Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 52 005
  • 765
  •   1
Отговори
# 390
Калиакра Бийч миналото лято, началото на август - само румънци. Около басейна пици, понички и кебапчета, голяма опашка имаше всеки ден. Доста скъп за нашите дати, за десет нощувки за двама възрастни и дете ми иска над 5 хиляди лева.

# 391
  • Русе
Отдавна не сме ходили в Албена. Обмислям резервация за средата на м. юли, но само със закуска и вечеря. Има ли в комплекса да се продават дюнери, пици, сандвичи и др. подобни, защото като отидем някъде, детето иска само такива неща да яде на плажа, без да сядаме по заведения?

# 392
  • Русе
Има по крайбрежната алея до хотел Лагуна бийч.

# 393
Отдавна не сме ходили в Албена. Обмислям резервация за средата на м. юли, но само със закуска и вечеря. Има ли в комплекса да се продават дюнери, пици, сандвичи и др. подобни, защото като отидем някъде, детето иска само такива неща да яде на плажа, без да сядаме по заведения?
Да, има голямо заведение (не му помня името) срещу Лагуна Гардън и Сенди май беше с дървени масички и т.н.
Има и на други места до Калиакра май  беше   в страни , не директно към морето, а към ескалаторите  и на други места. Може да си вземете за вкъщи (стаята) или поръчате от  някаква  Челебрита.

Влизам да ви пиша, че в момента до 28 март (ако  някой не знае) има 20%  намаление  за ранни записвания през колцентъра (там от телефона им) Направих резервация само със закуска и вечеря за Калиопа , изглед море , за седем дни , защото аз просто обяда   го прескачам  (не мога да поема толкова храна), отделно алкохол пия, ама..колко да се чукна  с някой по повод или зимата най-вече, лятото ще се трапосам  с дни сигурно и няма да се освестя в жегите. Реших, защото имам сериозни проблеми в работата, отделно и трагичен случай в семейството да почивам сама тази година един път. Затова и опцията за олинклузив не ме привлича.  Та за 7 дни  от 16 юли в Калиопа , стая изглед море, единично  настаняване,  със закуска и вечеря  и с отстъпката  ми излиза 1004лв.,  което ме устройва, че е на първа линия, има хубав басейн, някаква храна да не го мисля и искам да съм сама с мислите и проблемите си, дано ми дадат и някоя хубава стая, да не ме забутат някъде. Бяха много любезни,   вчера  резервирах,  в понеделник  ще преведа капарото.

Тази отстъпка обаче е за всички хотели. Тъкмо ще видя дали котето от Лагуна Гардън е още там.
Успех на всички.
ПП. Добруджа няма да работи тази година.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 20:17 от Анонимен

# 394
Срещу базара има бистро, в което правят пици. Преди се казваше Чайна Наташа, сега не знам дали е още същото име.

# 395
Има едно заведение с хубава кухня по главната улица, но не помня как се казва, май Поко локо...

# 396
Поко-локо го събаряли в момента. Но защо, не знам.

# 397
Калиопа в Малибу ли се хранят?

# 398
Закуската май си е в Калиопа, ама за вечерята не знам. Може  и в съседен хотел да е, не съм питала.

# 399
В Малибу е храненето на Калиопа, да. Някой беше писал и за хранене в Сенди, може би е ново.Ресторантът на Калиопа работи на платена консумация, не за хранене на почиващите. HB хотел е, не е All inclusive.

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 11:49 от Lady B

# 400
  • Русе
Сещам се, че има едно заведение до Дино и Зоо парка срещу администрацията.

# 401
  • Русе
Има пуснати намаления за юни.

# 402
  • Русе
Някой тук даваше инфо как върви ремонта на Боряна. Знае ли се вече дали ще успеят да приключат до 1.6.25 г. както е планувано?

# 403
Мили мами и татковци, четох, четох, четох... и реших да взема да питам. С дете на 3 години сме, искаме да почиваме в Албена началото на юли. Мoите предпочитания са all inclusive изхранване, заради детето + първа линия или максимално близо до плажа. Тесните стаи ме напрягат Simple Smile и държа на качеството на храната, което и и най-голямото ми колебание при избора. Свела съм опциите до Гергана, Калиакра бийч и Боряна. В Лагуна бийч вече няма места.
Били сме само във Фламинго гранд преди години без дете, но ми се струва, че ще ни идва далеч + предлагат само закуска и вечеря, иначе стаите са големи. Моля за впечатления и съвет.

# 404
  • Русе
Мили мами и татковци, четох, четох, четох... и реших да взема да питам. С дете на 3 години сме, искаме да почиваме в Албена началото на юли. Мoите предпочитания са all inclusive изхранване, заради детето + първа линия или максимално близо до плажа. Тесните стаи ме напрягат Simple Smile и държа на качеството на храната, което и и най-голямото ми колебание при избора. Свела съм опциите до Гергана, Калиакра бийч и Боряна. В Лагуна бийч вече няма места.
Били сме само във Фламинго гранд преди години без дете, но ми се струва, че ще ни идва далеч + предлагат само закуска и вечеря, иначе стаите са големи. Моля за впечатления и съвет.

В момента тече цялостен ремонт на Боряна, така че там всичко ще е чисто ново и свежо, като концепцията на хотела вече ще е насочена изцяло към австрийски туристи. Ако изберете Гергана настоявайте да сте в реновираните стаи, но се съмнявам, че и там вече няма да има места, а и тези стои ги пазят за немците. В Калиакра бийч в по-новото крило стаите са по-големи и съответно по-скъпи, но смятам, че има шанс да има още свободни.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 12:02 от Polina238

Общи условия

Активация на акаунт