Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 87

• 29 300
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Rockstar, малко извън темата... не знам защо много се радвам на скромния ти дом. Може би точно защото е скромно и без претенции в стил "само най-доброто", по каквито нерядко повечето хора в даден момент залитаме.
Огледалото някъде в коридора не можеш ли да го сместиш? Огромното огледало най-често отваря много коридора. Ще имаш ли телевизорче в спалнята?
Между другото въпреки, че е мъничко помещение спалнята не ми изглежда, на снимката поне, коридоресто както ти си мислеше, че ще стане. Поне на снимката ти не изглежда така. Изглежда като малко свежо будоарче, в което направо те виждам с книжка или гледаща любимо сериалче.

Greatnes, защо вместо да се вкарвате в преразход не я боядисате само в бяло, чисто бяло? Мисля, че на чисто бялото този ефект, който се е получил със сивото, няма да го има и даже доста ще се доближи до последната снимка, която си показала.

# 661
  • София
Хола е коридорест.
Винаги съм била разумна с бюджета и мога да докарам стилно и в бюджет.
Имам един малък телевизор и много вероятно ще си го сложа в спалнята. Малкия и без това не гледа тв. Може би няма да купувам тв за хола и да му определям място, секция и прочие.
Диванът вероятно ще остане така:
Старата маса и стола ще се изхвърлят. Може би там ще е разделителят.

# 662
лично мнение- "скромен дом" ми се струва омаловажаващо

относно огледалото- а , ко го сложиш хоризонтално над комода?

# 663
Стената бих я боядисала в бяло, наистина майсторът малко си е оставил ръцете. Или бих покрила цялата с панели.

Рокстар, много ми харесва как се е получило, много кокетно и уютно. Идва му на човек да се сгуши с книга, в това мрачно време.

# 664
Рок, махни това огледало и купи за над скрина.
За сивата мазилка- аз бих леко зашкурила (на места) стената и после ще мисля как и в каква посока да продължа.

# 665
  • София

относно огледалото- а , ко го сложиш хоризонтално над комода?

Пробвахме днес с брат ми - хоризонтално, вертикално, тук, там, в хола, в коридора.... Ами не стои и не стои!

# 666
В какъв смисъл тая работа? Скромен, да. Без интериорни дизайнери, супер-пупер осветление, smart джаджи и т.н. Беше много бърза и практична за повечето неща, които аз поне четях.

# 667
  • Варна
И на мен много ми харесва спалнята на Рокстар! Всеки може да се вихри на широко и с много средтва, но си трябва много усет, за да сътвориш нещо уютно в малко помещение и с обикновени мебели масовка.
По-рано беше казала, че от едната страна на леглото остава един метър пространство и затова предложих скрина и нощното шкафче да са от двете страни на леглото, но не стана ясно, че в този метър пространство има комин. Така разположени мебелите са идеални.

Поздравления също за "смелостта" в хола да няма телевизор. Само защото във всеки хол има, не значи, че е задължително. Харесват ми хора, които добре се познават и знаят какво искат.

# 668
  • София
😂 😂 😂 😂 😂 Е стига де, това смелост ли е, аз все повече хора без тв знам, не в хола, а в дома си... И то от години е тази тенденция. Ние на къщата, вече 2години нямаме телевизор, но да си призная, малко ми липсва понякога. Но и в сф мн рядко гледам.

Та спалнята е много сладка. 🤗 Има ли си все пак и гардероб?

А за мазилката бетонена... Аз не разбрах в момента каква е, това дето пишеше преди боядисване ли? То не мяза на бетон... Как да ти хареса. Ако избираш тухлички, гледай да са мн хубаво качество и наистина да приличат, а най добре наредете тухлички за облицовка/или камъни за интериорна облицовка. Да не са някои пластмасови, стериопорени или не знам какви глупости.
Ако ли не най-добре един латекс.
Иначе аз лично бетонена стена в дома си не искам, не ми е уютно, нито красиво, имам си гараж оставен на бетон, за него, за работилница, мазе, за заведения определен тип - чудно, за хол... Никак.

# 669
Аз да ви кажа цял следобяд гледам къщички в гората. Ей така направени без супер дизайн, собственоръчно тук-таме. Все съм залитала по модите, по туй, по онуй... а сега се улових, че гледам влюбено горската къщурка на тая жена. Особено като видах перденцето под мивката направо се улових, че тъповато се усмихвам.
Много искам да споделя. Аз на руски, нали знаете, ще прощавате. Та на който му се гледа къщичка в гората

# 670
Аз да ви кажа цял следобяд гледам къщички в гората. Ей така направени без супер дизайн, собственоръчно тук-таме. Все съм залитала по модите, по туй, по онуй... а сега се улових, че гледам влюбено горската къщурка на тая жена. Особено като видах перденцето под мивката направо се улових, че тъповато се усмихвам.
Много искам да споделя. Аз на руски, нали знаете, ще прощавате. Та на който му се гледа къщичка в гората
Не виждам защо се извиняваш пак. Тук масово се пускат и статии, и видео, на чужди езици и никой не се интересува останалите разбират ли и не се извинява, нали гледаме картинките. Ти защо?
Рокстар, този зелен диван много добре стои - радост за окото, и надявам се - за тялото!
Сложи му сега едни възглавнички в канелено-кафяво, златисто, бордо, теракота, охра...(не наведнъж всичките, де Simple Smile ), докато е есен, повтори някъде избраните цветове с декорация или цветя/листа и се настанявай уютно с чая/кафето и книжката.
За голямото огледало - някак не мога да разбера как точно изглежда стаята с него без да го снимаш фронтално. Ако все пак решиш да го сменяш и не му намираш друго място (аз бих го сложила пред някаква мебел, напр. пред конзолна маса), може да сложиш, както вече са казали, над скрина по цялата му ширина правоъгълно или пък с някаква по-особена форма (кръг, овал), но пак сравнително голямо - ще е срещу прозореца, на дългата стена и така визуално ще разшири стаята и ще я направи по-пропорционална.

# 671
Ти добре сега, Кубратова, добре. Аз за всеки случай, знаеш сложна е международната обстановка. Аклипчето гледа ли или не ти е интересно? Перденцето под мивката видя ли?

# 672
И на мен ми харесва как Роки за нула време си създаде хубав и уютен дом. Браво.
Аз не бих изхвърлила стола, стига да не е повреден. Като ми остане време бих му направила една пълна промяна в подходящи цветове, според интериора. Старите дървени столове са много по-здрави от масово продаваните в момента. По едно време се бяха събрали три поколения столове вкъщи, колото по-нов е - повече скърца и се клати Grinning

# 673
  • SF
Това не е ли някакво малко столче, по-ниско от дивана? За какво й е?

# 674
  • София
Нещо от перспективата е, реално е почти колкото офис стола до него

Общи условия

Активация на акаунт