Свалки в интернет

• 9 531
  • 203
  •   1
Отговори
# 105
Не е истина какви ги има... Едно време бях администратор в най-големия по онова време сайт за запознанства.

Два случая са ми се запечатали.

1. Хубаво момче на около 25, от Сливен, тичаше сутрин из Карандила, береше си мащерка за чай, абе никакви пороци. Беше ми искал адреса да ми прати подарък, получих три мои портрета, които бяха доста прилични. Разрових се по-сериозно да видя що за птица е- някаква, която може да му бъде майка му била на гости и се озовала за седмица в болница. Той я караше пак да идва на гости и тя навита, но го умоляваше да не го прави пак в задника, че се сдобила с 15 шева.

2. Една пък друга, модератор (малкото админче) на доброволни начала от Нова Загора, от друг профил събираше пари за себе си с мотива, че малкото админче се хвърлило от терасата и трябват кинти за семейството на опечалените...
Подозирам за кой сайт става дума, с оглед на "района на действие"...
В онези времена вече се бяха навъдили всевъзможни интернет гангстери. Бях в един форум за компютърни игри, правехме турнири. Един се опитваше да мами, пускайки вместо него да играе някакъв по-добър да му взема мачовете. Може би го правеше за отмъщение, защото преди това го бяха лишили от модераторски права с мотив "упражняване на форумна власт в нетрезво състояние". 
От срещи на живо с потребители от интернет имам добри спомени - все попадах на някакви свестни люде, чак срам ме е хващал на моменти.

# 106
  • out of space
Не е истина какви ги има... Едно време бях администратор в най-големия по онова време сайт за запознанства.

Два случая са ми се запечатали.

1. Хубаво момче на около 25, от Сливен, тичаше сутрин из Карандила, береше си мащерка за чай, абе никакви пороци. Беше ми искал адреса да ми прати подарък, получих три мои портрета, които бяха доста прилични. Разрових се по-сериозно да видя що за птица е- някаква, която може да му бъде майка му била на гости и се озовала за седмица в болница. Той я караше пак да идва на гости и тя навита, но го умоляваше да не го прави пак в задника, че се сдобила с 15 шева.

2. Една пък друга, модератор (малкото админче) на доброволни начала от Нова Загора, от друг профил събираше пари за себе си с мотива, че малкото админче се хвърлило от терасата и трябват кинти за семейството на опечалените...
Подозирам за кой сайт става дума, с оглед на "района на действие"...
В онези времена вече се бяха навъдили всевъзможни интернет гангстери. Бях в един форум за компютърни игри, правехме турнири. Един се опитваше да мами, пускайки вместо него да играе някакъв по-добър да му взема мачовете. Може би го правеше за отмъщение, защото преди това го бяха лишили от модераторски права с мотив "упражняване на форумна власт в нетрезво състояние". 
От срещи на живо с потребители от интернет имам добри спомени - все попадах на някакви свестни люде, чак срам ме е хващал на моменти.

Ай, ай! Подсети ме каква яката работа се случи в сайт за белот и подобни игри. Някакъв ултра мега гига красавец любезен и прекрасен, беше забил 6 мацки едновременно, като успява да изстиска възможно най-лична информация от тях. В последствие ги скарва една с друга жестоко. В един слънчев или не толкова слънчев момент, една се чува по скайп с него за пореден път. "Пичът" прави грешка и без да иска си пуска камерата.
О, чудо, насреща се вижда ниско, дебело, космато подобие на жена. Тия шесте разбират какви са били бели птици, но едната решава да търси сметка на "красавеца". В крайна сметка целият двугодишен чат между тях пристига в месинджъра на съпруга на дръзналата. Интересното е, че дори аз знам гадината как се казва, от кой град е и точен адрес, но никоя от шаранките нищичко не направи.

Иначе за свестни люде- сприятелих се мнооого отдавна с един нормален от дир.бг и съм женена за приятеля му вече 24 години.

# 107
Според мен, ако човек си търси просто познати и приятели, би могъл наистина да намери готини хора от къде ли не в Интернет. Има едно момиче и едно момче, с които и до ден днешен си пиша от време на време, с които преди 7-8 години се запознах в Омегле. А преди няколко години едно момиче ми беше писало под мой коментар за един трейлър в YouTube и също се бяхме запознали и доста време си говорихме за всякакви неща.
От друга страна, ми е трудно да си представя поне лично за себе си да искам да търся в разни приложения човек, с който да излизам, да харесвам по по-специален начин и тн. Тиндър никога не съм имала, но преди време един колега от университета си беше направил фейк профил с някаква снимка на рандъм момиче в гръб и други далечни снимки и си пишеше глупости с някакви хора. Знам, че е гадно, но тогава цялата ни група се смяхме на някакви чатове с момчета. Дори момчетата в групата ни бяха потресени какво пишат разни мъже. Честно казано, аз бях убедена, че няма как някои от тези профили да са истински хора, сложили си свои снимки и да си позволяват да говорят така и въобще да са толкова ограничени и неадекватни. Абсолютно мога да си представя, че някой, който си търси наистина приятел/ка, може да реши да си пререже вените, като попише с подобни индивиди.

# 108
  • София
Като общо, интернет запознанствата сякаш се нормализираха в последно време. В смисъл, има и плява, но тук там се намират напълно читави зрънца. Хора, които нямат време и възможност да се запознаят в някого в реалния живот /като мен/ и търсят други хора като себе си.

