АС и други романтични К-драми - тема 11

• 18 050
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе
Profi, той целият сериал ми беше сладък! Simple Smile Нямаше "изправяне на нокти", Джуно ми действаше като успокоително. А Уна ми се усмихваше зад него. Аз май не знам по-релаксиращ сериал от този?! Rolling Eyes

# 571
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Уин, точно така ми подейства и на мен. Току що го приключих. Много, много ми хареса. Нито веднъж не ми се е налагало да ползвам мишката, нищо не ме напрегна, ОСТ-ът прекрасен (като на всеки к-сериал), а Джуно и Юна бяха в разкошна хармония. Не е за чудене защо още продължават да ги спрягат, страхотна химия имаха. Лесно преглъщах и рекламите Joy. Някой ден ще го повторя. Не сега веднага, просто имам нужда да сменя физиономиите.

# 572
  • Варненска клюкарка
Профче, като те чета чак ми идва да ги повторя и аз. Помня че много ми харесаха и доста ги обсъждах, страхотно настроение носят, а рекламите даже ми бяха интересни и част от тях съм носила като скрийнове. Този февруари, на Пиаже Джуно стана глобален посланик, а през юни или юли за ЕЛ имаше доста голяма рекламна фотосесия за тях.  А с Диора май така си е влязъл в сериала..... И в сериала зад кадър са страхотни, там доскоро ми бяха №1 едва преди 4 месеца отстъпиха на второто място. Дълго време 2 от песните ги чувах да озвучават през видео в Шортс, доста популярни бяха.

Аз по традиция в почивните дни не мога да стигна до компютъра.

Сокчо в поредната нова реклама, този път е на верига за пържено пиле, засега са само тези 2 кадъра са пуснали
https://www.youtube.com/shorts/4QeUGd45leg

Предната седмица излезе негова реклама на верига за кафе, освен обикновените, видях и някакви от типа на Старбъгс дето е по скоро десерт с кафе - мляко, сметана, течен шоколад поръски, заливки с карамел на върха няколко лъжици кафе ... Миналата седмица пих едно такова, по-скоро май го ядох, липсваше ми лъжицаче кафето беше най-отгоре под формата на много гъсто разбита пяна Joy

Ким Хе Юн в реклама на LG много се разхубави това момиче
https://www.youtube.com/shorts/mLNsTOZi2Y8

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 19:25 от Беллора

# 573
  • Русе
Привет, група!
Изгледах 2 китайски сериала, отдавна започвани, оставяни и леко по диагонал. Дойде реда и на "Романтический гостевой дом"/The Secret Romantic Guesthouse , ( и той започван и отлаган) приключен  с много малко използване на мишка. Интересен ми беше, макар фабулата да е често използвана - смяна на крал (убиец, тиранин, луд), няколко наследника, жесток и търсещ отмъщение баща-шеф на охрана. И всичко гарнирано с няколко романтични, смешни или трагични отношения с нежния пол. Къде без еднорози? Rolling Eyes Stuck Out Tongue Winking Eye
Главният престолонаследник се чудех къде съм го гледала, оказа се ГГ в "Динята"и е участвал в "Доктор на затвора", но нямам спомен - Ryeo Un . Добре се справи момчето и тук!
В сериала участва и любимия ми "злодей"- О Ман - Сук. Така му лепнат подобни роли, не е истина?!! Само се чудя защо не се извинява на фенове и анти-фенове, че трепе народ под път и на път. Joy

# 574
Хе Юн си я харесвам от самото начало.

Уин, колко епизода е романтическия?

Вчера се бях дистанцирала от компа и аз. Нямам идея какво ще почна след като приключих с Кингленд. И понеже няма какво друго да примъкна, примъквам плейлиста на Джей Парк, основно със заглавия от новия му албум, но има и по-стари парчета. Въпреки еднообразната му музика, като цяло плейлистата е много приятна за слушане.
https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_kEfvnJ9fTcPZ0RbwM_Be1LvHj07lRsR3M

# 575
  • Русе
Профи, 18 и го гледах в Дорама на руски.

# 576
2в1
Скрит текст:
Netflix са пуснали документален филм за One OK Rock довечера ще седна да го изгледам
И да ви пожелая хубава седмица с нашия пеещ бонбон

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 14:53 от Danifin1

# 577
  • Варненска клюкарка
Много ефектен Роун, все не стигам до него аз. Тъчмо за пореден път бях решила да загледам Extraordinary you, но вместо него загледах текущия тогава Бегач, а и аз като Проф имам нужда да си почина от физиономиите  от току-що изгледан сериал, преди да ги видя в друга история, не ми пречи да ги превъртам в разни видеа, но за сериал още не ми се гледа Хе Юн. Та Extraordinary-то пак остава на изчакване. Иначе РоУн го прехвърлям в реклами, видеа докато тацува и в сцени с разни груги колежки....
Списъци не правя, обикновено на момента решавам за нещо видяно в темата, но напоследък почти нищо не се споделя, и Крис я няма с линковете...

Проф, аз ХеЮн малко трудно я приех в началото, но после си дадох сметка че беше заради хаотичното показване на минало и настояще в сериала, нататък и в следващо гледане като навързах събитията, харесах и нея. но за мен наистина се е променила, станала е по-женствена, може да е заради няколкото килограмчета отгоре, може да е заради друго, но така я виждам сега. Тук се сещам и един превод който беше донесла 2в1 на изказване нарежисьора на Бегача,  дооста рязко звучеше и като мъж и като колега, та бяха го емнали по мрежите за думите му че в началото не я харесвал, не ставаше ясно като излъчване, или говореше за чисто физическия аспект, но следващите му думи бяха че в един момент забелязал че се е превърнала в красива млада жена Тук се сещам и за прочетените думи на "майката" на героинята и - "В началото Хе Юн беше такова дете....". Та и аз тяка я усещам - някак пораснала и променена....

