Два случая са ми се запечатали.
1. Хубаво момче на около 25, от Сливен, тичаше сутрин из Карандила, береше си мащерка за чай, абе никакви пороци. Беше ми искал адреса да ми прати подарък, получих три мои портрета, които бяха доста прилични. Разрових се по-сериозно да видя що за птица е- някаква, която може да му бъде майка му била на гости и се озовала за седмица в болница. Той я караше пак да идва на гости и тя навита, но го умоляваше да не го прави пак в задника, че се сдобила с 15 шева.
2. Една пък друга, модератор (малкото админче) на доброволни начала от Нова Загора, от друг профил събираше пари за себе си с мотива, че малкото админче се хвърлило от терасата и трябват кинти за семейството на опечалените...
В онези времена вече се бяха навъдили всевъзможни интернет гангстери. Бях в един форум за компютърни игри, правехме турнири. Един се опитваше да мами, пускайки вместо него да играе някакъв по-добър да му взема мачовете. Може би го правеше за отмъщение, защото преди това го бяха лишили от модераторски права с мотив "упражняване на форумна власт в нетрезво състояние".
От срещи на живо с потребители от интернет имам добри спомени - все попадах на някакви свестни люде, чак срам ме е хващал на моменти.