Инвитро Център към МК "Доверие"

• 55 653
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Едва ли някой тук е правил при нея, все пак докторът е отскоро там. Според ценоразписът им е 610 лв офис без упойка, но ми се струва евтино това, така че по-добре им се обади. Аз правих преди две години в държавна болница и беше 1000 лв с упойка.

Колко ще боли зависи колко и какво ще се открие и ще режат ли. Не бих се подложила на рязане без упойка. В съседната тема за д-р Калчев пишат и за припаднали дори. При който е нямало нищо, естествено не боли и е доволен, но не се знае какво ще излезе.

# 46
Благодаря много за изчерпателната информация.Ще споделя отзиви следващата седмица, като мине хистероскопията, и аз ако мога да бъда полезна на някой,на който му предстои.

# 47
Здравейте! Някоя дама с минала вече пункция може ли да сподели броя на ембриони на 5 ден. Интересува ме работата на ембриолозите за мъжки фактор. Благодаря

# 48
Тази процедура се покрива по Здравна каса и също така ако имате Допълнително здравно застраховане. Не мисля, че без упойка изобщо е вариант.
Благодаря много за изчерпателната информация.Ще споделя отзиви следващата седмица, като мине хистероскопията, и аз ако мога да бъда полезна на някой,на който му предстои.

# 49
Здравейте! Вчера звънях на телефона на регистратура, но не ми вдигнаха, явно са почивали. А днес телефонът им е изключен. Някой знае ли нещо по въпроса, дали докторът е в отпуск и затова така?

# 50
Здравейте! Вчера звънях на телефона на регистратура, но не ми вдигнаха, явно са почивали. А днес телефонът им е изключен. Някой знае ли нещо по въпроса, дали докторът е в отпуск и затова така?

Работят си, но нещо явно с телефона има. И при мен излиза изключен. Този номер също е на регистратурата от 3тия етаж, там ще ти вдигнат: 024036414

# 51
  • София
Аджеба в 21 век ми е чудно защо нямат ел. система, в която да се проверяват резултати от изследвания. Звънях никой не вдига на регистратурата на 3 етаж или на място да ходя ми казаха. Пълно безобразие!!! Изследвах цитонамазка предишния четвъртък.

# 52
Аджеба в 21 век ми е чудно защо нямат ел. система, в която да се проверяват резултати от изследвания. Звънях никой не вдига на регистратурата на 3 етаж или на място да ходя ми казаха. Пълно безобразие!!! Изследвах цитонамазка предишния четвъртък.
Много странно, на мене ми дадоха парола и потребителско име, с които да си проверя резултатите.

# 53
Можете да си свалите приложението еЗдраве. Там можете да си следите всички резултати. Качват се веднага щом са готови.

# 54
  • София
До колко време отговаря д-р Станулов във Вайбър, понеже имам готови резултати за тромбофилия, уреаплазма и мукоплазма?

# 55
  • София
Отговаря на същия ден, но е много зает, така че понякога е към 22 часа, зависи колко пациентки е имал през деня. Не ми се е случавало да не ми отговори.

# 56
От регистратура се взема име и парола за проверка на резултати. Не съм сигурна дали цитонамазките конкретно ги качват, в Токуда например са само на хартия и лично вземане..

# 57
Здравейте, занете ли кой отговаря на телефона за запазване на часове в ин витро центъра? Искам да запазя час при доктро Станулов по възможност без да се налага да разговарям с доктор Бангеева или д-р Ферадова.

# 58
VikiPa, аз като звънях беше рецепционистка.

# 59
  • София
Здравейте, занете ли кой отговаря на телефона за запазване на часове в ин витро центъра? Искам да запазя час при доктро Станулов по възможност без да се налага да разговарям с доктор Бангеева или д-р Ферадова.
0882112752 - това е телефонът на регистратурата. Няма да вдигне лекар или ембриолог.

Общи условия

Активация на акаунт