Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 51 956
  • 765
  •   1
Отговори
# 285
  • В.Търново
Има ли шанс за 3 нощувки, но колко ще е отстъпката?

# 286
  • Русе
До колкото виждам на сайта може за 3 нощувки, но отстъпката е само 5% за онлайн резервация.

# 287
  • В.Търново
До колкото виждам на сайта може за 3 нощувки, но отстъпката е само 5% за онлайн резервация.
Да, видях го. Става висока цената доста.

# 288
  • Русе
Честита Нова 2025 Година на всички! Сега отварях сайта да проверя статуса на картите та се загледах в офертите им. Те отварят пак Алтея, Компас и Панорама с включен олл инклузив. Доста амбициозно решение сполед мен. Само Ком остава затворен. Пише, че ескалатора тази година ще бъде безплатен с неограничено ползване. Здрава и успешна година!

# 289
Ако панорама и компас не са обновявани, очаквам да е много мухлясало в стаите

# 290
  • Русе
За Алтея да не говорим, него не са го отваряли незнам от кога.

# 291
Никога не сме почивали в Албена. Само на плаж сме ходили. За 2025 г се загледахме в предложението на Калиопа, дано не се разочароваме.

# 292
Никога не сме почивали в Албена. Само на плаж сме ходили. За 2025 г се загледахме в предложението на Калиопа, дано не се разочароваме.
Основното предимство на Калиопа е близостта до плажа. Иначе не е реновиран, не тръгвайте с големи очаквания. И не очаквайте ол инклузив.

# 293
Благодаря, Lady B, за споделеното! Нашите деца са отвратителни злоядковци, та затова никога не търсим инклузиви - все нищо не им харесва, аман значи🤣🤣🤣. Точно близостта до плажа ни привлече, абе 5 дни все ще изкараме.

# 294
  • на село
Момичета, влизам в темата малко директно,  с бутонките Blush
Не, че не съм чела, рових, търсих, но се замотах Confused

Познавам Албена,  израстала съм в този край, от Добрич съм, но повече от 30г не живея там и сега искам да заведем внука, който ще е на 6г, търсим хотел с пързалки, може да не е аквапарк, но няколко за неговата възраст- стигат, ол инклузив, със шезлонги на плажа.
Ако ме насочите нещо, ща съм много, много благодарна HugHeart Eyes

# 295
Парадайс блу имат готин детски кът във водата. Сенди имат една пързалка, която не е лоша.

# 296
И нашето дете лятото ще е на 6, втора година ще сме в хотел Арабела. Има детски басейн с пързалка, не е голяма, но има много деца и нашето се забавляваше.

# 297
За дете на 6 години можете да помислите и за поне един ден в аквапарка, ще му хареса.
(Моят съвет е да си вземете акваобувки.)

# 298
  • Русе
Лагуна бийч има хубава детска секция в басейна както и Калиакра бийч.

# 299
На Калиакра бийч 99% от гостите са румънци, други трудно се вреждат.
Лагуна бийч пък е френски клубен хотел, френските представители се държат доста нагло и оставят впечатление в гостите си, че може да правят каквото си искат. Аз имам предостатъчно впечатления какво правят западняците при неограничен достъп на алкохол и липсата на закони.

Общи условия

Активация на акаунт