Инвитро Център към МК "Доверие"

• 55 702
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, момичета.
Някоя от вас дали вече е ходила при д-р Станулов в Доверие? На общата регистратура ли се записват часовете или на него си звъним?
На спонтанен цикъл съм и скоро ще ми предстои преглед.

# 16
Ако сте му стар пациент от Афродита - директно пишете на него. Ако не сте го посещавали преди - записвате час на регистратура.

Здравейте, момичета.
Някоя от вас дали вече е ходила при д-р Станулов в Доверие? На общата регистратура ли се записват часовете или на него си звъним?

# 17
Здравейте, момичета.

Здравей! 😊
На ме също ми предстои инвитро цикъл на спонтанен цикъл и Д-р Станулов ми е казал веднага щом ми зацапа да му пиша и да се разберем от 2-ри или от 3-ти ден започваме.

# 18
Здравейте, момичета.

Аз бях вече на преглед, чухме се по телефона и ми каза кога да отида, иначе има отделна регистратура за инвитрото, която си е на третия етаж.

# 19
Здравейте, и аз посетих д-ра в "Доверие. Инвитро центъра се намира на 3-тия етаж.
+359882112752 Това е телефона на който запазих час.

Имате ли представа дали Събота и Неделя ще работят?

# 20
Здравейте, и аз посетих д-ра в "Доверие. Инвитро центъра се намира на 3-тия етаж.
+359882112752 Това е телефона на който запазих час.

Имате ли представа дали Събота и Неделя ще работят?

Преди да се преместя в Афродита при Д-р Станулов бях пациентка в Доверие и съм имала трансфер в събота. Мисля, че това не се е променило и ако се налага да се направи трансфер или пункция тогава си работят, иначе прегледите са през седмицата.

# 21
Здравейте, т.к. темата е "Инвитро Център към МК"Доверие" ,някоя от вас да е правила инвитро процедура при Д-р Елена Бангеева? Имате ли мнение за нея ?
Прочетох лоши мнения за ембринологът Мергюл Ферданова,която работи в МЦ Доверие. Д-р Станулов дали ще работи с нея или си е взел целия екип от МЦ Афродита?

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 10:11 от bebcho94

# 22
Знаете ли каква е цената на спермограмата?

# 23
Здравейте, т.к. темата е "Инвитро Център към МК"Доверие" ,някоя от вас да е правила инвитро процедура при Д-р Елена Бангеева? Имате ли мнение за нея ?
Прочетох лоши мнения за ембринологът Мергюл Ферданова,която работи в МЦ Доверие. Д-р Станулов дали ще работи с нея или си е взел целия екип от МЦ Афродита?
Д-р Станулов се преместил в Доверие с 3 ембриоложки.
За повече информация вижте сайта му:
stanulov.bg

# 24
  • София
Здравейте, момичета! Някоя от вас, която е минала вече на първичен преглед при д-р Станулов в Доверие дали би могла да ме ориентира колко струва прегледа (+ехограф)? Благодаря предварително!

# 25
Аз пътувам за първичен преглед при д-р Станулов!
Четох добри отзиви за него естествено имаше и много отрицателни!Силно се надявам да мине всичко ок!
След прегледа нога да споделя мнение за преглед и за д-ра

# 26
Аз пътувам за първичен преглед при д-р Станулов!
Четох добри отзиви за него естествено имаше и много отрицателни!Силно се надявам да мине всичко ок!
След прегледа нога да споделя мнение за преглед и за д-ра

За мен отрицателните за доктор Станулов са фейк профили целящи да му сринат авторитета. Познавам го много добре и знам какво прави за пациентките си този човек. Включително и какво е направил за мен Simple Smile

# 27
До сега не съм срещала отрицателен отзив за д-р Станулов, в момента съм бременна и винаги ще съм благодарна, че го намерих 🙏 след 3 години опити и обикаляне на клиники при него стана от първият път, като ембрионите бяха преместени от друга клиника. Пожелавам му успех в новата клиника и дано след 2 години пак да се видим за 2ро бебче 💕 Изключителен човек и специалист, до сега ми отговаря във вайбър.

# 28
Здравейте, дами! Имам замразени ембриони в Надежда, които искам да прехвърля в Доверие и да се преместя при д-р Станулов. Минала съм първичен преглед при него в Афродита. Свързах се с доктора и той ми даде телефон, на който да се свържа, за да организират транспорт. Но вече втори ден не ми вдигат. Искам да разбера колко време отнема местенето, тъй като мога да започна прегледи около средата на октомври заради естеството на работата ми и искам да преценя кога е удачно да попълня документите.

# 29
Здравейте, и аз се интересувам от цената за първичен преглед, дали някой може да сподели? Също така и за инсеминация?

Общи условия

Активация на акаунт