Отговори
# 45
Имаме си рожденник днес Арас Булут става на 34 години.
Да ни е жив и здрав и много успехи му желая Heart

Набори са двамата с Чачо.
Да е жив и здрав Арас лични и професионални успехи. Birthday

Еми Kissing Heart Тешекюлер за рубриката:rose:

# 46

Охх, толкова съм "заспала" днес. Видях нощес поста на Диди, която честити рождения ден на Арас,  мислех с кафето и аз да отбележа този ден и... съм забравила.
Но не е късно и сега да изкажа възхищението си от актьорските умения и неоспоримия талант на Арас Булут.
Колко добре се получи - в деня на Sarp Sunday ще имаме повод да пишем на воля за братята Йълмаз и другите запомнящи се образи, пресъздадени от Aras Bulut İynemli.

Да е честит Арас Булут.
Да продължава да твори и да радва феновете си от екрана.

# 47
Знаех за Арас Булут, но го гледах за сефте в Ичердето и след това в Ямата. Не гледах целия сериал ,но имам представа. В екшън жанра е чок добър и има свойството ,като Чачо да си химичи с мъже. 
Ще ми е любопитно и в "Геният" как ще е.  Не знам до нерде ще го докарам но поне в началото ще погледна дизито.
Ще има любов ,мафия и интриги. На това ми намирисва. 

Да предупредя че ще липсвам тази седмица ,защото ще пътувам извън България. Ако има качествен нет в хотела ще опитам да ви прочета и включа.

# 48
# 49
Цитат
vk.com/cagulsoy
🌻🌺🌻🌺🌻🌺🌻🌺🌻🌺🌻🌺🌻🌺🌻🌺🌻🌺🌻🌺🌻🌺🌻🌺🌻🌺🌻
Днес своя рожден ден празнува прекрасният турски актьор и приятел на Чаатай, Арас Булут Ийнемли.
Искрено поздравяваме Арас и му желаем много човешко щастие, здраве и нови творчески успехи.
Цитат
🔥 Официалният акаунт на Netflix France благодари на турците за прекрасните им сериали, като публикува най-значимите проекти
Да предупредя че ще липсвам тази седмица ,защото ще пътувам извън България. Ако има качествен нет в хотела ще опитам да ви прочета и включа.
Феми, желая ти приятно прекарване! Зареди се с емоции, разглеждай забележителности, забавлявай се!
За темата недей да се притесняваш.
Ние сме на линия - ще отразяваме новото инфо когато можем и както можем.

# 50
Благодаря!  Ще натрупаме още красиви и приятни емоции и спомени.  
Проблема е че се виси на границата ,но няма как иначе.  

Ехааа , колажа и личното творчество с Аполона е Трепач! Heart Eyes  

Ох ,ще му се скараме на джентълменчето ни може ли нищо да не отрази за премиерата поне да лайкне Нетфликс.  И от мениджъра мълчание има време да се активизират при желание.       
Ще се радваме да има гала вечер  каквито платформата винаги е правила за техният специален актьор и Крал.
По принцип за сериали правят на всички колеги, но за филмите не е така и често пропускат. Зависи и от продуцентите за рекламата.

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 18:14 от femmi2

# 51
Ох ,ще му се скараме на джентълменчето ни може ли нищо да не отрази за премиерата поне да лайкне Нетфликс.  И от мениджъра мълчание.  
Ще се радваме да има гала вечер каквито платформата винаги е правила за техният специален актьор и Крал.
По принцип за сериали правят на всички колеги, но за филмите не е така и често пропускат.
Феми, не се притеснявай! Когато му дойде времето ще се разпише и Чачо.
Аз премиера не чакам, но ако Истинският джентълмен ни изненада с фотосесия ще бъда доволна.

# 52
Прочела си ми мислите точно това написах в редакцията има време да се активизира при желание ,щото само за Кюбрата се постара и за Терзито мълчание. Това е трудът му ,енергията и емоционалното изтощение при всеки изграден образ.  
  Новатор е в "Джентълмен". Досега никой не е играл жиголо в турски проект поне аз не се сещам. Обича да поема рискове и го доказва всеки път. Затова публиката и верните фенове го  Обичаме, Уважаваме и Възхищаваме, защото наистина е Различен и не се срамува от нищо и е професионалист и всичко изпипва.

За гореща фотосесия и интервю ще се радваме и доволни. Дори си пожелавам и мечтая да направи такава не само за турският пазар да излезе и пробие и извън.
Не е лесно и е много късмет и всичко, ако си  постави тази Цел ще я постигне. Трябва най вече социалност и комуникация. Феновете много го поддържат в чужбина повече от турските дори.

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 18:42 от femmi2

# 53
# 54
# 55
Ново от Сю Heart

# 56

Да обърнем внимание и на дамите:
Цитат
#Teammy_News
💫📸 Целият летен сезон, в който Ozcan Deniz свири всяка седмица в Cahide Alaçatı, беше разпродаден. Снощи Дуйгу Саръшън, който изигра ролята на Ханде в сериала „Червени пъпки“, също присъства на концерта на артиста заедно със съпругата му Самар Дадгар. Тя активно пееше заедно с неговите песни и танцуваше много с приятелите си.

# 57
Ново от Селин Шекерджи която беше в Барселона

# 58
Цитат
vk.com/cagulsoy
Насладете се на това, което се случва днес,
защото утре вече ще е спомен,
който никога няма да се повтори...

# 59

Общи условия

Активация на акаунт