Свалки в интернет

• 9 588
  • 203
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Е като няма къде да правите кекс, как да стане работата? Не говоря за "собственост", а за "самостоятелност".
Или ще го карате на чатове, както е модерно?

# 76
Скрит текст:
Мисля, че не е удачно ползването на думата терен. Създава у мъжете илюзия, че се очаква секс бърлога, оттам се прави извод, че жените търсят секс, а когато секс няма, следва страшното изумление, че хем търсят секс, хем не пускат.
В реалността се има предвид нещо много по-близо до понятието самостоятелен дом, който не изглежда като кочина, съответно изискването предполага жена с очаквания далеч отвъд едното пукане.

Това за самостоятелния дом идва на следващ етап. При запознанство гледаме визия, моторика, изражение, маниери, начин на изразяване. Запознавали са ме с мъже, за които са ми обяснявали, че са имотни, печелещи, с престижно образование, но като не са ми харесали като визия, втора среща и опознаване на 10 стайния или бърлогата не е имало. Била съм и с мъже, които са живеели в 20м², на таван, в гарсониера, но са ми харесали и е станала работата. Писала съм и друг път - на мъжа ми апартамента го видях за пръв път чак като бяхме женени и първото дете беше родено. Колата му я видях за пръв път като тръгна да се мести при мене. И без кола и апартамент щях да го взема, но се влюбихме от пръв поглед и ако нямаше анатомията, която имаше (вече му никне шкембе), нямаше да го погледна. Разбира се, сватба и бебета няма докато няма условия. 

С безимотен, без кола, в трудно финансово положение не бих тръгнала да правя бебета, но за гадже бих ги взела при хиляда други условия, много от които свързани с пари, произход, социален статут и образование.
Съгласна съм по принцип, коментарът ми беше чисто семантично да съобразим лексиката със статистиката, пък статистиката каква е се вижда даже тук.

# 77
  • Paris, France
И това са глупости, големият избор при жените се дължи на малко на брой, но много активни и обиграни мъже, които свалят всичко наред. Но при търсенето на сериозни отношения избора на жените е дори по малък от на мъжете. Защото по малко мъже стават за тази работа от колкото жени. Или поне са по равно. Сега ако наистина на 30 още живееш с майка си, работиш нещо колкото за джобни и тепърва се чудиш кво да правиш с живота си, ясно че трудно ще ти се получи. Както и ако нямаш никакъв опит и умения в комуникацията с жените.

Големият избор на жените в развитите държави се дължи на ниската раждаемост и намаляващия брой новородени, поради което има все по-малко млади жени. Другото е, че детската смъртност, която е засягаща повече момчетата, е паднала драстично и намалява.

В държави с увеличаващ се брой новородени не е толкова лесно за жените. Образована, красива, печелеща, бездетна, но разведена 28г от Ливан, Израел или Турция, примерно, нямат добри шансове за нов брак с равнопоставен връстник, защото връстникът ще предпочете мома, а броят на момите се увеличава засега.

Сравни пирамидите на населението в България и Мали, които са две екстремности и ще видиш, че възможностите за тамошните 20-60г мъже да се оженят за жена, която е с 5г по-млади от тях са необятни и за някои мъже има и по 2 жени, а в България няма:

Особена тесла е за 30-35г мъже в България. На 32 такива се падат 22 жени на 25-29г. На практика за 1/3 от тези мъже няма млади жени. В Мали на 29 мъже на същата възраст се падат по 34 жени на 25-29г.

Извод - като ще си губите времето в интернет, пробвайте с жени от Мали и околността! Поне искат семейство и деца и ги има.

# 78
  • Out of the Mix
Скрит текст:
Прави ми впечатление, че и мъжете и жените някак се изолират в собствени балони. И мъжете говорят как жените искат само пари, коли и лукс. И жените говорят как всички мъже са еднакви и скачат от цвят на цвят. Да, има такива и от двата пола, но това не е масата. Колкото по-бързо разберете, че в същината си търсим едно и също, толкова по-лесно ще се получат нещата. И да, и от двата пола има кофти хора, но има и прекрасни такива.
Нормалното и естественото е натрупването на активите да става с времето, освен осигуряването от мама и тате, ако на 18 г. не решат да му дадат имота, платят скъпото образование, купят първата кола, намерят работа с връзки.
Около мен имам от всички, вкл. и такива, които сами са стигнали до високите етажи навсякъде - в корпоративния свят, вкл. и магистрати в Съдебната система (въпреки връзкарщината, от новото поколение юристи 35-45 г.).

