Инвитро Център към МК "Доверие"

• 59 323
  • 753
  •   2
Отговори
# 630
Добро утро момичета.Този месец ще стартираме инвитро на ЕЦ.Доктора ми изпрати кое да си пусна предварително,но не успях да пусна микробиология и цитонамазка.Дали той ще ми ги пусне?

# 631
Добро утро момичета.Този месец ще стартираме инвитро на ЕЦ.Доктора ми изпрати кое да си пусна предварително,но не успях да пусна микробиология и цитонамазка.Дали той ще ми ги пусне?
Ще ти ги пусне, не се притеснявай. И аз не успях и нямаше никакъв проблем.

# 632
Момичета, има ли някоя с успешна бременност и истмоцеле от предходно секцио? Февруари месец правих хистероскопия за премахване, която се оказа неуспешна и казах на доктора, че мисля да се подложа на втора такава при друг специалист. Правим трансфери без дори да има имплантация и чета различни източници, че кръвта, която се задържа в този джоб е токсична за ембрионите. Доктора е против това ми намерие и според него истмоцелето не е проблем и иска да направим следващ трансфер още този месец. Много съм обърнака и отчаяна.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 12:29 от PandaBanda

# 633
Момичета, има ли някоя с успешна бременност и истмоцеле от предходно секцио? Февруари месец правих хистероскопия за премахване, която се указа неуспешна и казах на доктора, че мисля да се подложа на втора такава при друг специалист. Правим трансфери без дори да има имплантация и чета различни източници, че кръвта, която се задържа в този джоб е токсична за ембрионите. Доктора е против това ми намерие и според него истмоцелето не е проблем и иска да направим следващ трансфер още този месец. Много съм обърнака и отчаяна.
Това е лично ваше мнение. Щом не сте сигурна потърсете друго мнение, или направете Хистероскопия някъде другаде, поне да знаете, че от ваша страна всичко каквото можете е направено. Не мисля че трансфера ще избяга, дали ще е този или другия месец какво значение има?

# 634
Здравейте,
аз бях с истмоцеле след първото раждане, за което дори не подозирах и точно д-р Станулов ми откри 2022г. Тогава ми каза, че трябва да го коригирам и след това да правим инвитро. Каза, че има риск при износване. Аз направих 2-3 консултации с други АГ и в крайна сметка не го коригирах и му казах че на мой риск искам да направим опита и взе че стана. Нямах никакви проблеми и износих до датата на секциото, в 39 г.с.

# 635
Направих консултации и с други АГ и мненията са, че има риск при износване заради изтъняване на стената на матката, както и проблем с имплантацията. Ще го коригирам и ще си дам малко почивка.

# 636
  • София
Момичета, има ли някоя с успешна бременност и истмоцеле от предходно секцио? Февруари месец правих хистероскопия за премахване, която се указа неуспешна и казах на доктора, че мисля да се подложа на втора такава при друг специалист. Правим трансфери без дори да има имплантация и чета различни източници, че кръвта, която се задържа в този джоб е токсична за ембрионите. Доктора е против това ми намерие и според него истмоцелето не е проблем и иска да направим следващ трансфер още този месец. Много съм обърнака и отчаяна.
Това е лично ваше мнение. Щом не сте сигурна потърсете друго мнение, или направете Хистероскопия някъде другаде, поне да знаете, че от ваша страна всичко каквото можете е направено. Не мисля че трансфера ще избяга, дали ще е този или другия месец какво значение има?
Така написано звучи все едно я спира, за да направи бързо трансфер, а не по медицински причини. Той не прави хистеро, само за мнение го е питала.

PandaBanda, и двете крият известен риск, така че действай, както го усещаш. Щом имаш желание да направиш хистеро, давай, пък и имаш зелена светлина от други лекари. Мисля, че и аз бих направила, щом имаш вече няколко неуспеха.

За микробиологията и цитонамазката, трябва да се пуснат на чист ден, аз ходя седмица преди да ми дойде. Случвало се веднъж и след като започнем, но  имам кръв по 7-8 дни, после, докато излязат резултатите, много се проточва и го мислих какво ще правя, ако излезе проблем на микробиологията.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 13:21 от Niya-

# 637
Здравейте, имаме направена спермограма в Доверие. Трябва ни резултатът в оригинал с подпис и печат, за да го приложим към документите за фонда. От лабораторията обаче ни казаха, че се изпраща само по имейл... Има ли сред вашите половинки правили спермограма в Доверие и как си получихте резултатите?

# 638
Здравейте, имаме направена спермограма в Доверие. Трябва ни резултатът в оригинал с подпис и печат, за да го приложим към документите за фонда. От лабораторията обаче ни казаха, че се изпраща само по имейл... Има ли сред вашите половинки правили спермограма в Доверие и как си получихте резултатите?
Няма ли чрез тях да подавате документи и те да ги приложат директно към вашите документи?

# 639
Не, няма да е чрез тях. Др Станулов не пое моя случай и се наложи да се насоча към друга болница. Но спермограмата преди прегледа я направихме там и сега ни трябва с подпис и печат, поне така пише в сайта на фонда.

# 640
Пробвахте ли да отидете на регистратурата на третия етаж и да им я занесете за подпис и печат? Или с разпечатания лист отидете в лаботаторията и настоявайте за подпис и печат. На каква основание ще ви отказват?

# 641
Не, няма да е чрез тях. Др Станулов не пое моя случай и се наложи да се насоча към друга болница. Но спермограмата преди прегледа я направихме там и сега ни трябва с подпис и печат, поне така пише в сайта на фонда.
Бихте ли разказали защо не пое вашия случай?

# 642
С тежка ендометриоза и мъжки фактор сме. Д-ра прецени, че не може да бъде полезен в нашия случай. Благодаря за отговорите. Ще отида на регистратура и ще настоявам за печат и подпис.

# 643
  • София
Със сигурност имате право да си вземете, както ние пускаме втора спермограма за кандидастване в клиники, с които нямаме общо, така и в Доверие може дори и да не сте били при някой от лекарите. Аз съм си взимала без проблеми документи намясто от инвитро регистратурата. Ако не ви ги дават, настоявайте.

# 644
zlatinaas какво ще рече , че той не се заема много , много с двойки които имат проблем с мъжкия фактор ? Тъй като и ние не сме цвете .. даже обмислям да си направим спермограма отивайки за консултация при д-р Станулов. Че нямаме актуална информация много, много за сега ...не че ще е нещо супер променена , но все пак.

- Часът ми е за 29.05 от 11:40 , имали шанс да я пуснем по рано , за да излезе преди часът ни за консултация?

Общи условия

Активация на акаунт