Сокчо е завел целия екип на агенцията който се грижи за кариерата му на няколко днневна почивка в Бали. Всъщност едни пишат че е негов подарък, други че е от агенцията... не че много важно де, все е с неговите пари... От дни ми излизат купища видеиа с точещите се бели тениски по опашките на летищните проверки. Предполагам че щом виждаме това, фен срещите са приключили и предстоят някакви важни новини.

# 578
Дани, гледах го Hands V. За организирането на онлайн концерта им по време на пандемията + малко лични отклонения + малко от музиката им.

Звездолин изпълнява песен на АйЮ на негова фен-среща.

# 579
  • Варненска клюкарка
2в1 макар че Звездолин не успява много да се впише в тоналността, подозирам че песента е хубава, ако знаеш заглавието, или ти е под ръка видеото, може ли да го споделиш за да чуем оригинала? Не виждам във видеото да са написали заглавието.

Тези дни го видях да пее на фен среща много популярна песен, не съм сигурна май беше на Лейди Гага и звучеше много добре.

# 580
Белл, не са я написали, ама съм добра в намирането. Hug
Ето го оригиналът в изпълнение на АйЮ.

# 581
Профи ме изпревари Hug.

Звездолин бил на един от концертите на АйЮ и, когато дошло време за "бис" изпълнение, по думи на присъствали, той подвиквал да изпее тази песен, но тя не го направила. И по тази причина той решил да я изпълни на неговата фен-среща. От тук.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 09:25 от 2в1

# 582
Като ми се отвори парашутът да постоя повечко на компа тази вечер, и веднага превъртях списъка ни на първа страница, да видя какво ще си харесам от негледаните. Цъкнах на Костюмари, но реших, че фирмени интриги и сблъсъци ще ми дойдат повечко след Кингленд. При това щяха да са подсладени с Пакито ... нека все пак си следя нивото на кръвната захар Joy ... и го отложих за друг път. Но ми се мярна след това Итеуонска класа. И като се сетих за раменцата на Пако Crazy (знаете, че са ми слабост newsm56 ), а и не беше допаднал на някои, че не е баш романтика, реших, че точно от нещо такова имам нужда. Опуках първите две серии без да мигна и без да прибягна до мишката. Хареса ми. Не знам как ще върви нататък, но поне началото ми допадна. Има силен социален елемент, но това върви със силен герой, на който няма как да не симпатизираш и да не му се възхищаваш. А на мен такива герои ми харесват.
Сериалът го има качен и в ОК - https://ok.ru/video/c18863325 , което може да се допълни на първа страница.

# 583
  • пак на Рив Гош
Профи, у нас Itaewon Class много се одобри, и от мен, и от щерката. Допадна ни именно заради социалния елемент, както и заради разнообразието от образи, цветове и ориентация, което показват. Даже според мен можеше да мине и без романс (който, поне на мен, не ми се видя и много сполучлив), ама като да го сложили, няма да го откажем Joy
ОСТ-ът също много ми хареса, даже го имам смъкнат на телефона, в плейлистата за вечерните ми разходки (а това в моя тефтер значи много Joy). Любимата ми песен от него:

Аз в момента гледам основно текущи корейски сериали и тук-таме по някой китайски. А идва и ноември с поне още 4-5 сериала, които искам да гледам. Добре, че някои от текущите свършват тази и другата седмица, та да ми освободят място.

# 584
  • Варненска клюкарка
Като видях Проф какво гледа в момента и се сетих че преди около месец бях цитирала няколко изречения от интервюто на Пако за НФ за представянето на втория сезон на забравих му заглавието на сериала му с Хан Со Хи преди 2-3 седмици , та в интервюто казваше че в периода на Itaewon Class  се е чувствал много зле, получил е т.н. прегаряне и това състояние е продължилро години. Нямал е желание да ходи на снимки, правел го просто защото бил отговорен, снимал много неща, а на екран нищо не излизало... Това всъщност е времето на най-дивия Ковид, може би нещо по тази линия да е било, много хора се затвориха вкъщи тогава. Но ми направи впечатление че признава за психически срив, което по принцип корейците не правят, дори вече да е в минало време. Като се има предвид че снимките са били през 2020 и че е споменал период от няколко  години, излиза че  до неотдавна се е чувствал така.

спреженията за връзките на КимЮ, за нея и Джи ми се вижда малко прекалено....
https://www.youtube.com/shorts/4Td9k6KQyhk

рекламата на Сокчо за веригата за пържено пиле, а утре има някакво събитие на Прада, бранда на който е посланик...
https://www.youtube.com/shorts/o--MKP4-QfU

най актуалните момци
https://www.youtube.com/shorts/6tBAlQnHXfs

тризначки
https://www.youtube.com/shorts/Ep93x3LSwvY

и татко им много ги разбира нещата, но няма и избор Joy
https://www.youtube.com/shorts/hgmGPShS-RI

При вас отваря ли се 5та серия на Семейство по избор, при мен е това на 2 от руските дорами, черен екран другите 4 серии си вървят. Да, видях надпис че превода ще се появи по късно, но това е от седмица, досега не са се бавили толкова, а днес излиза новата серия и ще се понатрупат.

Общи условия

Активация на акаунт