Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 87

• 30 368
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
Много добре се е получило. Цветът е много хубав.
Еди въпрос и една “забележка” от мен. Хладилника огледален ли е, или не е свалено още фолиото?
Бих скрила кабелите за телевизора. Контактът е можело да  се раздели на две - и част от кабелите да мината зад дървената стеничка.
П.П. Харесала съм си кола в същото зелено със зелен кожен салон:)

# 511
Аз тепърва ще търся килим за холската част и там ще е голяма мъка. Сърцето ми говори за нещо класическо - котленски, персийски, обаче да се със съвременни цветове - зелено и сиво, да се къса нишка или само тъкан....
Виж в Икеа, имаха преди време такива килими, вероятно и сега.

# 512
  • София
Много добре се е получило. Цветът е много хубав.
Еди въпрос и една “забележка” от мен. Хладилника огледален ли е, или не е свалено още фолиото?
Бих скрила кабелите за телевизора. Контактът е можело да  се раздели на две - и част от кабелите да мината зад дървената стеничка.
П.П. Харесала съм си кола в същото зелено със зелен кожен салон:)

Хладилникът е черно огледало, а колкото до кабелите, всичко ще е скрито, там още не е монтирана полицата и прикриващата част Simple Smile
Rockstar, гледала ли си килимите на Домтекс? Цените им са повече от прилични и има избор.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 12:24 от MayBach

# 513
  • София
MayBach, разкошно е! Разкошно! Да си го ползва със здраве дъщеря ти и да и носи радост и уют! И аз си падам по тъмното и много ми харесва! (Едно нещо, само, което мен ме подразни малко на фона на цялото съвършенство е цвета на горния перваз над шкафовете и библиотеката. Според мен ако е в зелено като шкафовете ще е по - добре, но това е най - лесно поправимо ако и нея я дразни с една четчица и боя.) Иначе всичко друго е съвършено! А от къде е дивана и стабилен ли е като изработка как го преценяваш? Търся подобен зелен или син или лилав... нещо по - различно като цвят, но все не мога да намеря това, което искам. Поздравления!

# 514
  • София
Katri, благодаря Blush
Диванът, столовете и креслата са от Катлея хоум, българско производство на Калацерка. Специално диванът е много стабилен, аз лично бих предпочела да е малко по-мека облегалката, но се надявам с времето да омекне.
Корнизът, както и плотът в кухнята са в цвета на пода и дограмите и на двете ни този вариант повече ни допадна от зелен корниз.

# 515
  • София
На мен вчера ми доставиха зеления диван, обаче вече нямахме сили и време да разопаковаме. Пробих една малка дупка през 4 слоя опаковки, колкото да мярна цвета.

# 516
Честито. Ще чакаме снимки и със завесите!

# 517
Поздравления, MayBach, звучиш удовлетворено, а това е много показателно към края на един ремонт. Simple Smile
Аз пък да попитам за пречиствателите на въздух - какво решение избрахте?

# 518
  • София
4bld, един Керхер и две китайчета от Тему.

# 519
  • София
А тези от Тему вършат ли работа и може ли линк, защото има много модели. В хола ни е много прашно дали ще обират поне част от праха?

# 520
А тези от Тему вършат ли работа и може ли линк, защото има много модели. В хола ни е много прашно дали ще обират поне част от праха?
Откакто имаме сушилня и пречиствател(не е от Тему) , прах почти няма вкъщи.

# 521
  • SF
как точно те подсети това за протектор за матрак.
Аз съм със сериозна анемия, а никога не съм имала протектор на матрака.

# 522
  • София
как точно те подсети това за протектор за матрак.
Аз съм със сериозна анемия, а никога не съм имала протектор на матрака.

Ами напоследък кървя много по време на ..., та пия хапчета и криво ляво се възстановявам. Не че разчитам ХБ да ми е повече от 100, ама колкото да не припадна, бивам.

# 523
  • SF
Ооо, моят е към 105 даже! Може и 106!

# 524
  • Пловдив
Ако бях в София , бих тръгнала веднага към центъра  . Хемоглобинът ми  е закрепен от няколко години .Отказвам да повярвам ,че в този голям форум ,при толкова Софиянки няма да се намери желаеща .

Малко извън темата ,но днес бях на организиран протест в наше село .Толкова много хора се пъчеха във ФБ ,а бяхме шепа хора .Оказва се ,че ако проблемът не те касае пряко не си вдигаш "Д" то от дивана .Е,и мен не ме касае пряко ,но явно още си нося идеалите за съпричастност в общите каузи от чужбина  .

MayBach ,завиждам за отворената библиотека .Обожавам ги ,а напълнена с книги ще придаде супер чар .Цветът е много хубав ,класически наситен . А,плочките в коридора са ми любими .
Лично аз ,не успявам да се справя с праха ,при стопанисването на къща и голям двор ,   и за съжаление книгите ми са прибрани . Направих проба с шкаф със стъклени вратички,но не ми хареса на живо .

Общи условия

Активация на акаунт