Киста на яйчника – 4

• 12 628
  • 219
  •   1
Отговори
# 210
И да попаднеш на читав доктор. Последните две години това ми беше голям проблем, понеже този при който ходех от 10 години спря да практикува.
За сега мисля, че намерих моята.

# 211
  • София
Важно е да се види каква е кистата - моята беше дермоидна и нямаше никакъв начин да се повлияе от медикаменти.

# 212
Попитах за стимулация с противозачатъчни, за да се махне кистата вместо да се отстранява с операция, но ми казаха, че след менопауза не се прави стимулация.

# 213
Здравейте, вашите гинеколози изписват ли ви медикаменти или искат да ви оперират, за фоликулярна киста въпрос. На мен ми каза, че ако не се изчистила сама до два цикъла оперативно.

# 214
На мен и двата пъти ми назначават медикаменти за три месеца. За сега се е смалила с 1 см., питах ако изчезне каква е гаранцията, че няма да се появи пак като предния път? Отговора беше, че след трите месеца ака се е махнала ще продължа известно време с лекарствата, но по друга схема за да се опита да предотврати нова киста. Ако не се е махнала или смалила достатъчно ще трябва да се оперира.

# 215
Здравейте, вашите гинеколози изписват ли ви медикаменти или искат да ви оперират, за фоликулярна киста въпрос. На мен ми каза, че ако не се изчистила сама до два цикъла оперативно.
При мен се махнаха две кисти с размери 4 и 5 см. с Примолут нор по схема за 3 месеца

# 216
А каква е схемата на лекарствата. След цикъл ли се започват?

# 217
Зависи какво ще ти изпишат.

# 218
Благодаря
Зависи какво ще ти изпишат.

# 219

Изписаха ми Регул0н, а след това Прим0лут нор.
За близо 5 месеца не се повлия и я премахнаха с лазер.
Става въпрос за фоликулярна киста 7,5 - 8 см. Излезе и хистологията.

Общи условия

Активация на акаунт