Свалки в интернет

• 9 564
  • 203
  •   1
Отговори
# 120
Може и да има,  ако и тя е с подобен график Simple Smile

Точно така ☺

# 121
  • out of space
Търпят бе, стига да изкарваш достатъчно. Не ги слушай тук кво говорят, в реалността са съвсем различни

Твоята реалност. Не ставай глупав.

# 122
  • Out of the Mix
Ani, а кога ще сте заедно?
Вечер, изморени пред ТВ-то, евентуално уикенда да мръднете някъде. Няма лошо. Много хора са принудени да бачкат 12 ч., дори на две работни места, защото ипотеката и заемите чакат, децата.
Изключително уморени ще сте вечерта, прибирате се, вечеря, душ, лягате и захърквате. За секс може да няма много сили. Но какво пък, много не са толкова сексуални и не им е важно, а компанията да не са сами. Ронин поне тренира, и поддържа тестостерон на нормално за годините му ниво. Навярно не е дроб. Кой знае. Simple Smile

Една жена да избере да е с мъж само и единствено заради парите му и бленуваната обезпеченост, в дългосрочен план, сключвайки брак, може да й изиграе много лоша шега. Свидетел съм в момента на такова нещо с близки.

# 123
  • София
От свалката до гледане на ТВ вечер и брак може да минат векове.... Или хич.
Между другото, днес съм подпалила. Аз работя по 12 часа /е, 15 дни/, освен това си движа разни други задачи и винаги намирам свободно време за специални хора.
А мъжете - все заети, бре!!

# 124
  • Out of the Mix
Може.
Е, имаш някакъв баланс, 15 дни фрий, или неангажирана на пълна пара, подпалила, не е малко.
Зависи от работата. Много дейности са автоматизирани и дори да си на 8-9 ч. работен ден, за 2-3 като си свършиш задачите, после нищо, че се водиш на работа 5 ч. "клатиш краци", можеш да направиш 1 ч. тенис, кеф ти среща, кеф ти разходка.
Всичко е приоритизиране, както казваш и менаджиране на времето. Simple Smile

# 125
От свалката до гледане на ТВ вечер и брак може да минат векове.... Или хич.
Между другото, днес съм подпалила. Аз работя по 12 часа /е, 15 дни/, освен това си движа разни други задачи и винаги намирам свободно време за специални хора.
А мъжете - все заети, бре!!
Права си.
Трябва по-добре да си управлявам времето и да си оправя приоритетите.
В мен си е проблема.
 За мен е трудно.  Аз съм доста праволинеен.
Което пак си е мой проблем.

# 126
  • София
Ти лично имаш други неща да оправяш, ама ти си знаеш.

# 127
  • Washington,USA

Чакай на свалки в нета. Хаха. Всеки втори мъж.

# 128

Чакай на свалки в нета. Хаха. Всеки втори мъж.
Че какво й е на свалката на човека? Отвсякъде му личи, че е ценител и добре познава въпросната материя.

# 129
Тва не е свалка бе, тва са коментари с други кочове под някоя снимка на някоя надарена мома в групи за такава цел
Правете малко разлика, някой да тръгне така да пише на мацката или си прави таш***к, или е хептен зян

# 130
Тва не е свалка бе, тва са коментари с други кочове под някоя снимка на някоя надарена мома в групи за такава цел
Правете малко разлика, някой да тръгне така да пише на мацката или си прави таш***к, или е хептен зян
Моя грешка, помислих че се отнася за деколтето на Bundyrose Innocent

# 131
Скрит текст:
Гери, по-непринудено го карай и без предрасъдъци, и ще видиш колко е добре. Ще се изненадаш, че дори и тук е пълно с всякакви. Болшинството може и да са във връзки, с деца, семейни и т.н., но в диапазона 25-55 има много готини хора, вкл. и мъже. Да, по-сме малко. На мен лично ми е приятно, затова влизам. Дали ще се запозная с някой, или не, няма значение. Simple Smile

От доста години съм и в друг форум, обратното - мъже е болшинството, но има и жени. Еми, с 1,2 съм излизал през годините.

Форумите ги виждам в момента, като място за взаимопомощ, събиране на инфо и нещо като дневник, тефтер с интересно, полезно инфо. А вече измежду тези неща, ако се надушат двама и им е готино, защо пък не и нещо повече.
Аз нямам предвид форуми, а въпросното приложение и конкретна ситуация какво съм видяла, че пишат някакви хора на измислен профил. Например, как предлагат пари за някакви услуги при очевидно фейк снимки и то без лице, връзват се на някакви измишльотини, пишат глупости, нервят се и тн. Това не говори за непринуденост, а други неща. Иначе аз нямам предразсъдъци, просто не виждам смисъл в определени неща. Но това е просто лично мнение.

# 132
  • Paris, France
ААа не ме разбра. Работя до 18.00. После на фитнес. После къпане ядене. Малко по апартамента до дооправя нещо. 2 Седмично се виждам с приятели  ииииии такаааа
Преди работих по 12 часа, сега съм чиновник Simple Smile
Не мисля че ще има жена която ще ме търпи Simple Smile с такъв график.

Че повечето мъже и жени сме с подобен или още по-натоварен график и без да ходим (редовно) на фитнес. Фитнесът е в твоя полза.

Харизматичните и желани ергени обикновено не влагат много във връзка с жена и не бързат да се обвързват. Същото с момите.

# 133
И аз тъкмо това щях да пиша - повечето хора работят баш така от 8-9ч до 17-18ч с някакви вариации на 8те часа. Има и на смени, има и с нощни и пр. Ама все са си 8ч в добрия случай. Много работят и по повече от 8 плюс имат семейства, деца, възрастни роднини и тн. Пък тоя се оплаква, че ходел на фитнес и после кво? Прибира се, няма деца, няма да готви, и бла бла. То и няма кой да изцапа толкоз, че да чисти.

# 134
Такъв мъж дето не цапа... за какво ти е?
Аде у лево.

Общи условия

Активация на акаунт