Приемайки, че нямаш "гръб", "инжекцията" от ранно детство, блъскайки и борейки се сам, към 30-40 г. се предполага, че трябва да имаш нещо, да си се осигурил поне себе си нормално; нещо - професия, имот с ипотека, поне да живееш на квартира самостоятелно, да нямаш проблем с издръжката си, и т.н.

Невена, два, три пъти през годините съм попадал на първа среща, първи досег с човека, жената (тя с мен и аз с нея) да бъда разпъван на кръст, след като първоначално сме си обяснили кой какво преди срещата, не се отива на сляпо. То не са въпроси за имоти, айде колите ясно, изговорени са, вижда се кой какво кара (не карам черен 20 годишен "премиум" от трибуквените Grinning), някакво недоумяване, чуденки. Не става така. Там си, за да прекарваш приятно време с човека и да се опознавате и "консумирате", забавлявате. Другото след това, ако, не е задължително.

Не може без територия - аз по чужди къщи с други хора не ходя, както и по хотели. По хотели, на почивки вече, като сме във връзка.
Или в нас, или в тях, може да е на квартира мацката, няма проблем, но да си е самостоятелна.

Себеуважаващ себе си мъж никога няма да допусне да не е джентълмен, дори с неуважаващи го жени.
В смисъл, ще почерпи, след което ще каже "дотук бяхме", и ще пожелае всичко добро, ако нещо не го устройва.

# 79
Най-отблъскващи са ми снимките на мускулести батки, нашарени отгоре додолу в татуси, плешиви и дебели чичаци, гледащи тъпо и учудено, дебелаци, гордо позиращи след лов на диво прасе и т.н. На такива не бих обърнала грам внимание по презумпция. А ако се стигне до разговор - най-отблъскващо ми е да пише неграмотно или на латиница или да включва епитети от сорта на "котенце". И разговори, насочени само към темата за секс още от третото изречение.

# 80
  • София
Защо да е нормално да е ядосан на света? Да е ядосана на света жена, която живее в арабския свят, това е нормално. На запад мъжете имат цялата свобода. Ако не могат да се справят, не им е виновен светът. Не можеш да очакваш нещо да ти се полага, само защото си ти.

Това, което ти казваш че мъжете на запад нямат право да се чувстват ядосани, защото видиш ли били по-свободни от жените в ислямския свят. Разбирам, гледната ти точка, НО човешките емоции не винаги са правилно насочени.
Когато не са правилно насочени, това не означава че човек не ги изпитва, като правилни. Това много често се наблюдава при жените и не мисля, че трябва да ви го обеснявам. Ако се чувстваш обидена, ако ти кажа ... значи си права. Дали наистина съм имал намерение да те обидя, няма значение за теб в първоначалния момент. Затова му казвам на младеже, че е ОК да е ядосан, гневен и отчаян. Това е фаза, през която трябва да премине и подтискането на негативната емоция, не му е от полза.

# 81
Защо да е нормално да е ядосан на света? Да е ядосана на света жена, която живее в арабския свят, това е нормално. На запад мъжете имат цялата свобода. Ако не могат да се справят, не им е виновен светът. Не можеш да очакваш нещо да ти се полага, само защото си ти.

Това, което ти казваш че мъжете на запад нямат право да се чувстват ядосани, защото видиш ли били по-свободни от жените в ислямския свят. Разбирам, гледната ти точка, НО човешките емоции не винаги са правилно насочени.
Когато не са правилно насочени, това не означава че човек не ги изпитва, като правилни. Това много често се наблюдава при жените и не мисля, че трябва да ви го обеснявам. Ако се чувстваш обидена, ако ти кажа ... значи си права. Дали наистина съм имал намерение да те обидя, няма значение за теб в първоначалния момент. Затова му казвам на младеже, че е ОК да е ядосан, гневен и отчаян. Това е фаза, през която трябва да премине и подтискането на негативната емоция, не му е от полза.

Благодаря ви за подкрепата, наистина оценявам това, но не бих казал гневен на света, просто от гледната точка на намиране на партньор съм се отчаял, това може и да се промени с времето кой знае

Тук просто мненията станаха бом бок, извинявям се на човека който е направил темата че предизвиках орезиляването и

# 82
  • София

Той може да се чувства както си се чувства, въпросът е дали гневът му е правилно насочен. Ако не е, значи няма да издрапа, а ще става все по-гневен и огорчен, докато затъва все повече.

# 83
  • SF
Здравей
Рядко влизаш в месинджъра
нали може на ти
как си
                                                 Добре, а ти?
ми рядко си на линия
какво правиш ти сега
ако е удобно да пишеш де
сега
какво правиш
                                                Отивам до един магазин
Много си хубава
голяма сладурана си
чесно
разходки ли
къде си се запътила
какво ще купуваш
аз сега се глася за душ
подстригвах се
от къде си
аз съм от Бургас
била ли си в Бургас
                                           Била съм
Е жалко че не съм те видял
страхотна си честноооо
омъжена ли си
аз не съм
имаш ли си до теб човек
бавно отговаряш
симпатяга си
лека вечер

И на другия ден пак почти същото... Къде си тръгнала, на къде си се запътила, страхотна си, ела в Бургас, страхотна си, честно, много си сладка.
Много сладко, нали! Simple Smile

# 84
Баси монолога, завиждам му на упоритостта на този. Аз съм до втория третия отговор с една дума и минавам на следващата

# 85
Права сте че жените също имат трудности които мъжете нямат....
Мъжът, за да бъде харесван от жените, трябва много да поработи върху себе си и живота си. Обратното не е задължително.

90% от жените нямат достатъчно голям избор, защото 90% от жените не избират само по един... сещаш се.
Всъщност имат голям избор, просто не им харесва този избор. От друга страна много мъже нямат никакъв избор Wink

# 86
  • София
Есме, и аз съм същия темерут!

# 87
Права сте че жените също имат трудности които мъжете нямат....
Мъжът, за да бъде харесван от жените, трябва много да поработи върху себе си и живота си. Обратното не е задължително.

90% от жените нямат достатъчно голям избор, защото 90% от жените не избират само по един... сещаш се.
Всъщност имат голям избор, просто не им харесва този избор. От друга страна много мъже нямат никакъв избор Wink

Точно това исках и аз да кажа колега, евала за което, разбираемо е че те няма как да видят нашата реалност в това отношение

А жените наистина имат трудности които мъжете нямаме, но спрямо “дейтинг” единствената им трудност е да не попадат на психично болни и/или агресивни, което не е малко, но да се надяваме да може да ги отсяват

# 88
Reagan, количеството свободни мъже не означава, че жената реално има избор. Избор има когато има да речем10 адекватни свободни човека, и ти можеш реално да избереш от тях някого. Когато пред теб стоят двама роми-чалгаджии, двама женени, които търсят любовница, 36-годишен, който живее с мама, 20-годишен, който си търси мамче, 3-ма анаболни фитнес маниака, които в бицепса имат повече мозък, от колкото в главата, и Мехмед-тираджията, който иска да те забули и да седиш вкъщи с 8 деца, докато той кара домати от Италия - това не е избор. Да, мъжете имат същия проблем - свободните жени са също в голямо количество, но адекватните такива, които могат да са реален избор също не са много.

# 89
Reagan, количеството свободни мъже не означава, че жената реално има избор. Избор има когато има да речем10 адекватни свободни човека, и ти можеш реално да избереш от тях някого. Когато пред теб стоят двама роми-чалгаджии, двама женени, които търсят любовница, 36-годишен, който живее с мама, 20-годишен, който си търси мамче, 3-ма анаболни фитнес маниака, които в бицепса имат повече мозък, от колкото в главата, и Мехмед-тираджията, който иска да те забули и да седиш вкъщи с 8 деца, докато той кара домати от Италия - това не е избор. Да, мъжете имат същия проблем - свободните жени са също в голямо количество, но адекватните такива, които могат да са реален избор също не са много.

Извинете, мислех да не коментирам повече , но не се сдържах 😂

Това е вярно донякъде, но е силно преувеличено, ние не падаме от Хималаите за да твърдим такива неща

Има и такива екземпляри които вие споменахте, но има и доста които примерно не са топа на света, работят работа но не за много пари, да кажем 2000 лв които за София са много малко, за Пловдив и Варна са ниско към средно, има външен вид да кажем 6/10 и нормални хобита и социален живот, не яздене на коне или ски или екскурзии в чужбина, къпе се всеки ден ползва дезедорант и парфюм ( не том форд, но поне някакъв нормален), не мога да повярвам че изтъквам такива неща, но може да си кажете ами нечистоплътен кой ще си “хване”

За такъв вид хора, аз съм нещо подобно, е трудно да си намери “срещи” и обвързване, както виждате не описвам някое дъно, както тези които вие споменахте,

Надявам се ме разбирате

Общи условия

Активация на акаунт