Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 307
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Бе, Неделчо, бе. Как тъй не ти се връзва драматургично как Симеон признава чувствата си към Теа и всичките схеми, пък реши да ни оствиш да гледаме оня реквизит, дето му забравих името, полицая. Как, бе?

# 541
Бе, Неделчо, бе. Как тъй не ти се връзва драматургично как Симеон признава чувствата си към Теа и всичките схеми, пък реши да ни оствиш да гледаме оня реквизит, дето му забравих името, полицая. Как, бе?
И аз това се питах като как не се връзва драматургично?
Досега даваха схемите на Елена с Симо и изведнъж не знаем как вече не са в схема, ама то няма да е интересно за зрителя, мне..
Теа я гледах и слушах тоз път с внимание,тя наистина е толкова объркана, сто пъти повтори за дадена нейна реайгия как не е Нормално това, е хубаво де, разбрахме де, ама двамата те питат аджеба разбрала си, осъзнала си, видяла си се отстрани, какво правиш по въпроса? Четяла.. а след ергена при тях каза същите неща, как не спирала да реве в тях, колко й било мъчно, как се видяла отстрани и как ходила на психолог в спортното още в класовете, тя няма респект, от там да започне и малко констелации да направи малко да се заземи, да схване някои неща защо така прави, а тя четяла..явно е щастлива поне в любовта и действа в работно отношение вероятно същите неща, които Симо обяви в инстаграма си, да се обичат поне те..
За Йоан, не върви да правиш такъв еротично насочен клип и да показваш с цяло тяло интерес към жената, само малкият ти приятел да не, надявам се меко се изразих, нали...

# 542
НеделчУ какво разбира от драматургия, светнете ме, образование или природен талант?

# 543
Завършил е анимационна режисура в НАТФИЗ.

# 544
  • София
НеделчУ какво разбира от драматургия, светнете ме, образование или природен талант?
Той е завършил НАТФИЗ с анимационна режисура, учат и драматургия, както и все пак е правил филми.

И все пак риалити е друго. Според мен не им достигат хора и то с много. Те просто не знаят какво се е случвало вътре, трябват доста, които да следят всички, защото те не стоят постоянно заедно. Също така и монтират Неделчо и Мишо, Неделчо има опит, но Мишо колко ли има. Твърде малко са особено като им се губят сцени и не знаят, че са се случили съответно нямат план.

Не ги оправдавам, малко са се надценили, че ще се справят, но на моменти има големи пропуски в историята и все пак ми е интересно какво ще се случи.

# 545
Какво ли се е случило със Симона тук? (кадър от трейлъра на финала)
Скрит текст:

# 546
За кой "трейлър на финала" става въпрос?

# 547
# 548
Мале.. не е ли твърде рано да го пускат това? Гошко под ръка с Елена? Не издава ли твърде много този клип?
Сефте Grinning

# 549
Извинявам се предварително, защото не е баш по темата, но някой запознат ли е какво се случва между Туджаров и Неделчо. Питам, защото прочетох, че имало някакво напрежение след заснемането на предаването? Сега изведнъж и Ниа Косара и Неделчо се разделиха?

Относно предаването наистина липсваха ключови кадри и на моменти, човек трябва да гадае какво се е случило, което не е окей за зрителя.

Не смятам, че Йордан ще е много очарован от постъпката на Стиляна. Той горкия от едната крайност на другата. От момиче, което се държи студено и се отнася с пълен непукизъм до момиче, което ще смачка собственото си достойнство само за още малко време и внимание от негова страна. Не е трудно да се досетим защо изобщо се занимава със Стиляна и кое всъщност го дърпа повече:joy:

# 550
# 551
И аз това се зачудих, не разбирам някой ще го бие ли или прегръща 😂

# 552
И аз това се зачудих, не разбирам някой ще го бие ли или прегръща 😂
На шамар ми прилича People Eyes

# 553
Тук Ивайло е събрал смелост да каже на Николета, че е малко груба и мъжествена за него и тя му е забила един ъперкът.

# 554
Или се е оказало, че трябва да изтърпи пътешествие на три континента в продължение на месец заедно с напористата Николета.
Същото може да се предположи и за отчаянието на Симона – монотонен говор и необходимост от подканяне за всеки мил жест от страна на Николай и така още цял месец.

Общи условия

Активация на акаунт