# 109
И аз имам един куриоз, който се опита да ме “свали“ с чаршаф-монолог.

Без здрасти без Как си беше започнал да ми описва как е минал неговия ден. Колко горещо било, как бил отишъл до lidl, ама колко се бил изпотил... Как се прибрал вкъщи вир вода и си теглил душ...

Не знам за мило дневниче ли ме беше объркал или просто този тип заговаряне му носи положителни резултати някъде другаде.

Според мен из интернет свалките е много вероятно вече да попаднеш на всякакви откачалки в днешно време.

# 110
  • Out of the Mix
Гери, по-непринудено го карай и без предрасъдъци, и ще видиш колко е добре. Ще се изненадаш, че дори и тук е пълно с всякакви. Болшинството може и да са във връзки, с деца, семейни и т.н., но в диапазона 25-55 има много готини хора, вкл. и мъже. Да, по-сме малко. На мен лично ми е приятно, затова влизам. Дали ще се запозная с някой, или не, няма значение. Simple Smile

От доста години съм и в друг форум, обратното - мъже е болшинството, но има и жени. Еми, с 1,2 съм излизал през годините.

Форумите ги виждам в момента, като място за взаимопомощ, събиране на инфо и нещо като дневник, тефтер с интересно, полезно инфо. А вече измежду тези неща, ако се надушат двама и им е готино, защо пък не и нещо повече.

Candyasses, много интересен ник. Innocent
Плява има навсякъде, това е ясно. И винаги е било така.

# 111
Reagan, количеството свободни мъже не означава, че жената реално има избор. Избор има когато има да речем10 адекватни свободни човека, и ти можеш реално да избереш от тях някого. Когато пред теб стоят двама роми-чалгаджии, двама женени, които търсят любовница, 36-годишен, който живее с мама, 20-годишен, който си търси мамче, 3-ма анаболни фитнес маниака, които в бицепса имат повече мозък, от колкото в главата, и Мехмед-тираджията, който иска да те забули и да седиш вкъщи с 8 деца, докато той кара домати от Италия - това не е избор. Да, мъжете имат същия проблем - свободните жени са също в голямо количество, но адекватните такива, които могат да са реален избор също не са много.
Тъкмо се каних да пусна същия пост.
За съжаление всичко нормално на 35+ или е бракувано или вече си има връзка.
Просто няма нормални. Да не говорим че след 40+ повечето хора нямат, нито сили, нито време да се занимават.
И все пак всяко правило си има изключения. Един/а  на 10 000 може да става.

# 112
  • Out of the Mix
И сили и време имам, пич, и всичко друго. Wink
Сега съм в разцвета си, за другите не знам.
Но си прав, може да съм от изключенията.Hands V

# 113
И сили и време имам, пич, и всичко друго. Wink
Сега съм в разцвета си, за другите не знам.
Но си прав, може да съм от изключенията.Hands V
Да си жив и здрав Wink Какво да кажа.
Аз излизам сутрин в 7 и се връщам в 22. Мога да излеза 22.30  до 00.00 Simple Smile
Просто съм зает човек Cold Sweat
То и това си е мой проблем. Трябва да го премисля Simple Smile

# 114
  • Out of the Mix
Умен си, знаеш че се отразява това на всичко - здраве, свободно време за живеене. 15 ч. е прекалено. Единствено, ако разработвам нов бизнес, или попадна в някаква ситуация временна, го оправдавам. Иначе блъскаш за едното оцеляване и животът минал.
На такъв режим да нямаш време да отидеш до тоалетна не се живее дълго, прегаря се, нямаш време за нищо. Да става дума за милиони, или някаква сделка, ок, но временно. Помисли за хибриден вариант някакъв, хоум офис, баланс някакъв.

# 115
Няма "нормални" хора, има само недиагностицирани и наслаждаващи се на ненормалността си Wink

# 116
Умен си, знаеш че се отразява това на всичко - здраве, свободно време за живеене. 15 ч. е прекалено. Единствено, ако разработвам нов бизнес, или попадна в някаква ситуация временна, го оправдавам. Иначе блъскаш за едното оцеляване и животът минал.
На такъв режим да нямаш време да отидеш до тоалетна не се живее дълго, прегаря се, нямаш време за нищо. Да става дума за милиони, или някаква сделка, ок, но временно. Помисли за хибриден вариант някакъв, хоум офис, баланс някакъв.
ААа не ме разбра. Работя до 18.00. После на фитнес. После къпане ядене. Малко по апартамента до дооправя нещо. 2 Седмично се виждам с приятели  ииииии такаааа
Преди работих по 12 часа, сега съм чиновник Simple Smile
Не мисля че ще има жена която ще ме търпи Simple Smile с такъв график.

# 117
Търпят бе, стига да изкарваш достатъчно. Не ги слушай тук кво говорят, в реалността са съвсем различни

# 118
ААа не ме разбра. Работя до 18.00. После на фитнес. После къпане ядене. Малко по апартамента до дооправя нещо. 2 Седмично се виждам с приятели  ииииии такаааа
Преди работих по 12 часа, сега съм чиновник Simple Smile
Не мисля че ще има жена която ще ме търпи Simple Smile с такъв график.
А защо пък да няма?

# 119
Може и да има,  ако и тя е с подобен график Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт