Инвитро Център към МК "Доверие"

• 55 677
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Къде може да се види ценоразписа на IVF- процедурите в "Доверие"?!

# 61
Здравейте,
За първи път ще ходя при д-р Станулов. За тези, които скоро са имали прегледи при него в Доверие, горе-долу по колко време сте чакали за часа си? Искам да се подготвя психически и да имам ориентир колко време ще липсвам от работа. Simple Smile

# 62
Отделете си 2 часа за изчакване , а пък дано се паднете в по-спокоен ден.

Здравейте,
За първи път ще ходя при д-р Станулов. За тези, които скоро са имали прегледи при него в Доверие, горе-долу по колко време сте чакали за часа си? Искам да се подготвя психически и да имам ориентир колко време ще липсвам от работа. Simple Smile

# 63
  • София
Много зависи колко пункции има за деня и колко извънредни пациентки, на всички ни се налага да ходим и без час. Подгответе се за повече, а може и да няма много.

# 64
Здравейте момичета! И аз запазих час за доктора, като се изненадах колко свободни часове има - предложиха ми от днес за днес час и ме хванаха неподготвена Sweat Smile Предполагам просто доста се чака, защото часовете са през 20 минути и има много.
Въпросът ми е - ако му нося диск с цветна снимка, освен заключението на болницата в която е направена снимката, той ще приеме ли да погледне и диска? Ние се оказахме с тубарен фактор и необходимост от лапаро на едната тръба и ми е важно и неговото мнение как да процедираме..

# 65
  • Ст Загора
Кат , ще ги погледне всички изследвания.

# 66
Kattes, утре съм при него. Аз това се чудех с диска.. но ще си я разпечатам след малко снимката, за да не го мисля ще има ли как да я отвори или не.

# 67
  • София
Тези на регистратурата още се объркват за разликата между първичен и настоящ нациент, после защо става струпване на хора. 😁 Имаш късмет.

Носи си всичко, което имаш, но по принцип той не прави лапаро и може би трябва да направиш консултация и с опериращ лекар. Добре си се ориентирала да имаш репродуктивен лекар и да изготвите план за действие. Много по-спокойно е като човек намери своя лекар. ❤️

# 68
Благодаря за отговора! А той дали препоръчва опериращ лекар или ние трябва да се насочим сами нанякъде? Аз съм от Пловдив и самото лапаро мога и тук да го направя, ако той потвърди необходимостта от такова, но не знам дали е удачно и изобщо той как процедира..извинявайте за спама, малко съм разпиляна тези дни ..

# 69
  • Ст Загора
Kat, препоръчва опериращ док

# 70
  • София
Ако го питате, ще препоръча, но няма проблем после да си направите някъде другаде, ако решите, че не искате при такъв, за когото сте говорили.

# 71
Здравейте! Някоя дама с минала вече пункция може ли да сподели броя на ембриони на 5 ден. Интересува ме работата на ембриолозите за мъжки фактор. Благодаря

Няма как да придобиете представа от подобен коментар. От мъжки фактор до мъжки фактор има разлика. Както и качеството на яйцеклетките е важно, след това идват ембриолозите.

# 72
Това за първичен преглед ли??? Вчера си запазих час за 28 октомври, първия свободен.
Здравейте момичета! И аз запазих час за доктора, като се изненадах колко свободни часове има - предложиха ми от днес за днес час и ме хванаха неподготвена Sweat Smile Предполагам просто доста се чака, защото часовете са през 20 минути и има много.
Въпросът ми е - ако му нося диск с цветна снимка, освен заключението на болницата в която е направена снимката, той ще приеме ли да погледне и диска? Ние се оказахме с тубарен фактор и необходимост от лапаро на едната тръба и ми е важно и неговото мнение как да процедираме..

# 73
Това за първичен преглед ли??? Вчера си запазих час за 28 октомври, първия свободен.
Явно е станало объркване...нещо не сме се разбрали...ще видим понеделник ако трябва ще си запазя и друг час за по-нататък...съжалявам момичета! Аз Тея дни съм на автопилот нещо и може и нещо аз да не съм се изразила правилно ..

# 74
Явно е станало объркване...нещо не сме се разбрали...ще видим понеделник ако трябва ще си запазя и друг час за по-нататък...съжалявам момичета! Аз Тея дни съм на автопилот нещо и може и нещо аз да не съм се изразила правилно ..

Най-вероятно е станало объркване, защото първичните прегледи са повече от 20мин.
Явно затова се чака сега в Доверие по 2 часа…

Общи условия

Активация на акаунт