Инвитро Център към МК "Доверие"

• 59 275
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Не се слага сутринта, а се пият през устата.

# 661
И след трансфер също продължавате да си ги слагате. Спират се по схема след сърдечен пулс на ембриона.

# 662
Сега си отворих и листа, който ми дадоха в деня на пункцията. Пиете 2 но шпа на влизане в болницата.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 18:03 от Blqblq_

# 663
Въпросът ми е за преди трансфер, не преди пункция. Това, което ми е предписано са вагинални глобули прогестерон, но не си спомням (или не сме го коментирали) дали конкретно за сутринта преди трансфера трябва да си слагам, защото все пак зацапва и не знам дали е редно.

# 664
През устата се приемат сутринта. Някой вече каза.

# 665
Outtaspacewoman, дадоха ми листа в деня на пункцията, която е ПРЕДИ трансфер. Започваш в деня на ПУНКЦИЯТА утрогестан 100 интравагинално. В деня на ТРАНСФЕРА сутринта пиеш през устата (вместо вагинално) утрогестана. Пиеш 2 таблетки No spa, когато влизаш в клиниката. И утрогестана го спираш според резултата, когато ти каже лекар.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 07:31 от Blqblq_

# 666
  • София
Май повечето пишете за доктор Станулов, а Outtaspacewoman е при доктор Бангеева, така че тя може да има други инструкции.

Аз също го пия сутрин преди трансфер, но съм била с жени, които са забравили, нямаше проблем, почистват ги по-хубаво.

# 667
Въпросът ми е за преди трансфер, не преди пункция. Това, което ми е предписано са вагинални глобули прогестерон, но не си спомням (или не сме го коментирали) дали конкретно за сутринта преди трансфера трябва да си слагам, защото все пак зацапва и не знам дали е редно.
Аз мисля, че и сутринта в деня на трансфера трябва да се сложи  без да се спира докато не ти кажат. Но най- добре се обадете в клиниката и попитайте 🙂

# 668
Доктора ми каза преди трансфер да изпия утрогестана (сутринта) и след трансфера да си продължа с поставяне вагинално.

# 669
Здравейте, бихте ли ми казали доктор Станулов в кои дни е на работа и дали сутрин или следобед? Искам да му занеса нещо за благодарност и ми се иска горе долу да планирам кога бих могла, като аз ще му пиша преди това, разбира се. Благодаря Ви!

# 670
Здравейте, бихте ли ми казали доктор Станулов в кои дни е на работа и дали сутрин или следобед? Искам да му занеса нещо за благодарност и ми се иска горе долу да планирам кога бих могла, като аз ще му пиша преди това, разбира се. Благодаря Ви!

Всеки ден е на работа, имала съм пункция в събота и не бях единствена. Цял ден е там - от сутрин до късно вечер, доста е зает. Като че ли преди обяд и по обяд няма толкова хора, но напоследък значително се увеличиха.

# 671
Здравейте. Бих искала да изразя възхищение и благодарност от работата на д-р Георги Станулов. Възнамерявахме да започнем инвитро процедури при него но след като с мъжа ми направихме няколко прегледа направихме цветна снимка изследвания за генетични аномалии и при мен и мъжа ми. Д-р Станулов не откри нищо проблемно и и постоянно ни насърчаваше че зачеването ще стане по естествен път. Ние бяхме доста обезсърчени защото преди него посетихме клиника Щерев и клиника за инвитро към Токуда. Там меко казано ни обезсърчиха защото ни казаха че шансовете ни са почти нулеви за естествено зачеване заради нисък мюлеров хормон малко под единица. Въпреки това доктор Станулов ни вдъхна кураж и Вяра че е възможно естественото забременяване и като една магия точно в месеца когато се бяхме наканили да започваме процедурите аз проявих симптоми направих си тест за бременност и двете чертички бяха факт. Към днешна дата когато ви пиша двете чертички вече са едно прекрасно момиченце. Вярвайте на д-р Станулов той подхожда много човешки към пациентите си и неговата цел не е печалбата от пациентите си и от инвитро процедурите, а крайният постигнат резултат да е винаги положителен. Ние с мъжа ми сме прекрасният пример за това.

# 672
Имам въпрос дали се доплаща , ако си по фонда ? Понеже при някой клиники излиза явно повече от отпуснатите от ЦАР финансиране..при други са достатъчни. Информативно

# 673
Навсякъде сами си плащате микробиологии, цитонамазки, вирусология и кръвни изследвания. Ако се наложи по сериозна стимулацията, от тази предвидена по фонда (6 хиляди по спомен ), пак се доплаща. Не зависи от клиниката, а от това което се налага да се прави.

# 674
Имам въпрос дали се доплаща , ако си по фонда ? Понеже при някой клиники излиза явно повече от отпуснатите от ЦАР финансиране..при други са достатъчни. Информативно
ЦАР ви поема прегледи, пункций, оплождане, замразяване, размразяване и трансфер.
Всичко останало си заплащате вие- всички видове изследвания ,медикаменти(инжекции)и допълнителни неща ако е необходимо. По принцип от клиниката би трябвало да ви дадат документ какво ви покрива ЦАР.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 22:19 от Bambi003

Общи условия

Активация на акаунт