Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 264
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ми Симеон си каза, че избира Ина, защото прекарват много време заедно, говорят си и си споделят драмите. А с новите колко време да е прекарал - по един ден с всяка. Да, обеща на Арина да играе с нея, но тя излезе по такъв повод, че едва ли някой е очаквал да се върне. Нормално е момчето да се ориентира към друга и ситуацията да се промени междувременно.
А Арина като толкова не го е харесвала, какво беше това необяснимо хвърляне да го целува като се върна? Rolling Eyes
Логичен беше ходът на Симеон в крайна сметка, въпреки че не са ни излъчили колко близки са си станали с Ина и колко време са прекарали заедно. Аз обаче никак не я харесвам - очевидно има страшно високо самочувствие, смята се за много умна и се държи високомерно и пренебрежително с Йордан. Да, той допусна доста грешки с нея, но това не е причина да се отнася с такова превъзходство към него. Нито е толкова умна, нито е толкова вряла и кипяла, за да демонстрира подобна арогантност и самодоволство.

Не ми хареса особено и срещата на Ивайло и Николета. Разговорът беше крайно постен и елементарен, не си казаха нищо съществено,  нищо опознавателно и за сближаване. Може да им е било неловко, че са само двамата в светлината на прожекторите, но срещата беше като служебна, със заучени и изтормозени реплики.
Иначе са симпатични, но се замислям какво точно е нивото на участниците, щом смятат Никито за особено интелигентна, пък ние нито сме чули нещо умно да сподели, нито да употребява повече от 50 думи в речника си.

# 661
Йоан и Симеон се шегуват в инстаграмите си на видеа, но не враждуват  - следват се, харесват си неща и коментират. Мъжки бъзици. В къщата Йоан иначе с кого не се дразнеше? Нарцистично е момчето... така де мъж на 30 години. Това не значи, че бяха прави с тоя другарски съвет и да му скачат като в кокошарник, идва ми в повече тяхното групиране. На откачалката Теа се радваха, иначе първи съдници. Един не се намери да я постави на място. Тогава Гош поне каза истината в очите, те на него скочиха. Е сега Теа и Гош явно са си приятели също.
  А иначе Симеон мисля, че го направи този ход и защото тя му е в главата. Или много иска да стане известен като персона женкар, играч. Отделно той сам каза, няма привличане достатъчно към тези двете. Не е нужно продукцията нещо да го кара.
  Йордан се унижава с Ина яко, а тя в момента ми е най-противната жена в предаването може би. Съвсем се взе за богиня, а е много далеч от представата ми за такава.

# 662
Ще пиша какво мисля, пък после ще ви чета, да не се влияя, но вчерашният епизод беше много як Simple Smile Само наистина започват и на мен да ми липсват важни елементи от случващото се вътре, като това с желанието на Йоан да снима някакъв клип. До последно не можах да разбера каква е драмата и защо го снимат.Тъпо е било да се възползва от Стилияна, щом е била пияна и след като е знаел, че по принцип не е била ЗА. Но не разбрах за какво толкова реве тя. Сесията си беше хубава, какво като се е снимала в еротичен клип Rolling Eyes Повече трябва да се притеснява от това, че доста често прекалява с алкохола и се държи неадекватно. Също не дадоха и това, което са си говорили с Йордан. От предния епизод изглеждаше, че той я е преоткрил и я харесва, а се оказва, че са говорили, че ще са само приятели. Както и да е - реакциите на Йордан и Стиляна ми се струват разбираеми но държанието на Ина е супер отблъскващо. Хем твърди, че нищо не иска да има с него, хем после му трие сол. Не ми харесва и това си е.
И накрая Симеон Simple Smile Тоя човек ме разби Simple Smile Много ми хареса решението му, макар изобщо да не съм го очаквала. Ирена също много си е повярвала и е прекалено надменна. Надявам се, че го е направил заради Теа и да останат и навън заедно. Макар че не виждам с кого ще продължи да играе вътре, но той е хиена, измислил е нещо. А и явно, че не ни показват цялата картина.
Гош и Елена са ми симпатични, да видим как ще се развият нещата. За разлика от Николета и Ивайло Persevere Най-вече Николета. Как прецени, че е най-сексапилната и харесвана жена Grin Интригантка. Нали държаха сметка на Елена как била искала от Йоан да й върне гривна ако са Мач отново, а сега какво стана - Николета се отметна и го остави да се оправя. Абсурдни схеми въртят Sad
И между другото - тази дума Мач направо ми бърка в здравето Simple Smile

# 663
Елена и Гош са много хубава двойка. Елена все повече ми харесва. Още в началото установи, че Йоан и Симеон не са за нея и изобщо не си губи времето с тях. С Гошката направо цъфти, а и той изглежда щастлив покрай нея. Дано им се получи и в реалния живот.
Срещата на Ивайло и Николета ме измъчи тотално. Личи, че тя много го харесва и непрекъснато се опитва да му внуши колко са един за друг. Ивайло изглежда свестен мъж и затова е любезен с нея, но цялото му поведение крещи, че не я харесва. Сигурна съм, че от тях двойка няма да излезе.

