Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 87

• 29 297
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
  • SF
Ако са комплект столове, да ги мисли, но ако е само този, не й трябва един стол на хубавия нов интериор. Като й дойде модерната кухня, къде ще го дява този стол в този стил?

# 676
На нея-не знам, аз бих му намерила приложение ако е здраво и имам място за него. Подобно старо столче, но без облегалка ползвам като помощна масичка до бюрото. Ако имах още едно, щях и на него да му намеря "работа". Но вече май отиваме в другата тема за старите мебели.

# 677
Аз не мога сега да си представя кухнята къде ще е. До вратата в дясно?

# 678
Ти добре сега, Кубратова, добре. Аз за всеки случай, знаеш сложна е международната обстановка. Аклипчето гледа ли или не ти е интересно? Перденцето под мивката видя ли?
Гледах клипчето (за цялото ще отнеме време, обичам да разглеждам бавно и да се връщам,  но си го оставих за доглеждане), без звук обаче, че сега принудително трябва да съм тиха. Ама видях Качанова, пък казваш, че къщата е правена без дизайнер или не съм разбрала? Аз нейните статии редовно (колкото мога) ги чета, винаги са ми интересни.
Видях и перденцето, идеално си отива на стила - то си е таман за рустик, прованс, котидж (то кажи речи едно и също де, само името му различно в различните държави и райони, с някои особености и от самите държави).
Ако човек е над 40, определено къщичка в гората винаги би му допаднала, вече сме уморени от градската лудница Simple Smile

# 679
  • София
До вратата цялата стена е свободна - там ще е кухнята.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 20:59 от Rockstar

# 680
  • SF
при мой приятел е точно така. Много харесвам хола му.

# 681
Кубратова, ами тя Олга Качанова не е дизайнер. То блогър бре - човекът с камерата.

# 682
  • София
До вратата цялата стена е свободна - там ще е.
Гардероба? Ами можеш врата огледало да му сложиш... 🤷‍♀️

# 683
Кубратова, ами тя Олга Качанова не е дизайнер. То блогър бре - човекът с камерата.
Ох, друга Олга имах предвид, даже съм с абонамент при нея, фамилиите им се все с "К", та си мислех за нея.
И като те прочетох сега, си казах - бре, аз при кого се абонирах в такъв случай и чета с кеф?!   
Но да, и на тази съм следила. Аз обаче предпочитам да чета, не да гледам на видео, защото докато чета, правя и още нещо, пък видеото трябва да го зяпам непрекъснато да не пропусна нещо Simple Smile

# 684
Перденцето за "долапа" под мивката... Бабата имаше такова. Като ги видя и тръпки ме побиват - винаги се превръщат в бърсалка и парцал, без значение колко добри намерения имаш. А тъй като са опънати на канап (традиционно), дърпането им изисква поне 1 инженерна диплома...
Иначе зеленият диван на Rockstar  радва окото!

# 685
  • София
До вратата цялата стена е свободна - там ще е.
Гардероба? Ами можеш врата огледало да му сложиш... 🤷‍♀️
Не, говоря за кухнята в хола.
В спалнята ще се оправям със скрина.
В коридора имам голям Пакс - там ще са повечето дрехи.

# 686
Перденцето за "долапа" под мивката... Бабата имаше такова. Като ги видя и тръпки ме побиват - винаги се превръщат в бърсалка и парцал, без значение колко добри намерения имаш. А тъй като са опънати на канап (традиционно), дърпането им изисква поне 1 инженерна диплома...
Иначе зеленият диван на Rockstar  радва окото!
Е, те не се превръщат сами в бърсалки и парцали, зависи изцяло от ползвателите, както с всяко друго нещо. Има стилове, за които са особено подходящи, включително в банята.
Дори не би ми минало през ум да се бърша в друго, освен в кърпа. А тази завеска дори може да остане по-чиста от вратичката на шкафа (тя също може да се омаже порядъчно), защото не винаги се налага да я дръпнеш/отвориш докрай, за да извадиш или прибереш нещо. Може да се пере лесно и толкова често, колкото трябва, лесно се и сменя.

# 687
Роки, столът и масата са супер.Ако го пребоядисаш и претапицираш ще съане страхотен и може да си мяташ дрехи на него в спалнята.Иначе давам идея да ги снимаш и продадеш ако са от едно време здравите мебели.

# 688
лично мнение- "скромен дом" ми се струва омаловажаващо
В какъв смисъл тая работа? Скромен, да.
Скрит текст:
Без интериорни дизайнери, супер-пупер осветление, smart джаджи и т.н. Беше много бърза и практична за повечето неща, които аз поне четях.
лично мнение ! скромен носи негативен смисъл за мен , заради значението на обикновен, незначителен

удобен, приятен, уютен, комфортен бих ползвала

ще трябва да видя това видео, че ми стана интересна дискусията за „бърсалката“ Laughing
може ли линк за „другата Олга “ също?

# 689
  • Варна
Хм. Странно. Никога не би ми хрумнало да асоциирам думата "скромен" с негативно значение. Напритив. Дори си имаме народна приказка, че скромността краси човека.

Общи условия

Активация на акаунт