Инвитро Център към МК "Доверие"

• 59 673
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,

Някой със ЗЕТ при доктор Станулов бил ли е на естествен цикъл ?

# 106
Здравейте,

Да аз бях на естествен цикъл със Зет и забременях от първият опит при д-р Станулов.

# 107
А имали ли сте предишни трансфери на други места ?
Здравейте,

Да аз бях на естествен цикъл със Зет и забременях от първият опит при д-р Станулов.

# 108
Моят също,3тият ми,единствен успешен трансфер, беше на естествен цикъл.Очакваме човечето съвсем скоро.

# 109
Момичета, кога ви се обадиха след пункцията, за да ви кажат какво е станало с оплождането. Моята беше вчера сутринта и още чакам заветното обаждане.

# 110
Благодаря много за изчерпателната информация.Ще споделя отзиви следващата седмица, като мине хистероскопията, и аз ако мога да бъда полезна на някой,на който му предстои.

Beautiful girl може ли да споделиш как е минала процедурата? Simple Smile

# 111
Момичета, кога ви се обадиха след пункцията, за да ви кажат какво е станало с оплождането. Моята беше вчера сутринта и още чакам заветното обаждане.
На мен ми се обадиха на следващия ден след пункцията, на 3-ти ден и на 5-ти ден сутринта ме извикаха за трансфер. Звънят по различно време на деня да знаете.

# 112
Мерси, Гали, чак в 15:30 ми се обадиха. Още малко и щях аз да им звъня аз, защото си мислех че преди обяд се свързват.

# 113
Здравейте! Тези от вас, които са имали вече пункция в Доверие, може ли да споделите какви са резултатите ви след нея - брой Я, оплодени и достигнали до 5 ден ?

# 114
Здравейте,  моята пункция в Доверие мина. Това ми е 4та пункция и 3та при доктор Станулов. На 33 години съм с много намален яйчников резерв -0.57. Смея да кажа че това ми беше най-успешната пункция - имах 8 извадени яйцеклетки,  5 годни и петте оплодени, 4 качествени и годни ембриона. Само за сравнение първата ми пункция при доктора преди 3 години - 4 яйцеклетки , 1 перфектен ембрион и 3 ембриона с лошо качество. От единия перфектен си имам бебе.

Здравейте! Тези от вас, които са имали вече пункция в Доверие, може ли да споделите какви са резултатите ви след нея - брой Я, оплодени и достигнали до 5 ден ?

# 115
Здравейте,

На 7ми ден след трансфер имам следните резултати - чхг 113, прогестерон 19.90. Според вас нисък ли е прогестерона?

# 116
  • София
Здравейте,

На 7ми ден след трансфер имам следните резултати - чхг 113, прогестерон 19.90. Според вас нисък ли е прогестерона?
Много добър резултат. Пожелавам пухкав финал ☺️

Прогестеронът в каква мерна единица е, че така не можем да ти кажем?

# 117
Упс, да пропуснала съм, 19.90 ng/ml. Последните 2 дни съм на прогестан декс 25, който ми е останал- два пъти на ден, докато си получа пролутекса. Уж са еднакви, но не знам дали това дава отражение.

# 118
  • София
20 ng/ml си е добър прогестерон. Няма поводи за притеснение. Някои жени си пускат пак седмица - десет дни след смяна на прогестерона, но докторът едва ли ще ти иска. На твое място не бих пускала преди първия преглед, освен разбира се ако той не каже.

# 119
Момичета, голям съм заплес...вчера подадох документи за фонда към Доверие, и избщо не се сетих да питам на регистратурата момичето дали дължа нещо за подготовката от тяхна страна на документите...Плаща ли се нещо или ? Съжалявам ако ми е глупав въпроса, ама мернах в някакъв чат някаква цена от 60 лв за подготвяне не документи и се замислих..

Общи условия

Активация на акаунт