Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 51 910
  • 765
  •   1
Отговори
# 165
Спи Мецана съм дълбок
И закуската на блок
Не ще може да нацели
Ще останат блюда цели

Спи Мецана съм дълбок
Ала после с един скок
Ще се озове на плажа,
Фотосите ще покаже.

А котето на Фанфанито
Някъде е вече скрито.
С пълна купичка с вода -
Туй е котешка съдба!

# 166
Днес има акула в ресторанта...чудя се на Албена ли съм, в Маями ли съм...

# 167
  • София
Мецаньо, Мецаньооо, добре си си ти!
Да му мислим ние Simple Smile

# 168
Добре съм ами 😂 изобщо не ме боли глава днес, че снощи яко прекалих. Т е. алкохолът на Албена е много качествен. Днес ще ми е безалкохолен ден, мярка трябва да има 😂 ама ще видим довечера...какви ескалатори, братче, те са много далеч от Ралиците и нямат нищо общо с тях. Вървя си пеш като пич, 8 минути до плажа. Сега май ще вали, обаче не ми пука, минералните басейни са до нас, че има и закрит, в който не съм стъпвал. Жена ми и детето бяха в Аквапарка. Ама и на плаж бяхме преди това. Реката е работила, казват. Вярно казаха, че е позападнал, аз не знам, щото не ходя по такива места 😂 страхотни снимки са си направили, ама наистина страхотни, по 10 кинта снимката, значи не е увеличена цената от години, но няма такова качество. Топ снимки братче. Кефим се на макс, такава почивка не бях и сънувал.

Доп. 15,40
Изобщо няма да вали, като пекна едно слънце, изчезна напълно мрачната картина от преди половин час, дето се канеше да вали. Абе Албена е благословено място, толкова добре никога през живота си не съм бил. Ей сега отиваме пак на плажа. И в аквапарка бяха братче. В Гърция бяхме през юли, нито аквапарк, ни чадъри и шезлонги, ни дявол. Не ща и да ги знам вече. Ей сега резервирам за Албена за догодина и не искам да чуя за нещо друго.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 15:54 от Татко Мецан

# 169
  • БГ
Ех, Мецане, галиш ми ухото!
Радвам се, че сте добре и както ви пожелах по-рано, на теб и fanfanito, си изкарвате чудесно!
Имаш бутилка Къти от мен, само дай адрес, а аз ще пийна едно малко довечера, за ваше здраве!
Пак пиша най-краткият маршрут от Ралиците до плажа, без стълби - от ресторанта, покрай аквариума, през паркинга на Делукса (зад Пощата), се спускате към магазинчето на гърба на Администрацията, оттам, по сянката към Добруджа и после си го знаеш - Дино, кортовете и си на плажа.
Чакам и аз с нетърпение отстъпките за Ранни записвания!

# 170

В Албена направо избиха рибата. Нямаше да пия днес, обаче отворих комплимента. На който си пише, че е албенски.
Абе бате, такова е виното и в ресторанта! Аз от вино много разбирам. Не е да не знам на кой свят съм! Същото е виното
Не мога да повярвам. Обаче на тази почивка какво ли не вярвах, дето ме разбиха.. виното в ресторанта е албенско, брате. Абсурд, нали!!! Нямаше да повярвам никог

# 171
Ако си искрен, дано си сетил да дадеш бакшиш на бармана.

# 172
А защо?!?!?! Защото не съм си платил ли
А иначе да, исках да му дам , но той не го взе.

Същото е бате в ресторанта. Не съм сънувал да кажа това и никога не съм вярвал. Обаче го отворих комплимента, и в ресторанта е същото. Може би защото е септември. Не знам. И да ми беше казал някой, нямаше да вярвам.
Хубавите изненади продължават... Албена изби рибата тази година.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 17:32 от Татко Мецан

# 173
Стефаника, аз не съм в Албена в момента за съжаление и никъде не съм. Седя, чета и се радвам на Мецанчо))
Там е друга потребителка в същия хотел , където и аз бях, но нещо не пише. Само, че е много доволна и ще ми нахрани котето, ама...и Мецан го удари на живот, тя зачезна, котето милото гладно и жадно((

# 174
  • В.Търново

Татко Мецан, за кой хотел ще резервираш за догодина?

# 175
fanfanito, котето е нахранено 🫠 не го мисли. Хранят го и барманите и момичетата от рецепция.

# 176
Стейси, много благодаря)) Ти видя ли котето, нали е красиво, много хубава главичка кръгла има и сякаш е породисто (аз от кучета разбирам малко, ама нищо от котета и породи)

По мое време бармана изобщо не го хранеше , но помогна за водичка да даде чаша и сложим. За момичетата от рецепцията на Гардън пък абсурд. То персоналът се храни по принцип отделно и на друго място знам.

Напиши какви са ти впечатленията от Лагуна Маре и храната в Гардън. И аз бях така, как си прекарваш, в началото писа, че си доволна, но после нищо.  Изобщо как ти се вижда. По мое време нямаше скариди, акули, ципури, само калмари и някакви дребни рибки (не цаца, ама...) Та как си прекарваш и какви са ти впечатленията?

А за котето са те излъгали мисля, не го храни персонала, то само сутрин е там.(( И не знам зимата, като затворят хотелите там бездомничетата няма нищо да намерят за храна и вода, а и наоколо няма нищо, поне в град някъде да ги закарат да си намират нещичко. Съдба((

Мецан съвсем се изгуби. Е-хооо, Мечо де си?))

# 177

Ето го и сега е тук. Много е красив. Вчера след обяд го заварих да го хранят. Иначе храната е ок. Днес имаше акула. И аз съм се отдала на пълен релакс, че съм след операция и ми е нужен.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 13:47 от Staceys

# 178
Днес Мецан е обявил
Ден за въздържание
Мислите ли че е пил?
Не, той иска покаяние.

Днес похапва само круши
за обяд си взема суши.
Днес  е ден без алкохол
Мечо спи във своя хол.

Ний пък тръпнем във очакване
Где е живото предаване?
Дали виното албенско,
Все така е пивко, фенско?

# 179
Еййй, Стейси, много ти благодаря))))
Да си жива и здрава и хубава почивка))))
Обаче нали е много сладък)))
Супер си, благодаря отново!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт