Свалки в интернет

• 9 588
  • 203
  •   1
Отговори
# 90
  • Out of the Mix
Така е, Лама.
И като сложиш критериите на разумния, "ставащия", претенциите, и още повече се стеснява мачването. Затова някакъв лек компромис, но с много допирни точки, и емоционално, физически, сексуално да сте ок, би се получило.

Рокстар, защо да си темерут?
Аз не съм останал с такова впечатление.

Вуйчо, не се тръгва с голямата кошница.
Какво обвързване?
Запознавате се, има минимум година да дейтвате. Wink

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 12:48 от Revoker

# 91
За такъв вид хора, аз съм нещо подобно, е трудно да си намери “срещи” и обвързване, както виждате не описвам някое дъно, както тези които вие споменахте,

А, много се извинявам, че не съм се доуточнила - това не е просто някое измислено от мен дъно - това са реалните профили на мъже в Тиндър, в зададена граница от 30-39 години в град в топ 5 по големина в БГ.
Това е реалността на виртуалния dating pool, все пак в случая темата, в която сме, се нарича свалки в интернет. Ако не беше неетично, бих дала дори скрийншоти на подобните "дъна" както ги описваш, за да видиш, че това не е единичен случай, а масов проблем Simple Smile

# 92
Вуйчото, сигурен ли си, че няма нещо, което да отблъсква жените? По малко вероятно е да имаш кофти външност, по скоро да изглеждаш смотано, с кофти подбрани дрехи, да нямаш хубаво снимки или неадекватни  ( нали снимка от прасето миналата зима или нагърмян на 6 ракии и подобни), нещо в държанието да грешиш, примерно да почнеш да фамилиарничиш с пиленца, котенца или направо да им говориш за секс? Някъде нещо трябва да грешиш, сам си разбери какво. По темите тук, както и във други сайтове и фейса много жени споделят същите проблеми като в горния пост. Така че не е като жените да имат супер голям избор, а мъжете не, статистически сме почти по равно въпреки локумите разтягани от Невена в тая или другата тема не помня вече

# 93
....
страхотна си честноооо
омъжена ли си
аз не съм

Тоз е гей.

# 94
Вуйчото, сигурен ли си, че няма нещо, което да отблъсква жените?
Слабохарактерност, мрънкане и изживяване като жертва, например. 🙄

# 95
Мда, и тва също

# 96
  • Washington,USA
Или няма образование и таланти.

# 97
Нещо което ми попадна във фейса, точно по темата

# 98
  • София

Рокстар, защо да си темерут?
Аз не съм останал с такова впечатление.

Шегувам се. Просто и аз отговарям кратко и не понасям хора, които започват с чаршафи от думи.

# 99
За такъв вид хора, аз съм нещо подобно, е трудно да си намери “срещи” и обвързване, както виждате не описвам някое дъно, както тези които вие споменахте,

А, много се извинявам, че не съм се доуточнила - това не е просто някое измислено от мен дъно - това са реалните профили на мъже в Тиндър, в зададена граница от 30-39 години в град в топ 5 по големина в БГ.
Това е реалността на виртуалния dating pool, все пак в случая темата, в която сме, се нарича свалки в интернет. Ако не беше неетично, бих дала дори скрийншоти на подобните "дъна" както ги описваш, за да видиш, че това не е единичен случай, а масов проблем Simple Smile

Извинявям се, моя грешка в този случай, но все пак ми е трудно да го повярвам

@rf22- Имам много минуси , сега не искам да ги изброявам, но другия постер правилно каза че нямам образование и таланти 😂  Но не съм чак толкова зле, че да не ставам за нищо, така ще го кажа

@Persona7- Както казва една испанска кака “Какво евтино заяждане” 😂.  Кое от това което съм казал е лъжа, но така с определения е по-лесно отколкото с аргументи, ясно е 😉

# 100
  • out of space
Не е истина какви ги има... Едно време бях администратор в най-големия по онова време сайт за запознанства.

Два случая са ми се запечатали.

1. Хубаво момче на около 25, от Сливен, тичаше сутрин из Карандила, береше си мащерка за чай, абе никакви пороци. Беше ми искал адреса да ми прати подарък, получих три мои портрета, които бяха доста прилични. Разрових се по-сериозно да видя що за птица е- някаква, която може да му бъде майка му била на гости и се озовала за седмица в болница. Той я караше пак да идва на гости и тя навита, но го умоляваше да не го прави пак в задника, че се сдобила с 15 шева.

2. Една пък друга, модератор (малкото админче) на доброволни начала от Нова Загора, от друг профил събираше пари за себе си с мотива, че малкото админче се хвърлило от терасата и трябват кинти за семейството на опечалените...

# 101
  • София
Ери, тия най-непорочните, са ми най-подозрителни. Too good to be true. Веднага наострям уши, но някои успяват да се прикриват.

# 102
  • Out of the Mix
Рокстар, стига де, "не понасяш".
И аз понякога пиша дълги постове, ама чак пък.
Просто имам какво да кажа. Simple Smile
А понякога и кратичко, както дойде.
Или говориш за по принцип, че не те разбрах.

Ери ме разсмя искрено. Joy

# 103
Ери, тия най-непорочните, са ми най-подозрителни. Too good to be true.

Еми ей го, преди седмица и нещо се зачатих с един - не стига че хубав, ми и интелигентен, забавен, разговора върви идеално, на пръв поглед все едно за мен специално са го правили. След два дена чат се разбира, че господинът не е господин, а студент с 14 години по-малък от мен, който живее с мама и тати и лъже в профила си за годините.
Реално си имах подозрения, че е too good to be true, но просто си мислих, че снимките му не са реални, а не че е дете милия Grinning
Тъй че то ни така ни иначе, всичко някак си не е ок Grinning

# 104
  • София
Аз някак с нетърпение и даже с удоволствие очаквам да науча за недостатъците на някого. Никой не е перфектен, всички сме счупени. С някои недостатъци съм готова да се приимиря, даже са ми симпатични, но има някои неща, които са ми твърдо НЕ или направо са червени лампи.

Общи условия

Активация на акаунт