Свалки в интернет

• 9 550
  • 203
  •   1
Отговори
# 60
Не смятам, че изискванията към мъжете са по-големи, дори напротив - смятам че са доста намалели в сравнение с дядовците им, например. Освен това, голямата заблуда на мъжете е, че те си мислят, че жените искат да видят реализирани постижения - кариера, висок доход, дом, кола, и каквото там още си въобразяват.
А истината е, че стойностните жени търсят (и умеят да разпознават) потенциал. Един амбициозен и напорист млад човек, който последователно и с малки крачки си изпълнява личния план-график, дори да няма нищо в момента, винаги ще бъде предпочетен пред някой със състоятелни родители, който си пропилява най-ценните години в пиене, купони и "схеми". Един мъж на 30, ако все още не знае какво иска от живота и "търси себе си", ако не е учил усилено, няма професия, не е работил и не е поставил някакви основи за бъдещата си стабилност - ми не е надежден, от никоя гледна точка.

# 61
  • София
Изобщо не търсят жените някой да отметне всички изисквания на макс. Просто мъжете трябва да са по-проактивни, особено ако не са от най-атрактивните. И да се целят в жени, които им отговарят на профила. Но на много това им е трудно, и вместо да се обърнат към себе си, търсят вината у жените, защото така е по-лесно.

# 62
Вуйчото, просто почваш да излизаш на срещи и квото стане. Учиш се в движение, анализираш всеки провал и продължаваш със следващата. Неприятно е да те резнат, но всички сме минали през това. На готово няма кой да те научи,нито да ти преподава. Малко късно, но с достатъчно упоритост може да ти се получи.

# 63
Вуйчото, просто почваш да излизаш на срещи и квото стане. Учиш се в движение, анализираш всеки провал и продължаваш със следващата. Неприятно е да те резнат, но всички сме минали през това. На готово няма кой да те научи,нито да ти преподава. Малко късно, но с достатъчно упоритост може да ти се получи.

Благодаря за отговора!

Аз си излизам, както споменах не съм девствен или нещо такова, “взимал” съм резачки и гоствания доста, имало е и успехи де, ама не много 😂

Нещо грешно се разбра, не искам учител/ка, казах че нещо ако се спечеш така да кажа, 90 процента от жените имат сравнително голям избор и си аут. Това е от към “дейтинг” частта

# 64
90% от жените нямат достатъчно голям избор, защото 90% от жените не избират само по един... сещаш се.

Впрочем край мен масово хубави, амбициозни, млади са с някакви мъже, които са безперспективни, безработни, мекушави, инфантилни, пристрастени по видео игрите и така нататък, колкото и да ми е неудобно да го призная. Явно не е чак толкова зле положението за мъжката част. Но като чета темите във форума, май е просто синдромът на спасителката, добре, че е до време.

# 65
  • София
Ами трябва да се работи, за да си по-добрият избор. Впрочем, всички го правим, включително жените.
За мъжете, доста силна точка е да си уверен. И да имаш терен.

# 66
  • София
Има един феномен тук, че когато човек гледа противополжният пол обикновенно си представя да е 'привлекателна'-та версия. Мъжете, които казват че им е лесно на жените, обикновенно си представят какво е да си млада и много привлекателна жена. Жени правят същото, като си представят, че ако са мъж ще са хубав, висок и успешен такъв.

Аз например, съм израстнал с една братовчетка, която в последствие стана модел на секси бельо и фитнес модел и инструктор. Нали, ако сравнявам мойте опции с нейните е като от жив до умрял разликата. Всеки се ражда с различни силни и слаби страни, всеки пол си има неговите проблеми за преодоляване. Света не е нито справедлив, нито всички се раждат с еднакво силни "карти".

VyichoOtAliEkspres недей да очакваш, помощ или съчувствие от жените. Според мен е нормално да си гневен, отчаян или недоволен от света, но за това не са ти виновни жените. Когато един мъж покаже емоционална слабост пред жена, тя почва да губи уважение към него. Така, че работи над себе си, стегни се физически, стегни се психически, нагласи си хубав терен и не спирай да опитваш.

Ето ти една интерсна гледна точка, на доколкото знам привлекателна, млада и необвързана жена:
90% от жените нямат достатъчно голям избор, защото 90% от жените не избират само по един... сещаш се.

С нея съм съгласен, защото в отчаянието си да не са сами, голяма част от жените се хващат за първият срещнат ... и много често сканират всички околни мъже за по-добра оферта.

# 67
Мисля, че не е удачно ползването на думата терен. Създава у мъжете илюзия, че се очаква секс бърлога, оттам се прави извод, че жените търсят секс, а когато секс няма, следва страшното изумление, че хем търсят секс, хем не пускат.
В реалността се има предвид нещо много по-близо до понятието самостоятелен дом, който не изглежда като кочина, съответно изискването предполага жена с очаквания далеч отвъд едното пукане.

