Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 51 996
  • 765
  •   1
Отговори
# 360
  • Русе
В момента е сменена дограмата, на някои тераси са изрязани парапетите. Предполагам, че ремонтът се прави от чуждата фирма, което изключва в голяма степен поводи за притеснение.
Чух, че и в Гергана се правел ремонт на 2 етажа, на стаите гледащи към морето.

Само на 2 етажа?

Да, миналия сезон бяха реновирани два етажа и сега явно правят още два.

# 361
Здравейте!!! Има ли възможност за паркиране на самия паркинг на хотел Арабела? Става дума за средата на  юли.

# 362
  • В.Търново
Само, ако има места. Малко ме съмнява в пик сезон да има места. с предварителна резервация няма да стане.

# 363
Чакам к.к Албена да пуснат промоции за дамите, носещи имена на съответните хотели - ако си Ралица - отстъпка в Ралиците, Гергана в Гергана, Боряна в Боряна.
А пък ако си Албена - двойна отстъпка в хотел по избор Simple Smile

# 364
Татко Мецан къде зачезна, изобщо дали се върна или си остана на Албена?
Нищо не е писал тази година ще ходи ли и в кой хотел.
Аз не искам хотел на ол инклузив. Замислям се за някакъв такъв на първа линия обаче, че да си влизам - излизам кога ми се иска на морето. Май само Калиопа е такъв, но не съм гледала цените.
Дружба дали ще го отворят, миналата година беше затворен и в ремонт.

# 365
  • В.Търново
Може нещо да му се е случило.....на Татко мецан....
Последно е бил активен вчера. Може от последния престой да е станало нещо фрапиращо и да е много разочарован...

# 366

Дружба дали ще го отворят, миналата година беше затворен и в ремонт.
Дружба отдавна не съществува. Това е сегашният Амелия - и си работи на ултра ол инклузив.

# 367
  • София
Фани, можеш във всеки хотел на първа линия да си букеш само нощувка (без храна), както и само нощувка със закуска или закуска и вечеря само, без ол инклузив. В Гергана със сигурност може, съответно и цената е доста по-ниска.

Татко мецан е редовен в други теми, което значи, че е добре, и ще пише пак тук, когато му дойде времето да отпускарства в Албена. Понякога като пуснат нова тема и не я видиш губиш връзката. Разбира се, винаги е възможен вариант Мама Мецана да му е дръпнала шалтера за тази и други теми, пренаселени с други мами Grinning

# 368
fanfanito , споко, Татко Мецан се е върнал от Албена, засичам го из други теми (предполагам, че не пише от Албена 😃).
Предполагам, че имаш предвид хотел "Добруджа", не "Дружба". 🤗
И в други хотели има освен ол инклузив и друг вид настаняване. Мисля, че беше спомената Гергана или Боряна, да не излъжа. Със сигурност има в Парадайс блу (забравих новото име). В годината на откриването имаше възможност за нощувка и закуска или нощувка плюс закуска и вечеря.

# 369
Само, ако има места. Малко ме съмнява в пик сезон да има места. с предварителна резервация няма да стане.

# 370
  • Русе
Някой поднови ли си картата?

# 371
Някой поднови ли си картата?
Аз може би ще я подновя. Бях направила запитване за цената - 200 лева.

# 372
Да, за Добруджа се чудех)) Миналата година доста го оправяха мисля, не е точно първа линия, ама ми е интересно какво са го направили, може и да е по-изгоден знам ли.
Да, вече питах за закуска и вечеря само, може във повечето хотели. Ми аз обяда направо го пропускам...не знам, ще го мисля.

# 373
  • Русе
Да, за Добруджа се чудех)) Миналата година доста го оправяха мисля, не е точно първа линия, ама ми е интересно какво са го направили, може и да е по-изгоден знам ли.
Да, вече питах за закуска и вечеря само, може във повечето хотели. Ми аз обяда направо го пропускам...не знам, ще го мисля.

Добруджа така като гледам няма да работи, а и доколкото знам ще се мъчат да го реновират изцяло. Ако търсиш бюджетен хотел в долната зона виж Оазис.

# 374
Здравейте!!! Има ли възможност за паркиране на самия паркинг на хотел Арабела? Става дума за средата на  юли.
Ами ние бяхме август, колата спокойно изкара няколко нощи на паркинга, преди да я закараме на паркинг до автогарата.

Общи условия

Активация на акаунт