Инвитро Център към МК "Доверие"

• 59 682
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Аз ги питах като отидох да подавам и тя каза, че нищо не дължим.

# 121
  • София
И аз подадох в началото на месеца и не съм плащала. По принцип в инвитро болниците и да изпуснете плащане няма проблем, ще си ви виси на сметка все пак сте редовен пациент, по-добре е обаче да си следите, за да не се изненадате изведнъж.

# 122
Момичета, на някоя от вас случвало ли й се е да не й се обадят на следващия ден след пункцията, за да й кажат дали има оплождане или не? Вчера ми беше пункцията и все още нямам обаждане, а от регистратурата ми казаха да чакам ......

# 123
Момичета, на някоя от вас случвало ли й се е да не й се обадят на следващия ден след пункцията, за да й кажат дали има оплождане или не? Вчера ми беше пункцията и все още нямам обаждане, а от регистратурата ми казаха да чакам ......

Ох съжалявам. На мен ми звъннаха към 15:30 и много се бях напрегнала. Представям си на теб какво ти е. Дано имаш информация скоро!

# 124
  • София
Аз също подадох документи за ЦАР през Доверие този понеделник - изрично попитах и ми казаха, че нищо не дължим. Имам обаче следния въпрос - вие как си научавате входящия нмер? На ЦАР ли звъним и на кой номер? Днес се опитах да се чуя с тях, но без успех...май работеха само следобед по спомен?

# 125
  • София
На мен от ЦАР ми отговарят по имейл, казаха, че не знаят иначе кой се обажда и не могат да дадат информация:
cfar@mh.government.bg

За входящ номер ми звъняха преди от клиниката, този път обаче аз си занесох, така че направо ми дадоха. Изчакай малко, подадени преди два дни може още въобще да не са във фонда. Другата седмица ги търси, така или иначе заседанието този месец мина, заети са сега, подготвят заповедите за изпращане.
Ти ще си за заседанието ноември, имаш време.

Hummingbird, надявам се, че са ти се обадили. Не ми се е случвало да ме забравят, но и винаги следобед/привечер са ми се обаждали. Надявам се и при теб така да е станало.

# 126
Снощи писах на Станулов и той каза, че ще провери при ембриолозите.  Тази сутрин ми се обадиха и казаха, че вчера не са успели да се свържат с мен.....телефонът се сещате, че постоянно беше в мен, явно са ме забравили и те са хора все пак, но не съм спала заради това. Сега се моля да стигнем до трансфер ☺️

# 127
Здравейте,

На 7ми ден след трансфер имам следните резултати - чхг 113, прогестерон 19.90. Според вас нисък ли е прогестерона?
Dabby, честито и до щастлив финал 🤗

# 128
Здравейте,
Може ли някой да сподели колко струва първичният преглед при доктор Станулов и каква е горе долу цената на инвитро процедурата, понеже на сайта на МК “Доверие” липсва тази информация?
Благодаря предварително!

# 129
Здравейте, и аз съм пациентка на д-р Станулов, в момента съм в стимулация, би ли било възможно и аз да се включа във вайбър групата?

# 130
На мен ми излезе 7000 лв. с ИКСИ оплождане с ПИКСИ селекция.

Здравейте,
Може ли някой да сподели колко струва първичният преглед при доктор Станулов и каква е горе долу цената на инвитро процедурата, понеже на сайта на МК “Доверие” липсва тази информация?
Благодаря предварително!

# 131
Здравейте, цената на процедурата зависи от много неща. Например лекарствата, миналата година бях в друга клиника, която източи цялата сума за лекарствата и аз си доплатих още 2300 лв за лекарства. Тоест фонда плюс това което платих беше около 4500 лв. И после като се поразчетох по форумите, просто тази клиника гледа да източи възможно най-много от хората.за това и се махнах от там.  Както и да е според мен д-р Станулов не процедира точно така и не те кара да правиш излишни изследвания.
Строго индивидуална е цената спрямо нещата, които трябва да се направят в процеса на процедурата. Успех

# 132
Здравейте! Някой запознат ли е, дали от Доверие издават болнични (мисля, че след пункция се полага ден и след трансфер също)?

# 133
Здравейте! Да, могат да Ви издадат болничен след пункция и след трансфер - до 14 дни.

Здравейте! Някой запознат ли е, дали от Доверие издават болнични (мисля, че след пункция се полага ден и след трансфер също)?

# 134
160лв ми излезе първичният преглед..

Здравейте,
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт