Инвитро Център към МК "Доверие"

• 55 720
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
Цената за първичен преглед + ехограф мисля, че е 160лв. Поне така ми се беше мернало на ценоразпис там, но за по-сигурно нека сподели и някой, който вече е бил на първичен.
Инсеминацията е 500 лв съпружеската, а ако е с донор е 1200 лв.

# 31
Трябва да отидете лично в Доверие и в Надежда за да подадете необходимите декларации за преместване. По телефон само няма как да стане. Звъннете на регистратурата на инвитро центъра за да ви кажат дали е необходимо само вие или и партньор да подпишете. Може би ви е дал номер на някой от ембриолозите, но на рецепция няма как не ви вдигнат. 14 календарни дни по принцип е срока след попълване на молбите за местене, така че имате време.

Здравейте, дами! Имам замразени ембриони в Надежда, които искам да прехвърля в Доверие и да се преместя при д-р Станулов. Минала съм първичен преглед при него в Афродита. Свързах се с доктора и той ми даде телефон, на който да се свържа, за да организират транспорт. Но вече втори ден не ми вдигат. Искам да разбера колко време отнема местенето, тъй като мога да започна прегледи около средата на октомври заради естеството на работата ми и искам да преценя кога е удачно да попълня документите.

# 32
Възможно най скоро започнете процедурата по преместване, отнема доста време.
Попълва се декларация за местене там където са в момента, а след това и в Доверие и се заплаща транспорта -200 лв и съхранение за какъвто период прецените. Това са номерата на ембриологията. Звъннете направо на тях.
FN:Ембриолог Доверие
TEL;0885819477
FN:Ембриолог Доверие 2
TEL;+359882112719

Здравейте, дами! Имам замразени ембриони в Надежда, които искам да прехвърля в Доверие и да се преместя при д-р Станулов. Минала съм първичен преглед при него в Афродита. Свързах се с доктора и той ми даде телефон, на който да се свържа, за да организират транспорт. Но вече втори ден не ми вдигат. Искам да разбера колко време отнема местенето, тъй като мога да започна прегледи около средата на октомври заради естеството на работата ми и искам да преценя кога е удачно да попълня документите.

# 33
Много ви благодаря, Dabby и *Klara!

# 34
Както обещах давам отзиви за прегледа на др.Станулов в МЦ ДОВЕРИЕ,всичко мина добре чакахме повече от необходимото часът ни беше за12:40 влязохме в 14:30-15:00,но докторът се извини за това неудобство😊Мил и любезен каза си ми ти си за инвитро правим ти едно и си тръгваш 😃!изпрати ме при др.Димов в СИЛВИБЕД за хистероскопия въпросът ми някой правил ли е там това нещо да даде отзиви и знаете ли дали може да мине пи НЗОК,защото четох ме поема тази процедура!
Лека вечер за сега!😊

# 35
Здравейте, докторът при прегледа ли установи полип или какво наложи хистероскопия?
Мисля, че тази процедура се покрива по Здравна каса. Свържете се с личния си лекар.

Както обещах давам отзиви за прегледа на др.Станулов в МЦ ДОВЕРИЕ,всичко мина добре чакахме повече от необходимото часът ни беше за12:40 влязохме в 14:30-15:00,но докторът се извини за това неудобство😊Мил и любезен каза си ми ти си за инвитро правим ти едно и си тръгваш 😃!изпрати ме при др.Димов в СИЛВИБЕД за хистероскопия въпросът ми някой правил ли е там това нещо да даде отзиви и знаете ли дали може да мине пи НЗОК,защото четох ме поема тази процедура!
Лека вечер за сега!😊

# 36
Момичета,
Ще бъде ли проблем преглед, ако съм в 3-4 ден на цикъла, че нещо не съм изчислила точно кога да запазя час, я вече изместих един записан час не ми се иска пак да звъня и променям

# 37
  • София
Момичета,
Ще бъде ли проблем преглед, ако съм в 3-4 ден на цикъла, че нещо не съм изчислила точно кога да запазя час, я вече изместих един записан час не ми се иска пак да звъня и променям
Първичен ли? Не е проблем, много от прегледите са ни точно в първите дни на менструацията, ако това е притеснението. Свикал е докторът.

# 38
Niya-, да, първичен преглед. Благодаря

Момичета,
Първичен ли? Не е проблем, много от прегледите са ни точно в първите дни на менструацията, ако това е притеснението. Свикал е докторът.

# 39
Лека вечер за сега!😊

Правих там през м. юни при д-р Вецев / Димов е собственикът на МЦ/.
750 лв. се заплаща. Отделно предварително изследвания. Дали допълнително взимат пари и от НЗОК - не съм проверявала в медицинското си досие в НЗОК.

Исках да се направи в болница Шейново. Категорично отказаха да се направи в болницата, където работи. Идеята им е да минава през частен медицински център. Въпреки че в самата болница, където работи Вецев се извършват хистероскопии.
Правят ги само в неделя. И след 10-14 дни хистология. Анестезиолог поставя абокат и докато го прави разпитва за алерии и т.н.
Няма консултации с кардиолог и прочие, въпреки че в епикризата, която ще ви дадат  пише, че такива са праени.
На мен ми посиниха ръката, та няколко дена бях с фраксипарин, защото имах цяла буца съсирена кръв около вената. При поставяне на обоката имаше проблем, беше "забил" в стената на вената, трябваше да го размърдат, дори два пъти, защото упойката не можеше да се влее. Тогава явно при постамвянето са травмирали стената на вената.

С лекарят не се разговаря по телефон. Само му се звъни, той връща обаждане набързо, за да ви каже че ще ви изпрати съобщение по вайбър.
Получавате типов текст с подробности.
Отивате на място, попълвате стандартни документи като за операция, все пак имате пълна упойка.
Има само една жена, която изпълнява ролята на всичко - администратор, сестра и прочие.
Чакате и ви викат.
Процедурата минава бързо.
Вземете си флашка, за да ви дадат запис. И може и едно кафе, за да се ободрите бързо.
Не  е желателно да шофирате, макар аз да не усещах нищо и близо 5 км после се прибирах пеша.
Над 11 пъти съм била под упойка за пункция и вече съм им свикнала, дори съм и шофирала след пункции в Надежда или Афродита, но ако КАТ ви спре в кръвта ви ще има субстанции, които може да ви костват книжката.
Още същия ден получавате ново съобщения по вайбър от лекаря, че ви е назначен антибиотик за превенция и имате ел.рецепта. На мен ми дадоха азакс.

Контролният преглед се извършва в Шейново по изпратен час отново по вайбър от лекаря в рамките на 30 дена.

Не забравяйте флашка, че преди време 2021г. д-р Станулов ме прати в Софиямед при друг лекар и там очаквах да ми дадат диск, но не го направиха, после се оправдаха, че имало раждания и те припокрили моя запис....
Никога няма да разбера дали съм имала проблем, който да не е видян от екипа тогава.
Нямам идея как тук може да се качи снимка, иначе бих качила скрийншот от вайбър.

# 40
Момичета, търся съвет. Знам за законът, че на жени под 38 не се връщат 2 ембриона при първите два трансфера. Аз до момента имам само един трансфер и съм на 30. Търся, но не се ориентирам - има ли някакво изключение, нещо което може да се опише и да се върнат два ембриона?
Иначе описанието на Adi.Adi е много изчерпателно за Салвебис. Моята хистероскопия там беше август. Явно имат проблем с анестезиологията, и на мен едната ръка ми я направиха на решето, спукаха ми 2 пъти вените. След упойката се чувствах доста зле и замаяна до края на деня, никога до сега не ми е действала чак така. Не знам дали при всички е така, но докато съм била приспана явно са ми слагали и профенид свещички- от тях получавам страхотно раздразнение на стомаха, така си усъмних и попитах. Иначе комуникацията с Вецев поне на мен ми беше изключително трудна, никаква информация не ми даваше, което на мен поне не ми се стори редно.

# 41
Момичета, търся съвет. Знам за законът, че на жени под 38 не се връщат 2 ембриона при първите два трансфера. Аз до момента имам само един трансфер и съм на 30. Търся, но не се ориентирам - има ли някакво изключение, нещо което може да се опише и да се върнат два ембриона?
Иначе описанието на Adi.Adi е много изчерпателно за Салвебис. Моята хистероскопия там беше август. Явно имат проблем с анестезиологията, и на мен едната ръка ми я направиха на решето, спукаха ми 2 пъти вените. След упойката се чувствах доста зле и замаяна до края на деня, никога до сега не ми е действала чак така. Не знам дали при всички е така, но докато съм била приспана явно са ми слагали и профенид свещички- от тях получавам страхотно раздразнение на стомаха, така си усъмних и попитах. Иначе комуникацията с Вецев поне на мен ми беше изключително трудна, никаква информация не ми даваше, което на мен поне не ми се стори редно.

Доктор Станулов не би ви върнал два ембриона. Заразлика от други доктори той спазва законите. Знам, че в Надежда връщат повече от 1. Не знам при кой доктор сте.

# 42
Аз нямах навършени 38 години и този април д-р Станулов ми върна 2 ембриона. Бяха трансферирани от друга клиника и замразени в една сламка. При размразяването ми каза, че един от двата има много малък шанс да се захване и съответно да оцелее при повторно замразяване и затова ми трансферира и двата.
Захвана се един от тях както и той предполагаше.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 14:41 от sunflower_22

# 43
При моя трансфер, д.р. Станулов ми каза:"Честито, бременна си". След 5 години опити и 3 спонтанни аборта, не вярвах...,но получи се от първи опит при него!
Преди да започна с д-р.Станулов, обиколих всички клиники, когато се срещнах с него разбрах, че той е доктора. Струва ми се толкова различен от останалите, страхотен човек и доктор! Благодарна съм му много, не само за успешния опит, а и затова че ме спаси от кървене и евентуална загуба! Писах му притеснена по време на неговата отпуска, точно когато се местеше, а той ми звънна веднага за да ми даде съвети.

# 44
Здравейте! Съвсем скоро доктор Станулов ще заработи в Инвитро Център към Медицински комплекс "Доверие", затова стартирам тази тема за взаимопомощ, подкрепа и дискусии.

Сайт: https://www.mbal.doverie.bg/invitro-center

Адрес: гр. София, ж.к. “Овча Купел 2”, ул. “Фридрих Грюнангер” 2

Успех на всички и нека темата се напълни с положителни резултати и поздравления за бебета!

Здравейте,пациент съм на др.Станулов,след две неуспешни инвитро процедури(първата в Турция при др.Тургут,втората при др.Станулов) ни посъветва да направим хистероскопия при др.Бангеева,за която записахме час за следващата седмица.Може ли някой от вас ,който е правил да ме ориентира за цената и ако не е с анестезия дали е много болезнено.
Благодаря и успех на всички

Общи условия

Активация на акаунт