АС и други романтични К-драми - тема 11

• 17 979
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ако е и рамен, пък съвсем става ясно. Joy
Марги Wink

В Съседския още в края на трета серия стана ясно, че Главния си е паднал по Главната още в училище. И още тогава се е чудил дали 10 години ще му стигнат за да се осмели да ѝ признае. И аз на негово място бих се чудила Mr. Green . Все пак Главната му извади брадва, да го предупреди какво го чака, ако пак се заключи в стаята си. Joy
Третото колело от Прегръдката тук е част от втората двойка.
Нямам представа как ще избутам чакането на излизащи по една серия на седмица. По-скоро ще започна паралелно някой вече готов сериал. А по принцип не обичам да гледам по две неща едновременно, освен ако едното не е повторка.

# 46
  • Варненска клюкарка
За цветята имаше и продължение - скубна едно лаленце от букета, настигна я в асасьора и и падна на колене, стисна очи и и подаде лаленцето с думите че е намерил цвете, което прилича на нея ама я обиди, защото докато го криеше преди това зад гърба си, вратата на асаньора му отхапа цвета и остана само стеблото Joy

Е то е част от играта докато омайват момичето по корейски, да успеят да го поканят да хапнат заедно, някои със съответните  възможности дори готвят за любимата. В Кингленд Джуно наготви и последва най-огнената целувка която съм гледала в такъв тип сериал, а като се сетя какво тичане се падна на ГГ в ТГ по тоя повод.... Какви ли схеми не извъртя да я накара да седне с него на една маса - използва сила, хитрост, настояване, после ядоха но доста му присядаше Joy В Невърдълес въртяха кекс след кекс, ама истинското признание че се случва нещо в сърцето на ГГ беше че се опита да и направи супа... И още куп такива моменти съм виждала, а поканата за похапване на рамьон вкъщи е с по-особен смисъл, даже може да не стигнат до рамьона въобще Joy
Но ми беше интересно да чуя думите от сериала, които цитирах.

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 19:34 от Беллора

# 47
То, самият Дже си е цветенце, ако ме питат мен Wink.
Скрит текст:

От Миротик периода

и от по-младите години

Освен това е и много добър готвач. Още по времето на TVXQ казваха, че той е готвел за всички от групата, докато са живяли заедно. Скоро го гледах как готви в едно предаване и спомена, че често прави по-големи количества от техните си туршии и носи на семейството си.
Ето един от клиповете. С автоматичния превод се разбира какво говорят.

Забелязах обаче, че за сериала са му замазали татусите, а има няколко.

# 48
...а поканата за похапване на рамьон вкъщи е с по-особен смисъл, даже може да не стигнат до рамьона въобще Joy

Мда hahaha Последно в Бегача съм гледала такава сцена - Сол даже се самопокани, понеже непременно искаше да остане при Сон Дже. Кратко и ясно послание, особено след като тя сама заяви, че ще прекарат нощта заедно... Макар да си мислеха за съвсем различни неща hahaha

# 49
  • Русе
Ето моите бегли впечатления от първите 2 епизода на текущия "No Gain, No Love":
Признавам, че започнах да го гледам заради "цветето" Ким Йонг Де Stuck Out Tongue Winking Eye и дали ще си паснат с Шин Мин А. Той малко нежен, слабичък, фин  до нея, ама какъв е сладур?! Flushed...Каста е добър, играе и любимия ми "отрицателен" Че Джин-Хо и пак ще е дръпнат, но като че ли ще има комедийна нотка. Имаше забавни моменти, на които се смях от сърце и оставам с впечатлението, че ще има още такива.
Да не забравяме, че утре започва и  "Кралица Уу" Rolling Eyes Ако и през септември ни засипят с толкова сериали...Joy

# 50
  • Варненска клюкарка
Марги, така съм се смяла на въпросните сцени, то там да не остане капка съмнение у ГГ какво предстои hahaha Чак лично се метна зад волана на нейната кола, да тръгват по бързо, че зорът беше голям 😂 (асистента му остана да гледа отдалечаващата се кола с отворена уста, невярващ какво чуха клетите му уши) Пък после и рамьон искала😂
Гледала съм и как едната сестра на Минка в Секретарката  набързо я цапардоса 2-3 пъти като разбра че малката е канила мъж на рамьон  и я нареждашеи в стил "Как не те е срам, така ли сме те възпитавали" Пък аз там се чудех какво като е ял рамьон😆

Пък Сокчо скри шапките на сънародниците си като си покани колежката по телевизора да хапнат заедно. Водещия го попита какво би направил ако се интересува от някого и той отговори, че ще поиска да хапнат, а след това гледайки право в камерата каза "Хе Юн-а... Хе Юн- ши (поправи по-близката форма с учтивата)... ако можеш, ако ти се яде нещо вкусно...обади ми се по всяко време и аз ще го купя за теб!" Днес поканата за пореден път ми мина в Шортс 😘  Марги не съм объркала думите нали, че ги цитирам по памет🤪

# 51
Хич не му е лесно на този Дже. При толкова сестри, зетьове и племенници, как изобщо се оправя с имената им! Joy

Малко емоции и блясък от края на турнето.

# 52
Ким Йонг Де играе и в още един сериал, който върви в момента - Perfect Family. Сериалът обаче е малко, хм... психарски, а него го убиха още в първите минути, но с това не приключва присъствието му в сериала, защото връщат разказа и преди убийството му. Играл е преди и с двете главни девойки. С едната в Пентхаус, а с другата в The Forbidden Marriage. Родителите на главната пък бяха мъж и жена и в SKY Castle. Има превод на руски.

Профи, нали видя как са в телефона му... кака 1, кака 2, кака 3... Joy. Много ме радват взаимоотношенията в семейството му като се има в предвид, че той е осиновен.

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 23:41 от 2в1

# 53
  • Русе
Не, това не е от сериал...Joy
Скрит текст:

Да видим и Чи в новата му роля.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 12:41 от winona

# 54
Хайде ,дочакахме Кралица У 1 еп за нетърпеливите като мен Rolling EyesJoy

# 55
Не, това не е от сериал...Joy
Скрит текст:
Не е, не е. Joy
Тъкмо сутринта четох, че главните от Съседския се очертават като новата любима двойка на корейските фенове след Бегача. По мрежите масово върви прехласването по химията помежду им, пред и зад камерата. И медиите не пропускат да отбележат обсебването обхванало феновете. Особено след промоцията, направена от двамата за tVN, пусната в инстаграма  на телевизията - https://www.instagram.com/tvn_drama/. Главно се акцентира върху това, че Джунг Хе-Ин е пропуснал да лайкне собствения си клип, но е лайкнал клипа на колежката Stuck Out Tongue Winking Eye.
Да си призная и на мен са ми много сладки двамата. Той повече. Joy
А и засега сериалът поне на мен ми върви добре.

Няма да пропусна да отбележа, че вчера Парламентът на ЮК е приел Законът Гу Хара, 5 години след самоубийството ѝ. Смята се, че парламентаристите доста са замотали приемането му. Законът ще попречи на родителите да наследяват имуществото на своите починали деца, ако са ги пренебрегнали или са ги малтретирали.
Законът, който ще измени съществуващите граждански закони за наследството, беше приет с 284 гласа "за" и 2 "въздържал се" от 286 присъстващи членове. Той беше приет след пет години от смъртта на певицата Goo Hara, след което нейният брат Goo Ho In заведе дело, оспорвайки съществуващите закони за наследството, за да попречи на отчуждената им майка да поиска активите на починалата му сестра. Въпреки делото, майката на Гу, която е изоставила и двете си деца в много ранна възраст, спечели 40% от имуществото на Гу Хара.
Случаят предизвика обществено възмущение, което накара Народното събрание да предложи „Закона за Goo Hara“ през 2021 г. Но той остана неактивен по време на 20-то и 21-вото Народно събрание.

Днес брат ѝ отпразнува победата.
"Най-накрая бе приет, ура!! Всичките ви малки действия на подкрепа се събраха и помогнаха най-накрая да премине. Пожелавам на всички много здраве и щастие в тези трудни времена. Искрени благодарности на всички." — Goo Ho In

Още по-интересно ми става как ще покажат в Съседския обезверяването и безпътието, обхващащо младите, а и не само тях.

# 56
Още малко Ча, понеже на мен никога не ми е достатъчен Mr. Green 😍
https://youtube.com/shorts/FycdA-M3E9U?si=nuZg9KvRBA7kEUdW
https://youtube.com/shorts/uughCZgdC0s?si=utE0q6u5JkCk3Blf

Бел, поканата на Сокчо съм я запомнила по същия начин и аз. Не само на сънародниците си, на нас двете също ни отнесе главите 😝

# 57
  • Варненска клюкарка
Проф, добре че разясни, че  на Уин нито загадката във  ФБ ми се отваря, нито по думите разбрах какво има в линка. Тъкмо ще мога да прецъкам първите серии на съседския, защото изгледах осемте налични при рускините на Изтрий лошите ми спомени,. Така или иначе, явно неразбрала ще си остана докато не пуснете нещо от ЮТ/Шортс - нито ФБ ми се отвори, само някаква страница без видео от ИГ.
Съседския май още никоя от БГ преводачески групи не го е започвал. Досега бях следила един текущ на руски и  друг от наличните с дублаж или субтитри на български, но не съм се пробвала с 2 на руски и не знам дали няма да омешам историите.

Определено искам хубава химия, която след Бегача и 5-6 сериала след това  не намирам, хубави истории да, но впечатляващо екранно взаемодействие между главните не. Абе това име ХеИн (Юн)  да не е кодово за химия на твН Joy Първо героинята в Кралицата на сълзите беше Хе Ин, после името на главната в Бегача е много близо (ХеЮн) сега главния Хе Ин в съседския.
Ще видим как ще му е рейтинга, но ако се вдгне повече, май стават много нагъсто за наградите на телевизията в края на годината, ама Бегача засега е едни гърди напред, че води по музика, там май ще ги отразят и на МАМА в раздела за песен от сериал 🤪

Марги, вчера както писах, за пореден път ми мина в Шортс тази покана (може би и затова цитирах онова за връзките и храненето от сериала) та някой беше писал отдолу "Хора, сериалът свърши, рекламата също, какво е това, телефони нямате ли?"Joy За имането имат, ама като го питат дори въпроса да не е свързан пряко с нея и като се наеме за нея, не могат да му вземат думата Joy

Марги и аз съм така с Ча, днес 2 пъти минах горното видео от Профа, хубавото си е хубаво.

За Го Хара научих докато гледах Градския ловец и ми стана много мъчно че си е посегнала.

Божичко, какво е това?! Не го бях чувала, виждам азиатски черти, макар че името не ми звучи много по азиатски.
Кратката версия в Шортс с най впечцатляващата част, другото видео е пълната
https://www.youtube.com/shorts/YEnWmbdLAjM

Dimash - AVE MARIA.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 20:46 от Беллора

# 58
Dimash е казахстанец и пее отдавна. Обича да смесва опера и поп. Късно го откриваш Wink Ще ти хареса има интересно звучене и  голям диапазон.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 19:24 от Danifin1

# 59
  • Варненска клюкарка
Дани да, вече видях някои неща,много е впечатляващ! Опитвам се да се сетя дали съм чувала друг подобен мъжки сопран, но май не съм.

Общи условия

Активация на акаунт