Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 263
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
  • софия
Все повече започвам да си мисля, че Йордан нарочно пусна първи въжето, за да се отърве от лепналата му се Стиляна. Искаше да накара Ина да ревнува, но Стиляна взе, че доста хлътна, а той очевидно харесва все още Ина и оставането на Стиляна щеше да му попречи. По същата причина пък Йоан даде гривната на нея - напук на Йордан. Какво има да им дава шанс като двойка щом се видя, че Йордан няма нищо към Стиляна.
Той си го призна в епизода. Използва думата самоубийство за играта с кофите.

# 691
Грам не мога да се съглася, че Ники е адекватна. :д Селски манталитет има, вечно се обяснява за някакви несъществени неща, говори назидателно, агресивна е в държанието си и иска да се налага, като мъжкарана е, затова и, както и да изглежда, мъжете я виждат само като приятел.

# 692
Противно на общоприетото мнение, мисля, че Ина е права, когато казва, че Йордан не е честен със Стиляна. Тя е нестабилна и той я лъже. Самият Йордан се държи като преследвач, много неприятно поведение. Тя директно му казва, че не го иска, държи се грубо, за да се отърве от него, той продължава да се заяжда, не разбирам. Тя не му дължи чувства към него.

# 693
Грам не мога да се съглася, че Ники е адекватна. :д Селски манталитет има, вечно се обяснява за някакви несъществени неща, говори назидателно, агресивна е в държанието си и иска да се налага, като мъжкарана е, затова и, както и да изглежда, мъжете я виждат само като приятел.

Аз имам чувството че гледаме различни предавания с вас! Пишете пълни глупости. Всички в къщата харесват Николета и го казват
в изповедалнята  и какво ли не. Много злоба виждам в този коментар.

# 694
  • София
Айде, моля да запазите добрия тон! Квалификациите кой пиши глупости и кой не са неспазване на добрия тон и можете да си ги спестите.

# 695
Тонка, адвокат ли си? Grinning

Нивото на тези в къщата няма какво да коментирам, за щастие те не могат да са ми мерило за каквото и да е. Grinning

# 696
След толкова много драми и трагедии, комбинацията между Симеон и Ина е перфектна,така той  не рискува Теа да го пребие след края на шоуто, ясно е, че с Ина не е любов.

# 697
Все повече предаването ми заприличва на "Съдби на кръстопът" и то заради начина на заснемане - едни изнасилени разговори, сценично преразказани случки - не,мерси. Тъпо.

# 698
На мен ми изглеждаше, че на Йордан му е доста трудно да задържи въжето. Още повече за мъж, който тренира уж професионално и се представя за културист, не мога да повярвам, че би паднал нарочно на такава игра. Според мен беше удар по егото му и затова си измисли извинение, че му липсвала мотивация.

# 699
  • София
На Йордан мускулите му са балон. Йоан поне си призна, че са само за красота, но издържа повече. Йордан и без това е нямало да даде гривната на Стилияна, защо да пуска тогава и да изпуска скъпоценната Ина? Или го е било шубе да поеме отговорност и да покаже, че само е използвал Стилияна?

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 06:06 от Лъвица

# 700
Хора, явно не сте гледали Игри на волята – колкото по-мускулести са, толкова по-трудно минават трасетата. Еле па, ако има халки...
Йордан е достатъчно суетен, за да не изпусне нарочно.

Относно заигравката му със Стилияна си мисля, че той няма достатъчно житейски опит за да се усети, че вкарвайки я в играта с Ина ще я нарани.

А, онзи трол-трол в женски образ Ина – не мога да я търпя. Уж не се интересува от него и го третира като досадник, но като започне да ѝ се изплъзва го мачка.

# 701

Аз имам чувството че гледаме различни предавания с вас! Пишете пълни глупости. Всички в къщата харесват Николета и го казват
Явно наистина гледаме различни  предавания!  Не харесват Николета, страхуват се от нея! Особено Ивайло изобщо не я харесва като жена.

# 702
Скрит текст:

Явно наистина гледаме различни  предавания!  Не харесват Николета, страхуват се от нея! Особено Ивайло изобщо не я харесва като жена.

Абсолютно съм съгласна – Николета има мъжко поведение и ги плаши. Все едно са в пандиза и там тя коли и беси.
Ивайло все повече  ми харесва, че умее да се владее. За мен това е много ценно мъжко качество.

# 703
  • София
Доста е напориста Николета и обича да контролира ситуацията. В същото време обаче е надеждна и лоялна. Ивайло не мисля, че грам е привлечен от нея, но пък покрай навъртането от нейна страна и изолацията, може да го подхлъзне за кратко.

# 704
Прекалено жадна е Николета за мъжко внимание и валидация, за да е лоялна. Йоан може да потвърди. 😃

Общи условия

Активация на акаунт