АС и други романтични К-драми - тема 11

• 18 072
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Русе
Данифин, каква красива емоция си си доставила?! Обичам такива зареждащи нещица! Винаги имаме нужда от нещо подобно.
Много приятно ме изненада с появата на Ед Шийрън! Благодаря ти!:heart: Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 16:30 от winona

# 526
Изкефила си се на макс. Страхотен концерт! Айде да идват Woosung и ATEEZ. Heart Eyes
Беше невероятен концерт! LaughingJoySweat Smile и още има изпусна NCT Dream Sweat SmileLaughingJoyBlush

# 527
# 528
  • пак на Рив Гош
Понеже тия дни стана дума за Ким Мин Дже, не знам дали досега е обсъждано, но той е и рапър, и танцьор (даже още преди да стане актьор). Сценичното му име е real.be.
Две негови танцови изпълнения:

# 529
Uprising изгледан. Но.......историята  е хубава ,но  сценария куца ,а финала съвсем увисна в нищото. Възлагах повече надежди за нещо смислено и грабващо.

# 530
  • Русе

Само за информация.
Роца, успя да ме изненадаш с Ким Мин-Дже много приятно! Simple Smile
Някой гледа ли "Семейство по избор" и "Какво остава след любовта"?

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 21:30 от winona

# 531
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Изкефила си се на макс. Страхотен концерт! Айде да идват Woosung и ATEEZ. Heart Eyes
Беше невероятен концерт! LaughingJoySweat Smile и още има изпусна NCT Dream Sweat SmileLaughingJoyBlush
Виноват! Joy Пропуснах ги.

Много ми харесват всички клипове на тази страница. Heart

# 532
  • пак на Рив Гош
Уин, аз ги гледам.

# 533
  • Русе
Уин, аз ги гледам.
Исках мнение по-точно за "Какво остава след любовта". Като изключа Шогун, нямам никакъв поглед върху японските артисти и школа. Много ми харесва Кентаро Сакагучи и ми се струва, че той създава цялата химия между двамата. Много чувствен артист. Само аз ли го усещам така? Лъжа  ли се?
"Семейството" започна много добре, големи сладури са малките, но и големите също. Само се моля сценариста да е добър.

# 534
  • пак на Рив Гош
Уин, за първи път гледам Кентаро Сакагучи, така че нямам поглед върху играта му, но в този сериал ми харесва, и то много. Аз съм още в началото (до половината на втори епизод), та още съм в началото на химията. Но определено има разлика между неговата игра и тази на корейската му колежка, което донякъде отговаря и на образите им, според мен.
За "Семейството", аз се надявам да не следват съвсем буквално китайския сценарий, понеже там имах някои резерви към някои от образите.

# 535
  • Варненска клюкарка
Уин и аз бях носила назад класацията с 10те най по милионите от Нетфликс. Не съм гледала номера 7, 9 и 10.  Първите 2 са от тазгодишните хитове 3-я е 4 годишен но е страхотно че си държи висок резултат.
Наскоро мина потребителка която беше много впечатлена от него, за съжаление малко след това я видях като последно мнение в една от темите в здравния и влязох да видя...Прежшивяваше голяма загуба, дано вече да е по-добре....

Вчера изгледах 2те серии от Семейство по избор. първата само с деца, но за пръв път да не ми скучно такъв тип повествование. Всяко със своята си история. Малката искаше да има оппа за да си играе с него, съдбата и доведе двама. Във втора серия направиха скок направо в гимназията, в момента са едно хубаво семейство, може да се каже с 2ма бащи и 3 деца. Ако някой е разбрал, моля да каже и на мен как е умряла сестричката на Сан-ха и защо майката на другото момченце го остави така от днес за утре. Нищо не знам за историята, нито за китайската версия, нито съм чела нещо за корейската, просто си харесах главните, но ми се струва че нататък предстои голяма драма, вероятно девойката ще погледне с други очи единия оппа и пак ще и е оппа но от друг тип. Дано двамата мом;ци не се хванат за гушите .
Хуанг Ин Йоп ме изуми с вида си на дори по млад от нужното, може би се беше подмладил до към десетокласник, мислех че в Истинска красота е оптималното му подмладяване.

# 536
  • пак на Рив Гош
Ако някой е разбрал, моля да каже и на мен как е умряла сестричката на Сан-ха и защо майката на другото момченце го остави така от днес за утре.
------------------------------------------------------------------
Дано двамата мом;ци не се хванат за гушите .
Белл, още не са го обяснили в сериала, предполагам, ще има повече подробности в следващите серии.
Накратко, от китайския оригинал (ако спазят подробностите):
Скрит текст:
Майката един ден излиза и отива да играе комар (предполагам, мах-джонг) и оставя момченцето да се грижи за сестричката си. По това време той е някъде на 7-8 години, а сестра му - на 4-5. При излизане, майката ги заключва вкъщи и взема ключа със себе си и децата няма как да излязат. Момчето чупи орехи и дава на сестра си да яде и тя се задавя (или е била алергична, не помня точно). Момчето се опитва да извика на помощ, но не може да излезе от вкъщи, никой не го чува като вика и когато се обажда по телефона на бърза помощ, вече е твърде късно. Майката се връща по-късно, включително и пийнала. Но в крайна сметка обвинява сина си, че не се е грижил както трябва за сестра си и тя е загинала заради него, изпада в депресия и се местят, заради слуховете около семейството им.
За другото момченце - майката е работила във фризьорски салон, но е трябвало да напусне, понеже една от клиентките я е обвинила, че спи с мъжа й (на клиентката), което не е вярно. Независимо от това, тя се оказва без работа, хазяйката й я кара да напусне жилището си, заради тези слухове и тя оставя момчето при сестра си на село и отива в друг, по-голям град, за да си намери работа. Там има също големи проблеми, и доста трудно си намира работа в някакъв завод, но не може да си позволи да издържа и сина си.
И двете майки ще се появят отново нататък в хода на сериала.
Момците ще се хванат за гушата, ама там няма да е чак толкова драматично и ще е сравнително кратко.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 15:05 от Роца

# 537
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Снощи почнах Кингленд. Така и така му се канех от доста време. Предпочетох да подхвана нещо напълно излязло. На пресни клони ще се метна, може би, когато имат поне 4-5 пуснати и преведени епизоди.

Юна още не мога да я харесам, но Джуно си е ходеща реклама сам на себе си и на всичко, което носи. Тоалетния хумор го изсипаха обилно още в първи епизод. За къде без него. Mr. Green

# 538
  • Русе
Списък на победителите в Korea Drama Awards за 2024 г. (#2024KDA):
1. Голяма награда: #LeeHoney за #KnightFlower.
2. Най-добър филм: #QueenOfTears.
3. Награди за най-добър актьор/актриса:
Най-добър актьор: #ImSiWan за #Boyhood.
Най-добра актриса: #JungRyeoWon за #TheMidnightRomanceInHagwon.
4. Награда Global Star: #KimSooHyun за #QueenOfTears
5. Награда за най-добра двойка: #KimSooHyun и #KimJiWon за #QueenOfTears.
6. Награди за високи постижения:
Мъж: #LeeYiKyung за #MarryMyHusband и #JiSeungHyun за #KoreaKhitanWars.
Жена: #GoMinSi за #SweetHomeSeason2.
7. Награди за новодошли:
Най-добър нов актьор: #BaekSeoHoo за #MissNightAndDay и #LeeSiWoo за #Boyhood.
Най-добра нова актриса: #KangHyeWon за #Boyhood.
8. Популярност и специални награди:
Награди Hot Star: #ByunWooSeok за #LovelyRunner и #KimJiWon за #QueenOfTears.
Награда за гореща икона: #Jaechan на #DKZ.
Награда за най-добър OST: #KimTaeRae (#ZEROBASEONE) за I Have Nothing More to Wish For.
Награда за злодей: #LeeYiKyung за #MarryMyHusband.
Награда на KDF: #KimYoonSeo и #Lee #GaRyeong.
9. Награда за постижения: Покойният #ByunHeeBong

# 539
  • Варненска клюкарка
Профчето ми, напоследък като гледам нещата които харесваш, Кингленд може и да не ти хареса много, от еднорозите е и сигурно ще ти полепне доста локум по зъбите Joy Но Джуно е точно както го описваш -освен че е красив, е и от типа и сам си е химия, та с Юна без Юна мисля че си струва да се види.

Мен в момента темпото на семейство по избор ме устройва, ако бяха повече преведените серии сигурно щях да се юрна да ги гледам и да не си доспивам, после къде разбрала, къде не, пък така като няма- няма.

Общи условия

Активация на акаунт