теа. 😃

# 527
Аз също не приемам поведението на Теа за нормално, но в интерес на истината нейните простотии ни дават теми за писане. Ако всички бяха добри момичета като Елена, нямаше да има дискусии. Още от Големият брат знаем, че ако няма сеир, интересът спада. Явно трябва да ни захранват с простотии, за да се почувстваме възмутени и  да си кажем всичко, което ни дразни и така да се почувстваме значими.

# 528
Съгласна съм. Това не са възпитателни предавания. И за друго си права - имаме нужда да се чувстваме възмутени. Атанас Далчев го е казал повече от перфектно:

Приятно е да бъдеш възмутен: едновременно чувстваш другите виновни и съзнаваш собственото си превъзходство.

# 529
Съжалявам, че върнаха Арина. Не ми харесва. Много ми прилича на трансексуалния Родриго Алвес
Скрит текст:

# 530
Арина е с плашеща физиономия!

# 531
На мен ми направи впечатление, че когато изпращаха Арина, тя  много жално гледаше към групата. Езикът на тялото ѝ показваше, че хич не ѝ се тръгва. Може Неделчо и Мишо да са го усетили и връщането ѝ във формата да е проява на мил жест към нея. Като човек преживял лична трагедия в младите си години, мога да кажа, че всеки по свой начин изплува от мъката.

# 532
На мен си ми харесва да обсъждам лекото пиянство на Стиляна, Николета на кого ще се спре, Ина дали ще си хареса някого, а не да гледам Теа да бие мъж с колан и да крещи "Пу.... Маринкин". Чак звука намалявам, ако ми е отворен прозорецът, като говори тя. То ясно, че нивото е ниско, ама това... Ако всяка серия беше с Теа на фокус, отдавна щях да съм спряла да гледам.

# 533
Сега изгледах прословутата сцена. Ако Йоан беше обул черни гащи, сигурно нямаше да се смея чак толкова. Може ли някой да ми каже какъв е смисълът на всичко това? Йоан иска да се снима във филм, или?

# 534
Много хубаво, че в Ергенът малко или много са подавали реплики на Теа и Валерия. За малко успяха да скрият колко са прости. За малко. За много малко.

# 535
Представете си, аз бях пуснала епизода с Теа на скорост 1.75. Grinning Разкъсвах се между това, че исках да разбера какво ще се случи и нежеланието ми да я слушам.

# 536
Е на 1.75 не се разбира, честно казано. Аз ги пускам на 1.25 и ми е разбираемо. Освен, когато заговори Жорката (в Чакалкаст например), там връщам на 1.00, хаха. Теа е и с логорея, повтаря едно и също, отваря по много скоби, като тръгне да обяснява нещо и забравя откъде е тръгнала... върти, суче, губи си мисълта.... абе положението е трагикомично. Но най-важното е, че всички други са виновни, не и тя.

# 537
Ее, то се свиква, просто трябва малко повече концентрация. А за Ники също е идеално: "Симона, обичаш ли морето?" Grinning

# 538
Може би, ако намалят времетраенето на сцените на дразнители като Теа, няма да има проблем да ги гледаме. Мен лично ме дразни, че си пълнеха предаването с простотиите ѝ, а все още има достатъчно други участници.

# 539
Пуснаха трейлъра на финала

Общи условия

Активация на акаунт