Инвитро Център към МК "Доверие"

• 59 794
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Е ако си имала стимулация преди би трябвало да знаеш кое как се съхранява и как стават нещата. Повече конкретика може да получиш от доктора. Ние няма как да знаем какво точно ще ти изпише.

# 151
Това с хладилната чанта и мен ме вълнува като информация, би трябвало някаква малка да свърши работа за медикаментите до следващия преглед?
А също така да попитам, ако първи ден на цикъла се падне в петък, в събота ли ви викаха на преглед или чак в понеделник?
Аз миналият месец бях така, викна ме в неделя. Но не съм сигурна, че работи всяка неделя Simple Smile

# 152
Само цитотрейд е нужно да се държи в хладилник, но той се включва на малко по-късен етап. Гонал/ мериоферт не е нужно да са в хладилник, просто на температура под 25 градуса. В момента времето е хладно и ако не пътувате на дълго разстояние не мисля, че ще има проблем с лекарствата.

# 153
Ако става въпрос за 3-4 часа преспокойно може да сложите 2-3 предварително замразени пълнителя за хладилна чанта в обикновен плик и така да ги транспортирате. Ще ви заема по-малко място и ще ги държи на хладно.

# 154
Ако става въпрос за 3-4 часа преспокойно може да сложите 2-3 предварително замразени пълнителя за хладилна чанта в обикновен плик и така да ги транспортирате. Ще ви заема по-малко място и ще ги държи на хладно.

На някои от медикаментите пишеше да не се съхраняват непосредствено до такива пълнители за хладилна чанта.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 10:00 от ВаНиЛа

# 155
Само Мериоферт може да не се съхранява в хладилник. Всички останали трябва да са в хладилник. Също така тези охладителни чанти могат да навредят ако имат торбичка с лед, защото могат да замразят лекарството и то да изгубу свойствата си, понеже молекулите се денатурализират.

# 156
  • София
И аз ги държа в хладилник всички без Мериоферт. Вадя ги 15 минути преди поставяне. Охладителите ги държа в чантата, докато не сложа лекарствата. След това чантата си задържа температура, но аз и не пътувам дълго.

# 157
Здравейте, искам да благодаря на д-р Станулов и екипа. Те са виновните за нашето дългоочаквано щастие което се появи преди три дни. Имаме си едно прекрасно момиченце, което се появи след 3години и половина опити и две инвитро процедури. От първият ЗЕТ трансфер на второто инвитро при д-р Станулов (първото е в друга клиника и лекар).
 Имаме още едно замразено ембрионче и живот и здраве след някой друга година ще си го приберем и него. Отново огромно БЛАГОДАРЯ!!!

# 158
Честита рожба! Gift Heart Flowers Four Leaf Clover

За пренасянето на лекарства аз ползвах една малка термочанта, от тези за пренасяне на храна, и вътре слагах охладител, но увит в някаква кърпа.

# 159
Авокадо, честито ! Вие с какъв фактор бяхте? И цялата процедура ли направихте в Доверие, или местите ембриони от друга болница? Извинявай, че разпитвам, просто ми е интересно в новата болница как е ембриологията и тн.

# 160
Авокадо, честито ! Вие с какъв фактор бяхте? И цялата процедура ли направихте в Доверие, или местите ембриони от друга болница? Извинявай, че разпитвам, просто ми е интересно в новата болница как е ембриологията и тн.
С неизяснен фактор сме, макар че спермограмата на мъжа ми не е перфектна но имаше нещо което трябва да е по-малко за да кандидатстваме с нея. Процедурата беше докато доктора работеше в Афродита януари тази година, а останалият ембрион ще го преместим в Доверие като дойде време за трансфер.

# 161
  • София
Докторът е там от септември, не е възможно физически някой да е стигнал до раждане за толкова кратко време, но е пълно вече с бременни момичета с ембриони от Доверие. Чакаме ги след няколко месеца и те да се похвалят. Blue Heart Относно ембриолозите, той си се премести с ембриолози, с които и досега е работил. Така че само ползи може да има, първо Доверие е болница, с всички преимущества от това, второ предлагат повече техники, които повишават шансовете ни.

Авокадо, честито! Да ви е жива и здрава и да расте щастлива!

# 162
Ох да, тя е родила, съжалявам за глупавия въпрос, много бързо го написах и не съм го прочела хубаво! Много се радвам, искрено!

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 16:24 от kattes

# 163
Niya, с кои ембриолози се премести?!
Дойчев си е в Афродита! А там той беше единственият ембриолог. Останалите момичета бяха биоложки. Тях ли визираш?

# 164
Niya, с кои ембриолози се премести?!
Дойчев си е в Афродита! А там той беше единственият ембриолог. Останалите момичета бяха биоложки. Тях ли визираш?
Момичетата са ембриолози, не са биолози, относно Дойчев, ако е бил толкова добър доста двойки щяха да имат успех, нямаше доста от тях да търсят места на които се прилагат в пъти повече техники и имат по големи шансове за успех , името не прави успеха

Общи условия

Активация на акаунт