АС и други романтични К-драми - тема 11

• 18 797
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Да, и Пако я пее, Уин. На 1 стр. в частта с музиката линка, който е дала Бел (№39) е с неговото изпълнение.

В началото ми беше странно с тез гримирани мъже, но с времето спрях да се впечатлявам.😂

Обичам такива снимки - любимците се снимат с фенове. Много им угаждат 😘

# 241
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
В днешния епизод на Заличителя се разбра какво се е случило онази нощ на моста.
Тъкмо го изгледах в оригинал, без какъвто и да е превод. А през това време вече е качен на друго място с автопревод, ама няма да го гледам сега още веднъж. Много говориха тази серия, действието беше малко, та сигурно ще е важно да се разбере какво се изприказва. Ама серията завърши с целувка на главните. Wink

# 242
Профи, накратко, тогава на моста малкият се оплаква, че живее живот какъвто не е искал, заради големия и в някаква степен смята него за причината за това и големият му каза, че не трябва да живее неговия живот, а да разбере какво иска и да прави него.
Шантажистът изнесе публично "доказателствата" срещу Шин и на големия екран се видя че обвинява малкия, че се е опитал да убие големия си брат и да унищожи доказателства.
Полицията отказа да търси Шин и Гун ги провокира, че трябва да го търсят като заподозрян за опит за убийство. Не можах да разбера дали Гун е видял/си е спомнил всички детайли от онази нощ, но заяви на агента на брат си, че веднага след като го открият ще го оневини и няма да бъде обвиняван за нищо.
Когато Гун видя заедно брат си с любимата му да ловят риба се държа с нея грубо и жестоко като и каза че вече не я харесва, че му е омръзнала, че е недостойна за чувствата му, че го дразни и за да е максимално ефектно изказването му й каза че баща й сигурно я е изоставил, защото тя такава каквато е го е отблъснала и тогава тя го зашлеви. Тя му каза че не вярва че мисли това, че лъже, а и ние знаем, че я излъга защото смяташе, че така ще й спести чувството на вина, че е избрала брат му.
После се разбра, че младият лекар е откраднал обект 109 за изследване, което е успешно и заплашва професора и чрез него лекарката, че ако не му съдействат да осъществи същото изследване с Гун, ще му разкрие че е обект на експеримент и това че смята лекарката за първата си любов е страничен нежелан ефект от изтриването на паметта му. Лекарката и Шин се притесниха, че последствията от тази истина могат да са много опасни за Гун и решиха спешно да се върнат в Сеул, за да попречат ТеО да се добере до него.

Ако някой следи Пачинко в плейтубето е качена преведена и вчерашната 4та серия. Вещичките ме смаяха с бързината си. Сериалът е много добре направен във всяко едно отношение. Тематиката е сериозна, играта на актьорите убедителна. Минчо е много хубав с визията на зрял мъж. Но няма еднорози. Води се сезон две, но историята си е все същата като в сезон едно и не може да се гледа без да е гледан първи сезон. За мен това си е един е същи сезон излъчен на части.

Главният в Самонадеяният принц е много по-впечатляващ от ролята си на чосонски сватовник, защото в онзи сериал имаше и други интересни образи и впечатляващи за мен актьори, докато тук е единственото ярко слънце и приковава вниманието и емоциите на зрителя като магнит. Главната отразява неговата светлина и вече не ме дразни, но тийна непреклонно я постави в черната си класация на дразнещи и грозни актриси на второ място между Айю и ХеЮн, а главният е поредният актьор мъж от който е впечатлен. Дори и само за да се наслади човек на играта и харизмата на героя на главния си струва да се изгледат 16 часа сериал, който без него би бил дразнещ и скучен.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 10:03 от Рори72

# 243
Крисс, Честит имен ден! Hug Flowers Hibiscus
Ако не празнуваш сега, а на Рождество, здраве да е!
Нека се чувстват поздравени всички именици!

Благодаря за резюмето Рори. Hug
Рускините са бързи и съм сигурна, че до часове ще са пуснали серията с нормален превод, без значение озвучка или субтитри. Аз дотогава имам да изгледам 7 епизод на приключенията на моичките, с английски субтитри, с които ще трябва да се преборя.
Днес освен следващият епизод на Заличителя ще излезе и нов епизод на Съседския.
А аз лично довечера ще залепна на Гласът на България. Много обичам музиката и ми доставя огромно удоволствие да гледам и слушам кавърите, които изпълняват напълно непознати млади таланти.
Тук е моментът да се изфукам, че новата ни, трета, тема за к-поп е уважена от екипа на БГ-Мамма в Избор на редактора на челната страница на сайта. bowuu  Тя все още е съвсем празна, че е само с една страничка , но благодарим за вниманието. Joy
След малко отивам да изсипя някакво съдържание и там. Wink

Хвърлям по един поглед на Самонадеяният принц, но обикновено заспивам. Дори и когато не заспя бързо, сериалът ми се вижда скучен. Възможно е и да оказва влияние това, че предвид спането, изобщо не мога да следя нишката. И този път съм абсолютно съгласна с тийна на Рори, че актрисата в главната роля, макар и много красива, е някак досадна и изобщо не ми допада в тази роля. Възможно е в друга роля, в някой друг сериал или филм да впечатлява, но тук не.

Оставям ви и близо час и половина с Бини и Дони.
https://www.youtube.com/watch?v=795qrlM0YKw

Нечий рожден ден в екипа на Съседския.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 10:48 от profi_1

# 244
Харесвам преводите на Мания със субтитрите, който излизат около 10-12ч. на следващия ден в сайта от линка на 2 в 1 от миналата седмица - ОК, но пустото ми любопитство не ме оставя да дочакам следващия ден и се хвърлям на обработения автопревод.

В Самонадеяният принц няма какво да ти стане интересно освен главния. Ако обаче го загледаш него, ще си изгледаш и сериала, но само заради него. Героят е многопластов и е изигран перфектно от актьора въпреки скучния, на места много дразнещ сериал с дразнещата главна. Но когато има общи сцени с него в моите очи тя започва да свети с част от неговата светлина и в тези моменти някак забравям колко дразнеща е във всички останали сцени с нейно участие.
Да не говорим за ужасния стил на външния вид на героинята. В снощната серия имаше момент, когато мащехата на главния ошамари Далито и й се развалиха кичурите. Двамата с тийна като по-команда възкликнахме едновременно колко е хубаво, че я набиха, че най-накрая да й се развали ужасната прическа.

На Крис и ако има други именници пожелания за страхотен ден днес, много настроение и усмивки!

Профи, наминавала съм в темичката и знам, че е много уютно място за любителите на к-музиката. Добър избор на редактора на БГмама.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 11:34 от Рори72

# 245
  • Варненска клюкарка
Крис, да си жива и здрава🍀

Проф, гледала си я и другаде главната от Самонадеяния принц.

Марги, ако някоя хубава песен от ОСТ има и друг вареант, обикновено слагам и двата, но с Пако, някак съм пропусняла женското изпълнение. Иначе примерно от ОСТ-а на ТГ сложих и Бинчовия и на Бек Джи Йон, нейния и мъжкия на песен от Принц на Покрива и с други така... Добавих по- добрия ваариант на песен от Моя любим от звездите в изпълнение на Ча и автора на песента -перфектен дует бяха направили. Добавяла съм и инструментали... За една от песните от Бегача доста се колебах, защото беше в 3 варианта, единия на Сокчо, но сложих този, който най ми хареса, че и без друго ме сърбяха ръцете да шляпна целия ОСТ🤪

Аз ще си чакам читавите преводи, не ги бързам, в отпуск съм. Съседския го гледам с озвучка, че там по-трудно се концентрирам.

# 246
За главната от Самонадеяният принц пише, че има камео участие в По моя начин, участва в Добре е да не си добре и е играла Хан Хае На в Добър ден да бъдеш куче, за който си спомням, че е един от любимите ви сериали.

# 247
Честито на днешните именици newsm51 .

Оригиналното заглавие на Самонадеяният принц е Дали и Камджатанг (камджа-танг е супа от свински кокали и зеленчуци, която е емблематичното ястие в ресторантите на главния). На английски заглавието е Дали и самонадеяният принц. Главната знаете, че се казва Ким Да Ли и се занимава с изкуство. Прическата ѝ е заигравка, както с името така и с ексцентричната визия на Салвадор Дали и неговите  мустаци.

Аз хресвам Пак Гю Йонг. Много хубав контраст се получи между нейната героиня и Му Хак. Тя - нежна, възпитана, израснала в света на изкуството и малко под похлупак, без да и се е налагало да се сблъсква с реалностите на живота. Той - свикнал да се бори не само в бизнеса, но и в семейството си. Научен, че успехът и парите са най-важното и трябва да се стреми към тях на всяка цена. И, въпреки различията си, двамата успяха да намерят път един към друг.

# 248
  • Варненска клюкарка
2в1, вече за не знам кой път ми излиза информация за някакви награди на 25.09. Някак  много рано през годината ми се вижда сякаш. Знаеш ли нещо?

Рори чак любим едва ли, но беше мила история, добре им се получи и на двете момчета с главната. Един различен прочит за метаморфозата на Пепеляшка в полунощ и спасителната целувка в Спящат красавица....

Високи к- актьори
https://youtube.com/shorts/nw0X3e37ZOM?si=RkHrenzn7PMWD6Tb

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 17:22 от Беллора

# 249
Благодаря на всички,
Профи празнувам и днес и на Рождество и на 24 юли, и още дни да има - готова съм и тях да поема Joy
Не знам с какво ви черпя, но съм сигурна всеки ще си избере нещо.
Скрит текст:
офф топик
Скрит текст:
от експериментирането с маски, преминах на храни Joy понеже на кутиите пишело снакс, моите го поизядоха докато разберем, че се заливало с вода и се чакало Joy Днес ще пробвам жълтото нещо в буркан преди да са го намазали на филии.

и още една странна манджа Joy

мрънкането за внуци с които да се занимавам, доведе до това, че ми тръснаха поредната намерена в някой контейнер новородена котка Joy

# 250
Криииииииииииис  rotfImbo направо ми оправи деня. Hug
Разреши им на твоите поне мочито да излапат преди писаната да го е подхванала с все пакета. Joy

Епизодът на Съседския в Ю.К. вече сигурно е минал, не съм го търсила дали е качен в нета. Но поне имаме малък спойлер.
Скрит текст:

В предишния епизод на „Love Next Door“ нещата станаха неудобни между Choi Seung Hyo и Bae Seok Ryu, след като той призна дълго таените си чувства към нея. В крайна сметка двамата приятели от детството решиха краен срок, до който Bae Seok Ryu трябваше да отговори, но докато Choi Seung Hyo чакаше да изтекат 11-те дни, внезапно се разбра, че Bae Seok Ryu е бил подложен на лечение на стомаха рак преди три години.
В наскоро публикувани кадри от предстоящия епизод на драмата, Choi Seung Hyo и Bae Seok Ryu заспиват заедно в стаята му, когато никой друг не е вкъщи. Болен Choi Seung Hyo лежи в леглото в тъмната стая с кърпа на главата, докато Bae Seok Ryu - който го е гледал и се е грижел за него - е заспал до него. След като се събуждат, двамата приятели споделят напрегнат разговор, по време на който очите на Choi Seung Hyo се насълзяват. Продуцентският екип на „Love Next Door“ отбеляза: „Все още предстои да видим какво влияние ще има скритата тайна на Bae Seok Ryu върху връзката й с Choi Seung Hyo. Моля, останете на линия, за да разберете как нейната тайна е разкрита и как чувствата на Choi Seung Hyo ще се променят, след като той се изправи лице в лице с нейната тайна.“

# 251
  • Варненска клюкарка
Крииис rotfImao rotfImbo rotfImao

Преди няколко дни сме навън с ММ и ми кказва че имаме котка, ама тя не знаела че е наша и ми покага едно мърляво....Joy

# 252
  • Русе
На Крисс и всички празнуващи днес - Бъдете честити! Kissing Heart Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover
Крисс, а къде е хляба? Joy И тази Писана в тигана направо ме уби от упор!
И аз отивам на "Гласът", после - сериалите. Simple Smile

# 253
Попаднах на това шортче, зад кадър от Съседския. Crazy Joy

# 254
Честит имен ден, Криси! Да си здрава и много щастлива.💖 Да се сбъдне желанието ти когато му дойде времето - дотогава куче вместо внуче или още някоя писана в тигана 🤣

Проф, как ги слагаш шортчетата вградени? Предишния път забравих да питам.

Общи условия

Активация на акаунт