Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 50 948
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
Следя цените на хотелите в Албена през Визит и ми прави впечатление, че не могат да си покрият наетите места и всички имат намаления, освен Арабела. Явно там е постигнато най -добро съотношение цена - качество.

# 661
Аз бях в Арабела до 26 юли. Отдавна го гледах този хотел, но все резервирах в друг, незнам защо. Ходя на Албена от 13 години. Тази година резервирах там и въобще не съжалявам. Стаите са много просторни - не са тези кутийки като в Боряна, Славуна и други по първа линия. Наистина мебелите са по-старички, но са запазени и има много място за дрехи и съхранение. Ние бяхме в стая за 3-ма възрастни. Терасата ни беше огромна - имахме две масички с по 2 стола на всеки край на терасата. Имаше огромен скрин и двукрилен гардероб с плъзгащи врати. Имаше отделно и едно диванче, голямо бюро, масичка и нощно шкафче. Съжалявам, че не снимах стаята. Банята беше с нормални размери - аз исках да е с душ, да няма вана. Чистеха всеки ден и сменяха хавлиите. На третия ден смениха и чаршафите. Храната беше много добра. На скарата всеки ден имаше различни неща - кюфтета, кебапчета, риба, пържоли, пилешки бутчета.... / в Боряна миналата година на скарата всеки ден имаше само риба и то само скумрия!!!/ Басейна е огромен, чистят го редовно. Общо са 3 басейна - един който е детски - 45 см, един който е дълбок до 1,80 и този огромния, който на места е плитък, на места е по-дълбок, но мисля, че не повече от 1,50. Басейните са общи за Арабела и Калиакра, но ми направи впечатление, че винаги има свободни шезлонги. Анимацията беше много добра - тя също е обща на двата хотела, като даже приканваха за някои от игрите в Калиакра Маре. На плажа също имаше постоянно празни шезлонги. Управителя е много учтив млад мъж. Персонала в целия хотел е от българи - много усмихнати и постоянно поздравяват. В ресторанта бяха младежи  от някой ТОХ. Догодина отново съм там. Wink

Следя цените на хотелите в Албена през Визит и ми прави впечатление, че не могат да си покрият наетите места и всички имат намаления, освен Арабела. Явно там е постигнато най -добро съотношение цена - качество.

# 662
Във вторник сме в Арабела, за втора поредна година избрахме този хотел. Ще снимам стаята и ресторанта.

# 663
  • София
Моля ако някой има възможност да снима разписанието на автогарата.

Интересуват ме автобуси/бусчета за Варна.

# 664
Аз не видях разписание. Дори май няма никой работещ на автогарата.
Не знам писахме ли, че пред Лагуна Биич на плажа има нещо, като аквапарк. Вечер някои  неща ге събират, та тогава съм снимала.

# 665
Някой скоро да е бил в Боряна? Четох отзиви от тази година, но са доста различни. Хубава ли е храната, басейнът топъл ли е, хигиената на ниво ли е? Има ли в момента щипалки на плажа? Знам, че е писано, но моля , ако някой е бил скоро да отговори. Благодаря!

# 666
  • Русе
Здравейте!
Някой почивал ли е в Калиопа тази година? Моля за информация всякаква. Чудя се за един уикенд там.

# 667
Тази година ми изглежда по- оживен хотел Калиопа. Басейна ми се струва малък, но го чистят редовно.

# 668
Снощи е имало концерт на Веселин Маринов в Албена, опитах да сложа видео, ама не се получава.

# 669
Не точно снощи, а на 26ти. Имало е много хора

# 670
Може, аз във фейсбука видях клипче, но не можах да го кача .
Иначе по мое време едни сестри пяха народни песни, беше хубаво, нямаше много народ, но хората играха хора на пясъка. Не им запомних имената, направих и клипче, ама пак не мога да го кача тук не знам защо, само снимка сложих по-назад в темата е.

# 671
Може, аз във фейсбука видях клипче, но не можах да го кача .
Иначе по мое време едни сестри пяха народни песни, беше хубаво, нямаше много народ, но хората играха хора на пясъка. Не им запомних имената, направих и клипче, ама пак не мога да го кача тук не знам защо, само снимка сложих по-назад в темата е.
Сестри Диневи

# 672
Тези, които сега сте в Албена, моля споделете има ли в морето медузи и щипалки.

# 673
Водата е чудесна!
Няма щипалки.

# 674
  • пустинята Гоби
Боряна е реновиран изцяло, почивахме там в края на юни. Няма как да кажа дали басейна е топъл сега, но юни беше ок за децата, които плуваха в него. Храната за мен е разнообразна и приятна, миналата година почивахме и в Калиакра, в Боряна ми харесва повече. Чистеха почти всеки ден, в Калиакра не ни почистиха стаята нито веднъж, само в коридора ни подаваха хавлии, и веднъж поискан от мен чаршаф. Ние почиваме в Боряна вече 4-то лято, доволни сме (ходим в началото на сезона). Понякога ходим втори път в Албена, ама досега само в Боряна се връщаме, там вече ни познават и сме доволни от обслужването.

Общи условия

Активация на акаунт