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 13:57 от Нарцùса

# 68
  • София
И това не е вярно на днешно време. Говоря с доста млади жени напоследък. 90-95 набор. Съвсем не са склонни да се хванат с първото дърво и няма проблем да се разделят с някого, ако не става.

Ок, Нарциса, самостоятелно място за обитаване

# 69
Има един феномен тук, че когато човек гледа противополжният пол обикновенно си представя да е 'привлекателна'-та версия. Мъжете, които казват че им е лесно на жените, обикновенно си представят какво е да си млада и много привлекателна жена. Жени правят същото, като си представят, че ако са мъж ще са хубав, висок и успешен такъв.

Аз например, съм израстнал с една братовчетка, която в последствие стана модел на секси бельо и фитнес модел и инструктор. Нали, ако сравнявам мойте опции с нейните е като от жив до умрял разликата. Всеки се ражда с различни силни и слаби страни, всеки пол си има неговите проблеми за преодоляване. Света не е нито справедлив, нито всички се раждат с еднакво силни "карти".

VyichoOtAliEkspres недей да очакваш, помощ или съчувствие от жените. Според мен е нормално да си гневен, отчаян или недоволен от света, но за това не са ти виновни жените. Когато един мъж покаже емоционална слабост пред жена, тя почва да губи уважение към него. Така, че работи над себе си, стегни се физически, стегни се психически, нагласи си хубав терен и не спирай да опитваш.

Ето ти една интерсна гледна точка, на доколкото знам привлекателна, млада и необвързана жена:

С нея съм съгласен, защото в отчаянието си да не са сами, голяма част от жените се хващат за първият срещнат ... и много често сканират всички околни мъже за по-добра оферта.

Мерси за отговора и за съвета, но не искам да ме съжалявате и тн, аз си дадох мнението и се аргументирах, за което взех предимно хейт 😂

Това за 90те процента нещо не го разбрах, означава че жените се занимават с повече от 1 ли как 🤔

# 70
И това са глупости, големият избор при жените се дължи на малко на брой, но много активни и обиграни мъже, които свалят всичко наред. Но при търсенето на сериозни отношения избора на жените е дори по малък от на мъжете. Защото по малко мъже стават за тази работа от колкото жени. Или поне са по равно. Сега ако наистина на 30 още живееш с майка си, работиш нещо колкото за джобни и тепърва се чудиш кво да правиш с живота си, ясно че трудно ще ти се получи. Както и ако нямаш никакъв опит и умения в комуникацията с жените.

# 71
  • София
Защо да е нормално да е ядосан на света? Да е ядосана на света жена, която живее в арабския свят, това е нормално. На запад мъжете имат цялата свобода. Ако не могат да се справят, не им е виновен светът. Не можеш да очакваш нещо да ти се полага, само защото си ти.

# 72
  • Paris, France
Мисля, че не е удачно ползването на думата терен. Създава у мъжете илюзия, че се очаква секс бърлога, оттам се прави извод, че жените търсят секс, а когато секс няма, следва страшното изумление, че хем търсят секс, хем не пускат.
В реалността се има предвид нещо много по-близо до понятието самостоятелен дом, който не изглежда като кочина, съответно изискването предполага жена с очаквания далеч отвъд едното пукане.

Това за самостоятелния дом идва на следващ етап. При запознанство гледаме визия, моторика, изражение, маниери, начин на изразяване. Запознавали са ме с мъже, за които са ми обяснявали, че са имотни, печелещи, с престижно образование, но като не са ми харесали като визия, втора среща и опознаване на 10 стайния или бърлогата не е имало. Била съм и с мъже, които са живеели в 20м², на таван, в гарсониера, но са ми харесали и е станала работата. Писала съм и друг път - на мъжа ми апартамента го видях за пръв път чак като бяхме женени и първото дете беше родено. Колата му я видях за пръв път като тръгна да се мести при мене. И без кола и апартамент щях да го взема, но се влюбихме от пръв поглед и ако нямаше анатомията, която имаше (вече му никне шкембе), нямаше да го погледна. Разбира се, сватба и бебета няма докато няма условия. 

С безимотен, без кола, в трудно финансово положение не бих тръгнала да правя бебета, но за гадже бих ги взела при хиляда други условия, много от които свързани с пари, произход, социален статут и образование.

# 73
Защо да е нормално да е ядосан на света? Да е ядосана на света жена, която живее в арабския свят, това е нормално. На запад мъжете имат цялата свобода. Ако не могат да се справят, не им е виновен светът. Не можеш да очакваш нещо да ти се полага, само защото си ти.

Моля ви, нещата стават като развален телефон 😂 😂 😂

Не съм го казвал това, казах че съм отчаян вече.До тук.  Всичко което съм написал съм го подплътил с аргументи, не съм обиждал никого.

# 74
  • София
Репликата ми беше към loodsman Wink

Общи условия

Активация на акаунт