za какво служи чадърът в китайските продукции / за корейските го разнищихте/. Ама и женурята, ако не се разхилят да засрамят човека .......... 
https://youtube.com/shorts/ujB5uXvYAOs?si=Grij7FWIfk6p_pGI

za какво служи чадърът в китайските продукции / за корейските го разнищихте/. Ама и женурята, ако не се разхилят да засрамят човека .......... 
Много ми хареса и гласът му, та нямам нищо против да го гледам и в други продукции. Пепеляшка бе приятен сериал, леко инфантилен, в който единственото, което ме подразни, бяха прекалените размисли на героите, особено на главната. Без тях сериалът щеше да е по-хубав и динамичен, макар и по-кратък с поне 2 серии.

, ама това си го знаете не от вчера.

, ама това си го знаете не от вчера.

))
При мен от бутони на екрана не всичко се вижда, но схванах че случката е там някъде, защото някой е писал, че дългите му крака и рефлексите му не са за подценяване макар че сигурно боли, а друг че сестричката (така наричат евентуалната приятелка ) и наследниците са оцелели 

Посмях се и аз.
Вкъщи винаги имам такива бонбони, племенницата ми уж ги обича, но ми оставя наполовина пълни пакетчета. Макар да предпочитам бебешките бисквитки на малката