Инвитро Център към МК "Доверие"

• 59 303
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Нашата излезе в същия ден, в който я направихме.

# 646
С тежка ендометриоза и мъжки фактор сме. Д-ра прецени, че не може да бъде полезен в нашия случай. Благодаря за отговорите. Ще отида на регистратура и ще настоявам за печат и подпис.

Ние имаме спермограма от Доверие, принтирай си спермограмата от имейла и на регистратурата на третия етаж ни сложиха подпис е печат без никакъв проблем и кандидатствахме с нея.

# 647
Някой знае ли какви документи мога да си поискам след инвитро опит? Ембриопротокол и какво още?

# 648
Някой знае ли какви документи мога да си поискам след инвитро опит? Ембриопротокол и какво още?
Епикриза и ембриопротокол.

# 649
Рано сутринта става ли да се даде материал за разширена спермограма и каква е цената към днешна дата?

# 650
Рано сутринта става ли да се даде материал за разширена спермограма и каква е цената към днешна дата?
Не помня с точност 160-180 лева. Иначе не мисля, че има значение по кое време се дава материала. Важно е въздържанието. Нашият час беше в 9 часа.

# 651
Anni123 Да, благодаря за информацията. Мисълта ми е да отидем по рано , за да може резултата от спермограмата да излезе до часът за консултация.

# 652
Miracle 🌠, най-добре звънни да попиташ. Трябва да се запише час за спермограма така или иначе. Нас най-рано в 8 са ни викали за пункция, преди 8 не мисля, че има как да я направи мъжа ти. Ако нямате възможност да запишете час за спермограма преди часа при доктора, винаги може да я пратите допълнително.

# 653
Anni123 Да, благодаря за информацията. Мисълта ми е да отидем по рано , за да може резултата от спермограмата да излезе до часът за консултация.
Колко време чакахте за часа при д-р Станулов?

# 654
Si_mo_na Обадих се този понеделник и ми дадоха час за след 2 седмици , края на Май. Приятно изненадана останах , подготвих се за нещо от сорта на месец, два ...но уви. Жената ми обясни че Вторник / Четвъртък са му часовете за първична консултация.

# 655
Ние я направихме в 9 часа и към 14:00 часа ни я бяха изпратили. Когато ги попитахме казаха, че в рамките на деня ще ни я изпратят, но не можеха да кажат примерен час, което малко ни обърка плановете.

# 656
Момичета, при подготовка за ЗЕТ, на 1-ви или 4-ти ден е по-добре да ида. От днес съм в Ц, писах на доктора, но знам, че няма да ми отговори до довечера. От рецепцията нищо смислено не ми казаха…

# 657
Момичета, при подготовка за ЗЕТ, на 1-ви или 4-ти ден е по-добре да ида. От днес съм в Ц, писах на доктора, но знам, че няма да ми отговори до довечера. От рецепцията нищо смислено не ми казаха…
Доктора преглежда и събота и неделя понякога. Може да ви извика утре.

# 658
Да, тъкмо ми отговори и ме вика утре. Не очаквах такава бърза реакция от него. Благодаря за отговора! Simple Smile

Доктора преглежда и събота и неделя понякога. Може да ви извика утре.

# 659
Момичета, някой може ли да каже преди трансфер до кога се слагат глобулите прогестерон? Забравих да попитам и се чудя дали сутринта преди трансфера трябва да слагам или предната вечер.

Общи условия

Активация на акаунт