Инвитро Център към МК "Доверие"

• 55 728
  • 753
  •   2
Отговори
# 75
  • София

Някой може ли да ми разчете това изследване? Трябва ли да се притеснявам за бъдещо забременяване?

# 76
  • На изток от Ада
Има тема за тромбофилия

# 77
  • София
То си пише кои факотори са с мутации, нямате високорискови, но пък когато са няколко са с натрупване. Доктор Станулов изписва първоначална терапия след трансфер, но си е добре да си минете консултация със специалист, който да ви следи до края на бременността.

# 78
  • София
Има тема за тромбофилия
Тромбофилия нямам. Пуснах изследване вече само тези две мутации имам.

# 79

Някой може ли да ми разчете това изследване? Трябва ли да се притеснявам за бъдещо забременяване?
Аз съм с тези мутации не са високорискови, но съм на терапия с Фраксипарин 0,4 и аспирин. Д-р Станулов ми изписа фраксипарина, бях и на консултация с хематолог. Пуснаха ми изследвания, всичко беше наред, но не ми спряха терапията. Хубаво е ако забременеете веднага да ви проследят кръвотока, след което консултация с хематолог и тогава да се реши дали да продължите с Фраксипарина.

# 80
Редактирано: Вие всъщност сте си пуснали разширен пакет. На база на тези резултати препоръчвам да се свържете с хематолог (може и онлайн консултация първоначално), който преценява дали да бъде назначена терапия по време на бременност. Ако се назначи, тя се започва веднага от + тест, така че е добре да знаете предварително. Вижте в темата за тромбофилия. И да, имате тромбофилия, но не се тревожете. По-вероятно е да не се налага ежедневна терапия. Почти сигурно ще назначат прием на метилирани форми на витамин B9 и B12 заради мутацията MTHFR

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 14:23 от Avi_

# 81
Qwerty98, моят първичен преглед продължи не повече от 20-25мин(погледнах кога влязох и излязох). От твоя коментар очаквах по-задълбочен преглед като за първичен. Явно си го предразположила да ти обърне повече внимание.
За прегледа чаках 45мин, което е доста прилично.

# 82
  • На изток от Ада
ellarose, не че имаш тромбофилия просто там момичетата пускат изследвания

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 11:00 от nasito8988

# 83
Здравейте! Аз също звънях в четвъртък да запазя час за първичен преглед и се учудих, че ми предложиха за всички дни свободни слотове.

Тъй като за първи път ще го посещаваме, от това, което бях чела, съм останала с впечатление, че е доста натоварен.

На някоя от вас мъжът ѝ правил ли си е СГ в Доверие? ММ има една от Щерев, но решихме да направим още една в Доверие преди часа с доктора.

Скрит текст:
Това за първичен преглед ли??? Вчера си запазих час за 28 октомври, първия свободен.
Здравейте момичета! И аз запазих час за доктора, като се изненадах колко свободни часове има - предложиха ми от днес за днес час и ме хванаха неподготвена Sweat Smile Предполагам просто доста се чака, защото часовете са през 20 минути и има много.
Въпросът ми е - ако му нося диск с цветна снимка, освен заключението на болницата в която е направена снимката, той ще приеме ли да погледне и диска? Ние се оказахме с тубарен фактор и необходимост от лапаро на едната тръба и ми е важно и неговото мнение как да процедираме..
Явно е станало объркване...нещо не сме се разбрали...ще видим понеделник ако трябва ще си запазя и друг час за по-нататък...съжалявам момичета! Аз Тея дни съм на автопилот нещо и може и нещо аз да не съм се изразила правилно ..

Най-вероятно е станало объркване, защото първичните прегледи са повече от 20мин.
Явно затова се чака сега в Доверие по 2 часа…

# 84
Здравейте! Моя мъж прави там разширена спермограма преди няколко месеца (д-р Станулов все още преглеждаше в Афродита)
Пусна я рано сутринта, до края на деня излезе и му се обадиха за разяснение на резултата и насочване към прием на добавка
Здравейте! Аз също звънях в четвъртък да запазя час за първичен преглед и се учудих, че ми предложиха за всички дни свободни слотове.

Тъй като за първи път ще го посещаваме, от това, което бях чела, съм останала с впечатление, че е доста натоварен.

На някоя от вас мъжът ѝ правил ли си е СГ в Доверие? ММ има една от Щерев, но решихме да направим още една в Доверие преди часа с доктора.

Скрит текст:
Това за първичен преглед ли??? Вчера си запазих час за 28 октомври, първия свободен.
Здравейте момичета! И аз запазих час за доктора, като се изненадах колко свободни часове има - предложиха ми от днес за днес час и ме хванаха неподготвена Sweat Smile Предполагам просто доста се чака, защото часовете са през 20 минути и има много.
Въпросът ми е - ако му нося диск с цветна снимка, освен заключението на болницата в която е направена снимката, той ще приеме ли да погледне и диска? Ние се оказахме с тубарен фактор и необходимост от лапаро на едната тръба и ми е важно и неговото мнение как да процедираме..
Явно е станало объркване...нещо не сме се разбрали...ще видим понеделник ако трябва ще си запазя и друг час за по-нататък...съжалявам момичета! Аз Тея дни съм на автопилот нещо и може и нещо аз да не съм се изразила правилно ..

Най-вероятно е станало объркване, защото първичните прегледи са повече от 20мин.
Явно затова се чака сега в Доверие по 2 часа…

# 85
Здравейте! Искам да попитам д-р Генов, към който д-р Станулов препраща за цветна снимка, дали е д-р Методий Генов, който сега излиза в Супердок, че работи в Кръгът на здравето? Някой дали скоро си е запазвал час при него? Директно му звъните, обаждате се на рецепция или използване онлайн платформата?

# 86
Здравейте! Искам да попитам д-р Генов, към който д-р Станулов препраща за цветна снимка, дали е д-р Методий Генов, който сега излиза в Супердок, че работи в Кръгът на здравето? Някой дали скоро си е запазвал час при него? Директно му звъните, обаждате се на рецепция или използване онлайн платформата?
Да, същият е. Аз си правих ЦС преди 3 години и му звъннах директно ( Станулов ми даде номера му). Тогава правихме ЦС в Света София.
Нямам представа дали правят цветни снимки в този мед център Кръгът на здравето.
Ако искате мога да ви дам номера му на лично, за да се разберете.

# 87
Да, същият е. Аз си правих ЦС преди 3 години и му звъннах директно ( Станулов ми даде номера му). Тогава правихме ЦС в Света София.
Нямам представа дали правят цветни снимки в този мед център Кръгът на здравето.
Ако искате мога да ви дам номера му на лично, за да се разберете.

Благодаря за бързия отговор! Имам телефонния му номер. Исках да се ориентирам дали е той и сега къде се намира, преди да се обадя.

# 88
Момичета, само аз ли чакам всеки път над 2 часа за преглед със записан час? И за трансфер даже над 2 часа....

# 89
  • София
Няма добър репродуктивен лекар, за когото да няма изчакване, защото са с други пациенти. И не, не се чака всеки път по толкова. Разбира се, винаги може да смените, пълно е с лекари, пред чиито врати няма и един пациент. Въпрос на избор.

Не знам какво общо има това дали часът е записан или не, освен, че не сте спешен случай и не сте с предимство.

Успех!

Общи условия

Активация на акаунт