Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 51 977
  • 765
  •   1
Отговори
# 330
Условията в Албена обаче, са малко по-благоприятни от на други места. Аз съм била на какви ли не места, в големи и малки хотели, с много хора, струпвания и т.н., включително и в Тунис, досега единственото място, на което се разболях и аз, и децата ми, е Албена. И то два пъти ходихме, два пъти се разболяхме, хем двете ходения ги деляха 15 години. Все си мислех, че нещо се е променило, ама не. В хотела ни беше пълно с болни хора, а фармацевтът в аптеката сподели с мен, че е бедствено положение и всичките му лекарства против повръщане и диария са свършили.
Според мен има друга причина Албена да е известна със стомашно-чревните си вируси от години и то не е в струпването на хора. Но за да се намери и отстрани, трябва да имат желание да го направят.
Иначе, за протокола, познавам и хора, които ходят редовно там и не се разболяват Grinning

# 331
Аз мисля тази година до погледнем някоя оферта за Крит.
На ранни записвания стуио в Гергана, проверехме вчера, над 6000 лева. И то не съм сигурна дали ни отчитат, че и двете деца са 12 плюс. Ами....няма как..

# 332
С хиляда лева по-малко е почивката ни на Лансароте, плюс полетите дотам и обратно. Наистина се самозабравят, 6 хиляди лева, срамота.

# 333
Как 6000? Нашата няма разлика в цената си, но няма и 2000 за двама възрастни и две деца

# 334
Аз мисля тази година до погледнем някоя оферта за Крит.
На ранни записвания стуио в Гергана, проверехме вчера, над 6000 лева. И то не съм сигурна дали ни отчитат, че и двете деца са 12 плюс. Ами....няма как..
Не знам къде ги гледате тези цени, но през visit.bg  на разни записвания с 20 % остъпка, цената за студио море дори в пик сезон за 2+2 при 7 нощувки ви излиза 4755 лв. Ако обаче сте 4 възрастни, то тогаво може и 6000 лв. да ви е цената.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-gergana-albena-22114/

# 335
Ами децата се броят за възрастни при тези години, така че да, те са четирима възрастни.
Ето офертата на сайта на Албена за Гергана в началото на юли за четирима възрастни с 5 процента отстъпка

# 336
Коментираният visit.bg е сайт на туристическа агенция Съни Турс,  не е платформа от рода на Booking.

# 337
Ние резервирахме още октомври, тогава имаше 25% отстъпка. За десет нощувки, доволна съм от цената.

# 338
Коментираният visit.bg е сайт на туристическа агенция Съни Турс,  не е платформа от рода на Booking.
Е и какво от това?! Масово се ползва с години и няма недоволни. А и очевидно цените и отстъпките им са значително по-добри дори от самата Албена АД. Относно  Букинг  - винаги цените сравени с агенции и дори с цените на самите хотели са яко нагоре. Да за чужбина стават и ги ползвам, но все по-рядко. За сравнение само: на ранни още ноември месец резервирах хотел на ОИ в Несебър през ТА Солвекс. Цената на ранни записвания с 25 % отстъпка за двойна лукс стая изглед море, висок етаж ми е 1712 лв. за 2-ма възрастни(хотелът е само за такива над 16 г.)  втората седмица на септември 2025 г. - 7 нощувки с включен безплатен плаж. През декември наши близки пожелаха да дойдат с нас, но те само Букинг признават и о, изненада за същото 3600 лв.

# 339
  • В.Търново
И в Тунис и Египет ли има стомашни вируси, или си ги носим ние, туристите от Бг?
Там нямат питейна вода и има изрично предупреждение да не се ядат храни от улицата, да не се ползва лед за напитки и да се пие само бутилирана вода. Даже по групите съм чела, че някои хора си мият зъбите също с бутилирана вода.

# 340
И в Тунис и Египет ли има стомашни вируси, или си ги носим ние, туристите от Бг?
Там нямат питейна вода и има изрично предупреждение да не се ядат храни от улицата, да не се ползва лед за напитки и да се пие само бутилирана вода. Даже по групите съм чела, че някои хора си мият зъбите също с бутилирана вода.
Същото ни препоръча наш медик работил в Либия и Нигерия. Отнася се за цяла Африка, Азия (без севера) и Латинска Америка. Там виреят техни си микроорганизми, които бутат здрав мъж за ден.

# 341
  • Русе
Аз пак да питам при направено пълно плащане през албенския сайт трябва ли да издадат някакъв ваучер за настаняване?

# 342
Аз пак да питам при направено пълно плащане през албенския сайт трябва ли да издадат някакъв ваучер за настаняване?
Мисля, че от албенския сайт не издават ваучери, отивате направо и ви откриват по резервацията. Но за всеки случай, звъннете на кол центъра или им пишете .

# 343
Здравейте,
Знаете ли къде става изхраването за хотел Калиопа. Били сме там през 2011 г. и тогава ходехме в ресторант Амелия /ползваше се и от хотел Дружба/, на чието място днес е друг хотел Meritim Amelia. Благодаря!

# 344
Здравейте,
Знаете ли къде става изхраването за хотел Калиопа. Били сме там през 2011 г. и тогава ходехме в ресторант Амелия /ползваше се и от хотел Дружба/, на чието място днес е друг хотел Meritim Amelia. Благодаря!
2024 г. се хранехме в Малибу, но имаше възможност и за Сенди Бийч.

Общи условия

Активация на акаунт