Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 51 996
  • 765
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе
Паркинг „Автогара“ и Паркинг „Лазур“: 8 лв - влизане и паркиране за 24 часа
Този паркинг Лазур не е ли горе на пътя за Балчик?

# 376
Някой поднови ли си картата?
Аз може би ще я подновя. Бях направила запитване за цената - 200 лева.

250 лв е картата тази година Nerd

# 377
Някой поднови ли си картата?
Аз може би ще я подновя. Бях направила запитване за цената - 200 лева.

250 лв е картата тази година Nerd
Да, но когато вече имаш карта - удължаването на продължителността за една година е 200 лева.

# 378
Паркинг Лазур е на пътя за Балчик. Беше безплатен и ние сме го ползвали, явно вече е платен.

# 379
  • София
200-250 лв. не е ли много за приорити карта?

Не намалиха ли отстъпката й да е само 10%, без да се комбинира с отстъпка за ранни записвания или аз бъркам?

# 380
И за мен е много висока тази цена...

# 381
  • Русе
200-250 лв. не е ли много за приорити карта?

Не намалиха ли отстъпката й да е само 10%, без да се комбинира с отстъпка за ранни записвания или аз бъркам?

Наистина е много 200 лева за една година. Картата се комбинира с отстъпките, но не и с най-ранните, защото общата отстъпка ранни + карта не може да надвишава 25%, а именно през март като падне отстъпката на 10% или 15% вече може да се комбинира.

# 382
Да, висока е цената на картата. А и за първа година нямам опция да ползвам отстъпка, ако почивам в Албена през пролетта. Картата си струва само заради опциите "ранно настаняване" и "късно освобождаване".

# 383
Здравейте,
Може ли отзиви за Калиакра Бийкч?
Не сме посещавали Албена от мн години и сега сме се насочили на там.
Като храна,обстановка как е?
Благодаря предварително

# 384
  • София
Да, висока е цената на картата. А и за първа година нямам опция да ползвам отстъпка, ако почивам в Албена през пролетта. Картата си струва само заради опциите "ранно настаняване" и "късно освобождаване".

Щеше да бъде добре Албена да имаше политика към лоялни клиенти, както по време на Ковида. Тогава имаха нужда от нас, а сега всички сме поставени на едно ниво.

# 385
Да. Ние ходим с мъжът ми откакто сме гаджета, което означава над 10 години. Сега ходим с децата. Всяка година сме там, в различни хотели сме били. Никога не сме имали някакви отстъпки извън регулярните.

# 386
  • Русе
Здравейте,
Може ли отзиви за Калиакра Бийкч?
Не сме посещавали Албена от мн години и сега сме се насочили на там.
Като храна,обстановка как е?
Благодаря предварително
Хотела не е лош, но има каккво да се желае. Гостите му са 90% немци. Стаите в старото и новото крило са с различна големина и обзавеждане и естествено на различна цена. Ултра ол инклузива е добър има голямо разнообразие от салати, меса, морски дарове, десерти, барбекю и т.н. Прочете отзивите и разгледайте снимките в Гугъл мапс.

# 387

Щеше да бъде добре Албена да имаше политика към лоялни клиенти, както по време на Ковида. Тогава имаха нужда от нас, а сега всички сме поставени на едно ниво.
Със сигурност четат темата.
Току що получих имейл от Албена, че ми благодарят, че съм лоялен клиент и ми дават още 5% отстъпка от цената, за който хотел си искам.

# 388
  • София

Със сигурност четат темата.
Току що получих имейл от Албена, че ми благодарят, че съм лоялен клиент и ми дават още 5% отстъпка от цената, за който хотел си искам.

Чудесно, но това важи за нови резервации вероятно.
Ние  направихме  резервация есента на 2024 г. Тогава все още бяха валидни картите, но дали екстрите важат за 2025 г. никой не можа да даде отговор. Не говорим за отстъпка, а за "избор на стая" поне .....
След Ковид пандемията с картата имахме 10% отстъпка при ранни записвания ( и при 25% отстъпка), но и това отпадна в последствие. Имаше нещо при 15% отстпъка + 10% с карта при резервация през пролетта, но при този вариант нямаше вече свободни стаи за перода, който резервирахме.
Сега останахме без карти, без екстри и сме наравно с новите клиенти, въпреки че 10 поредни години , почиваме на Албена.

# 389
Гостите на Калиакра бийч, в разгара на сезона, са румънци .Немци бяха преди години,сега  може и в крилата на сезона да има.

Общи условия

Активация на акаунт