# 664
Не ви ли стана странно за кадъра на Ники и Симона? (евентуално) може и да не е тя?

# 665
Повечето сцени, които гледаме обаче, са малко като...хайде, седнете Симона, Йоан и Николета на леглото и обсъдете какво е направил вчера вечерта Йоан. Все някой влиза или сяда при някой да поговорят и други участници по това време не се появят, не минават, не влизат в стаите...Не ми е най-естествено заснетото шоу, въпреки че все пак е интересно. Казват, че са снимали нон стоп участниците, а на доста от кадрите все едно гледаме сценки от театър...

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 14:52 от friends

# 666
Въпреки, че изглежда, че Симеон е уайлдкард, аз очаквах да гласува точно така Smiling Imp

# 667
Николета и Ивайло - не ми допадат изобщо като двойка нито визуално, нито ментално. Направи ми много лошо впечатление повторените няколко пъти реплики на Николета към Ивайло - "Ако ме слушаш, ...." без значение от контекста.

Въобразявам ли си или не, но по-голямата част от участниците си общуват/изповядват главно на Николета и/или Ина, а те двете са си най-близки и съответно през тях минава по-голяма част от информацията във вилата?

# 668

Въобразявам ли си или не, но по-голямата част от участниците си общуват/изповядват главно на Николета и/или Ина, а те двете са си най-близки и съответно през тях минава по-голяма част от информацията във вилата?
Николета и Ина са близки, от другата страна е Симона. По-скоро в другия лагер. Симона и Ники са стабилна двойка, въпреки, че тя иска деца от Йоан Laughing
Симона и Николета бяха арбитраж за драмата на Йоан. Според мен се ползват с някакъв авторитет не само пред жените, но и от мъжете.
Стиляна ревала на рамото на Ина, може би защото реши да се изрепчи на Симона и втората просто не й се слушат драмите на тази "малката". Отделно, в разговор с Йордан, Стиляна сподели, че Николета наговаряла другите да я гонят.
Има време да се сменят още десет пъти кой с кого, как и защо, но от продуцентитИ толкова, другото е слабо от драматургична гледна точка и на нас не ни трябва да знаем, а само да гадаем.
Аз ползвам боб, леща, булгур, крила на прилепи и крака от жаби.

# 669
Мишо в подкаста каза, че Николета е най-доминиращата жена там, всички имали респект към нея и правили това, което тя каже.

# 670
Мишо в подкаста каза, че Николета е най-доминиращата жена там, всички имали респект към нея и правили това, което тя каже.
Което още повече ми обяснява защо толкова не я харесвам. Rolling Eyes

# 671
Ивайло да мигне два пъти, ако го държи за заложник.

# 672
Повечето сцени, които гледаме обаче, са малко като...хайде, седнете Симона, Йоан и Николета на леглото и обсъдете какво е направил вчера вечерта Йоан. Все някой влиза или сяда при някой да поговорят и други участници по това време не се появят, не минават, не влизат в стаите...Не ми е най-естествено заснетото шоу, въпреки че все пак е интересно. Казват, че са снимали нон стоп участниците, а на доста от кадрите все едно гледаме сценки от театър...
Това са т.нар. "риалити сцени", които се правят в ситуации, в които дадена случка не е заснета или пък е прекалено дълга, но недостатъчно интересна, за да влезе в реален вид. Правят ги във всички предавания, които не са със статични камери навсякъде, така и монтажът става по-динамичен. Не е измислица на "Диви и красиви".

Между другото тези риалити сценки винаги си личат, затова не мога да разбера как хората си мислят, че други ходове са режисирани и подшушнати. Това не са актьори.

# 673
Аз лично не си представям, че някой ги вика и им казва "Сега направи така, сега кажи това." Но смятам, че им задават въпроси, които да ги насочат в тази посока, то във въпросите, на които отговарят по синхрони си личи, че са обсъждали, например, сега кой ще спаси Ина, ще си ходи ли Ина, ох, сега Инчето си приготвя багажа, горкичката и т.н. Също някой спомена това, че Арина е тръгнала да целува Симеон - 100% са й казали да го направи, за да влезе по-скандално. Също подаръка на Гош към Ина - не съм сигурна, че сам е решил да го направи, или някой го е насочил, за да ревнува Йордан и т.н.

# 674
Няколко пъти  в подкаста казаха, че Николета има изключително труден  живот и е от  доста години търговски директор или мениджър нещо подобно. Това автоматично я прави лидер в къщата и е нормално другите да я слушат и уважават. Йордан постоянно качва сторита с нея и че му е най-близка от жените вътре. Аз изключително много я харесвам също следя и лайфовете които пуска в тик ток. Също пускат и с Ивайло и са много сладки заедно

Общи условия

Активация на акаунт